Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

cge,si mie mi s-a intamplat la fel!Mi s-a rupt apa si nu aveam nici o contractie.Ele au inceput muuult mai tarziu dupa ce am ajuns la spital, si au fost suportabile.
De data aceasta om vedea noi ... - fiecare sarcina este diferita!

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor..si mie mi-ar conveni cel mai mult sa mi se rupa apa noaptea spre dimineata .
Vom trai si vom vedea.

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna, fetelor! In sfarsit intru si eu, ca azi nu mi-a mers internetul. A trebuit sa vina soata mea de la servici sa-l faca. Dar asa am reusit sa fac mai multe treburi pe aici prin casa, ca altfel...cu voi stau toata ziulica pe aici si nu mai fac nimik.
Ioana, ce sa-ti zic? Cred ca esti tare nerabdatoare sa o vezi pe Miruna. Iti urez maine bafta multa, sanatate si mai multa, refacere rapida! Iar Mirunei sa fie fetita cumintica, mancacioasa, grasa, frumoasa si sa asculte pe mamica ei.
O sa-ti tin pumnii maine, de la ora 10.

P.S. Am gasit si majoretele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ioana, tinem pumnii maine! Curaj! Asteptam primele fotografii ale Mirunei

Mergi la inceput

Oana te asteptam si pe tine cu vesti de la dr.
In noaptea asta nici eu nu voi dormi prea bine de teama sa nu se adevereasca visul acela unde ne aliniam mai multe pentru a naste .

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Marlena, odihneste-te, cine stie in care noapte o sa fie nevoie sa stai treaza.

Si tu Ioana, maine trebuie sa fii odihnita.

Noapte buna,
Cristina

Mergi la inceput

Ioana daca nu ai somn poti participa la un dans cu fetele ce au insomnie .

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor am ajuns acasa. Bebelusul are 3 700, plus sau minus 200 grame, eu sunt dilatata 2 cm, sangerez dupa controlul intern si daca ma iau dupa durerile pe care le am pe sub burta si deasupra burtii (nu contractii) continui inca sa ma dilat. Posibil la cat isi infipsa degetele in colul meu de-mi venea sa ma catar pe pereti. Deschis 2 cm dar inca lung. De aia a zis ca mai poate dura chiar si o sapt.
Sa citesc si din urma si revin.

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Oana inseamna ca facem galerie si pentru tine !
Ce intelegi prin dureri sub burta? Eu am simtit doar o mare presiune jos facuta de capul lui bb undeva jos pe vezica.

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara fetele, sau sa zic noapte buna?

Iarasi sunt nocturna, am un program de zici ca stau peste ocean; nu adorm niciodata inainte de 4 dimineata si cu oarecari intreruperi dorm pana la pranz apoi.

Ioana, bafta multa maine, o sa ma gandesc la tine maine. Tinem pumnii sa te revedem cat mai curand si cat mai vesela pe DC.

Irina si Meme, felicitari pentru aniversarea casatorie, la mai mare.

Irina, bafta si tie. Ti-am vazut pozele, tu arati f bine, burtica e super,pacat ca renunti la ea dar avand in vedere ce comoara ascunde, e de inteles.

Ina, iti raspund maine la email, scuze.

Oana, felicitari pt bebe, greutatea e super, in rest trebuie sa ai rabdare, nu ai de ales.

Pupaturi la toate fetele,
Anto, 33

Mergi la inceput