Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Oana, inseamna ca urmezi si tu curand! La tine este mai palpitant, pentru ca nu stim ce este! Cred ca putem incepe sa facem pariurile. Eu zic ca este baiat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

IOANA - suntem langa tine macar cu gandul... si nu uita ... este cea mai frumoasa zi din viata ta! Sa stii! Si nasa mea a nascut duminica dimineata prin cezariana si ea recomanda cezariana desi inainte de a naste era adepta nasterii naturale! Dar dupa un travaliu de 12 ore in care s-a dilatat pana la 12 cm, doctorul a decis ca are nevoie de cezariana deoarece copilul nu era in vagin . Pentru ea a fost crunt, adica a simtit si nasterea normala cu exceptia expulziei, si nasterea prin cezariana, dar sustine ca a doua varianta e cea mai usoara si eleganta! CURAJ!!!

Eu am fost azi la medic si desi fac pe 26 aug, adica vineri 38 de sapt. dr. mi-a spus ca mai am cam 2 sapt dupa parerea lui. BB are in jur de 3 600 si e bine, dar ma omoara ca s-a asezat pe un nerv la sold si nu pot calca cu piciorul in pamant. Sunt asa de caraghioasa...

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Irina, La multi ani, multi, fericit si impliniti alaturi de familia ta, gata sa devina mai numeroasa.
Carmi, io, balena ucigasa- dragalasa?
Anca, ma lipesc de frigider undeva intre 3 si 5..
Sofia, ce fetita dulcica.
Marlena, ce se aliniaza astrele pentru Miruna, da sa vezi ce o sa ne mai aliniem noi. ca in visul tau. Durerile mele pe sub burta si nunumai se manifesta ca niste junghiuri, sau ca durerile menstruale.
Multumesc de incurajari, ma duc un pic la , poate ma mai lasa durerile sau ma ia mai tare. O sa va tin la curent.

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Karmenutza faceti si pentru mine pariuri ca nici eu nu stiu ce e! Si nici n-am vreo sansa sa aflu pina nu iese baby. Ma mai intreaba lumea ce imi spune instinctul meu matern...Ei bine nimic! N-am nici o idee!

Cristina si eu stiam ca tine ca e bine sa ajungi cit mai urgent la spital in cazul in care se rupe apa. E risc mare de infectie si pe motivul asta pe mine m-au tintuit in pat la nasterea trecuta. Nu aveam voie decit sa ma duc la baie. Imi aduc si acum aminte ce bine era cind ma asezam pe buda! Ma simteam tare bine in pozitia aia . Cind o sa fiti in travaliu sa va amintiti de spusele mele si sa incercati pozitia.

Anca 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Pentru mamicie la a doua nastere am uitat sa va spun ca azi mi-a confirmat si coafeza ca la a doua nastere se cam injumatateste timpul fata de prima nastere.

Anca 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,acum voi sa nu faceti ca mine!
De indata ce s-a rupt apa,trebuie sa mergeti urgent la spital. Eu mi-am permis sa fac un dus,(etc) ,iar apoi sa mai stau in asteptare putin deoarece, mi-a curs foarte putin la inceput si nu stiam sigur daca este chiar apa. Iar apoi, de ajuns la spital foarte rapid nu era o problema pentru mine. Acum ,nu stiu cum se face ca iarasi am nimerit sa locuim aproape de spital - si inca de unul foarte bun !

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Oana, ce faci?
Ioana, mai ai 5 ore.
Eu zic ca Oana are fata!

Miflore, spune-mi si mie cum se numesc alea, cearceafuri absorbante? Si la ce le folosim in mod special, pt protejarea saltelei? Dar nu se incinge bb? Sunt de unica?
Fetelor, deci salteaua se protejeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata Antonia, uite si eu pe aici.. Am dormit ceva de amiaza, vreo 3 ore, sper sa nu stau la noapte de planton. Pe timpul somnului durerile au incetat, dar acum ma mai ia asa cate un junghiulet pe sub burtica sau pe laterala in dreapta spre mijloc. Somnul a fost bine-venit, toata lumea, inclusiv d-ra mi-a zis ca arat tare obosita. Mai stau un pic sa barzaunesc pe DC, poate mai apare vreo graviduta.

Soon, soon

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
De azi intru in saptamana 36!
M-am decis in sfarsit sa-mi spal rucsacul si maine sa-l umplu cu ce-mi trebuie la spital; imi lipsesc doar sutienele de alaptat; asa ca in week-end mai am niste ture de facut;
Tonnia, Oana, ce faceti? V-am trecut prezente!
Ce-o face Ioana acum? Mai are un pic! Doamne Ajuta! Intreb si eu aiurea-n tramvai; azi faci cezariana si stai la reanimare si maine te duc in salon, cam asta-i procedura generala; cat stai la reanimare iti aduc bebelusul sa-l tii in brate? Nu cred, nu stiu;
Oana, sa-ti fie de bine somnicul!
Tonnia, alea se numesc cum vrei tu, ori scutece absorbante ori cearceafuri absorbante, se folosesc la protejarea saltelei si sunt de unica folosinta; straturile sunt asa: salteaua apoi scutecul cu fata absorbanta in sus apoi asternutul bebeului si apoi bebeul; sper sa nu se incinga, e un scutec; eu am gasit dimensiunea de 60x90, este cam cat un pled; exista la fel si pentru ingrijire batrani, pentru incontinenta de urina, de fapt scopul este acelasi; sa nu ajunga pipiul la saltea; acum ne trebuie cateva, poate doar accidental, pt ca pampersii sunt buni si nu lasa sa treaca dar poate montam noi vreunul mai stramb...mai tarziu insa, cand vom vrea sa-l dezvatam pe BB de pampersi atunci sa te tii, ca pana o sa ceara o sa si faca...si atunci sunt chiar utile chestiile astea!
Mie mi-a zis madam de la farmacie sa-mi iau si 1-2 la spital, pt. mine, in caz ca scap ceva... dar cica spitalele ar trebui sa aiba...o sa-mi pun 1 in bagaj, totusi; ti-am zis, unul costa 12 mii, eftin!

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Credeati ca dorm, nu? Da ce, sa ma taiati de la pontaj?

Mihaela 35+

Mergi la inceput