Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
miflore spune:
Oana, felicitari pt. bebelac! Eu zic ca e baietel!![]()
Ai dilatatie 2 deja?
Avem treaba pe-aici, se pare!!!
Mihaela 35+
oana0204 spune:
Mihaela, buna dimineata, uite pe aici.. ma tot gandesc la Ioana si la ce o fi in sufletul ei cand stie ca maine o va tine pe Miruna in brate. Nu cred ca poate fi fericire mai mare.. Poate mai intra un pic inainte de a pleca la spital, sa o mai incurajam si sa o mai imbratisam virtual o tura.
Ioana, curaj, sa fi tare, noi suntem alaturi de tine, macar sufleteste daca trupeste nu prea avem cum. In seara asta ma voi ruga pentru tine si pentru ingerasul tau, ca totul sa fie bine si sa va intoarceti acasa amandoua sanatoase si voiase. 

soon, soon
Oana D - saptamana 38
Foto
oana0204 spune:
Ma duc la
. O zi buna va doresc tuturor si multa sanatate.
soon, soon ![]()
Oana D - saptamana 38
Foto
Gina M spune:
Noapte buna Oana. Ma bucur pentru tine sa vad ca mergi la
ceva mai devreme !
Este 10:00 PM si este timpul sa ma pregatesc si eu de
.
Fetelor care trebuie sa nasteti - ma
pentru voi .
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Carmi spune:
Buna dimineata, dolofanelor, nici una pe aici?
Ioana mai are un pic...sa-i tinem pumnii !!!
Hai, trezirea !!!
Pupici la fete
Carmi 31+ si bebe Fabiano
karmenutza spune:
Buna dimineta, fetele grasunele!
Asa e, Carmi, Ioana mai are putin. Ii tinem pumnii.
Anca, facem pariurile si pentru tine, cand ai sa fii foarte aproape de nastere, e mai palpitant asa. Poate intre timp primesti vreun semnal de la bebe si iti dezvaluie secretul sexului sau. In vis...
Eu de cand eram in luna a doua, am visat ca e fetita. Si asa e. 
cge spune:
Neata fetele!
Eu am dormit neintoarsa toata noaptea: bine, pauzele de rigoare de mers la baie si mancat.
Acum e bine ca nu mai mananc singura, mananca si Victor cu mine.
Toata noaptea am visat ca mi s-a rupt apa si ca ii spuneam sotului sa plecam, si nu stiam unde sa il ducem pe Victor.
Griji de gravida pe ultima suta de metri !!
Anca, eu tare m-as bucura sa ai un baietel in burtica. Sa fie pereche.
Vorba lui Victor, dar nu se poate sa ai o pereche in burta ?
Azi ma gandesc la Ioana toata ziua.
Oana, si tu mai ai un pic. Parca burtica ta seamana tare cu a mea, si mie la toate ecografele mi-au zis ca este o bebelusha.
Vom vedea.
Marlena, ce faci ?
Cristina, 35+
sofia_misicu spune:
Haide Ioana, Haide Ioana!!!!
Neata fetelor! Oana ma bucur sa aud de dilatatie. Incet dar sigur te indrepti spre inevitabil. Mai mult incet decat sigur. In locul tau m-as fi urcat pe pereti de nerabdare pana acum!
Tonnia, noi folosim cerceafurile absorbante de multa vreme pentru catei. Le punem pe pat pentru ca din pacate mai scapa cate un pipi (neintentionat). odata am dormit si eu pe unul si nu a fost foarte placut pentru ca a fasait toata noaptea si a alunecat de sub cearceaf. Ma rog, poate pentru copii e mai placut sa le fasaie ceva sub popou. De cald, nu tine cald.
Am si eu o intrebare incuietoare: lunile de pre si post natal se considera contributie la asigurari? Adica sa fiu explicita: in ultimul an eu am pana acum 9 luni de contributii, si daca as intra acum in prenatal as ramane cu o luna in minus. Sau s-ar pune si lunile de prenatal?
Doctorul mi-a sugerat sa iau concediu medical o luna, deoarece asta sigur se pune la contributii insa nu vreau sa il maniu pe D-zeu, chiar daca ar fi ideal sa stau acasa sa imi vad de santier...
Romana, si eu am aceasi problema cu piciorul dizlocat. Nu stiu cum s-a asezat plodu, da din cand in cand imi sare piciorul stang din tzatzani si incep sa schiopatez ca cocosatul de la notre dame. De-obicei ma apuca pe trecerea de pietoni cand alerg dupa vreun autobuz.
Haide Ioana, Haide Ioana!!!!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
karmenutza spune:
Da Tonnia. Miruna e deja afara! Daca operatia a inceput la 10 fix, anestezia are efect in cateva minute. Generala cam in 1 - 2 minute. Mie mi-a bagat perfuzia cu anestezic, a trecut vreun minut cat s-au mai foit aia pe acolo si m-a pus sa numar pana la 10. Pe la 8 s-a taiat filmul. Din momentul in care a taiat, in 5 -7 minute copilul e scos. Atata trebuie sa dureze. Restul, dureaza mai mult la mama. Pana curata, pana scoate tot ce e de scos pe acolo, pana coase, dureaza cam 2 ore. Eu am intrat la 11 fix, si la 13.20 eram in reanimare deja, atunci m-au trezit. Deci pe la pranz s-ar putea sa primim vesti de la sotul ei. Sau putin dupa pranz.