Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Unde o fi Marlena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata

Ioana la ora asta sigur a nascut ....

Marlena???? cred ca se plimba sau doarme inca ...

Romana si eu patesc , de fapt am patit acum 2 luni, nici nu puteam sa merg , schiopatam rau de tot, da a trecut, acum iar ma incearca, depinde cum sta bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna ziua Miruna!!! Azi este prima ta zi!!!
Mai avem un pic si aflam vesti si de la Ioana! Haide Ioana!!!
Am dormit azi-noapte cum n-am mai facut-o demult; m-am trezit doar intre 5 si 7 jumate si de la 7 jumate am dormit pana acum!
Deci Ioana este a cincea mamica din grupul nostru!!!
Irina, cum iti e? Astazi vei fi in centrul atentiei! Ai vorbit cu matusa ta sa-ti dea d-alea de astupat gura?

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

IOANA- cred ca deja iti pot spune felicitari, nu? Sa fie Miruna sanatoasa si sa creasca mare! Ai adus pe lume o minune, crezi?!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza fetelor,
tocmai citeam mesajele voastre.
Am dormit dar cu multe intreruperi deoarece m-au luat si pe mine durerile ca la ciclu si toata noaptea am visat ca mi s-a rupt apa si am ajuns la spital .
Ioana cred ca deja o poate tine pe Miruna in brate .

Marlena & sapt.39 si AMR=9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Oana cred ca o sa ne aliniem curand ..pe la mijlocul saptamanii viitoare adica in maxim o saptamana..oricum tu ai pierdut si dopul dar la mine nika deocamdata doar junghiuri, dureri.
Oricum nu stiu cum mai rezist psihic ..deja incep sa o iau razna si in fiecare noapte visez acelasi lucru si ma trezesc de zeci de ori visand ca sunt uda (asta noapte am visat ca-mi curgea sange).
De plimbat nu prea mai am curaj sa plec singura decat foarte putin (30 min).
Sper ca in curand sa aflam vesti despre Ioana si Miruna.

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

IOANA, cred ca deja e timpul sa te felicitamsper ca a fost totul bine! asteptam vesti!!!
IRINA cum rezisti pe baricade???
OANA cum e cu dilatarea aia?
MARLENA, tu stai cuminte, nu?
de dormit si eu am dormit foarte bine, de vreo 2 nopti nici nu ma mai trezesc pana pe la 6 dimineata! si adorm iar pana pe la 9!
in rest, continuam curatenia... am terminat bucataria, azi e balconul pe lista....
Si eu mi-am facut bagajul de spital, imi mai lipsesc tot sutiene de alaptat, ca inca n-am ajuns prin magazine si silicoane pentru sani ca sunt in dilema, nu stiu de care sa iau.....parca alea de la Avent aratau bine....or fi pe numere? voi de care ati luat?
mary 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sofia, ajutor! Nu stiu dac-am retinut eu bine dar parca tu ai spus ca vrei sa cumperi patut graco Electra contour, nu? Sau gresesc eu? Daca e asa zi-mi si mie, te rog, l-ai luat? Cum e? Daca l-ai luat am o tona de intrebari!

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mary, la Avent au doua marimi, mari si mici...cele mari (de care am luat eu) sunt...foarte mari, cel putin pt. mine, m-am pacalit, trebuie sa-mi iau altele. Uite-te si tu la ele si vezi care crezi ca ti s-ar potrivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salutare fetelor!
Nici o veste?

Raluca, 33 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput