Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
sofia_misicu spune:
Miflore, nu am cumparat inca patul desi sunt hotarata sa il iau pe acesta. Daca vrei sa afli mai multe informatii, sau sa vezi cu ce se mananca, eu ma duc periodic sus la unirea si le terorizez pe vanzatoarele de acolo. DIn pacate acolo au contur electra deluxe care e un pic altfel. din pacate, intr-adevar e foarte micut, spre deosebire de altele...
O sa iti scriu pe PM de un site unde poti sa intrebi direct detalii despre un anumit produs.
Mi se pare ca Tonni si-a cumparat patutul asta, parca...
Succes
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
jadi spune:
pagina 1 upgradataaaaaaaaa!
Felicitari Ioana si sa ai o Miruna grasa, frumoasa, si desteapta!
Jadi
33+
iaca_poze
b_irina_c spune:

Sa incepem cu inceputul... 

pt Ioana proaspata
... Sa te refaci repede si sa fie bblusha papacioasa, vesela si sa-ti aduca numai bucurii.
Eu is calma ca de obicei. Am facut o ultima curatenie ca azi vin soacrele. Acum pun si de o mancarica mica... Si cam atat. Drept sa spun mai mult se agita lumea in jurul meu. Eu ma tot gandesc daca nu e ceva ce am uitat sa pun in bagaj... Sa ca tare as face o plimbare ca mi se pare placut afara...
Oana, Marlena eu va urez de acum nastere usoara si bbii sanatosi si mancaciosi, ca aproape sigur nasteti pana o sa vin eu inapoi.
Pe sot nu l-am convins sa scrie pe forum asa ca o sa va scriu eu sms de cum o sa fiu in stare...
Sa nu uit...
si multumesc inca odata fetelor pt incurajari.
V-am plictisit destul... mai intru mai tarziu sa vad daca apar vesti despre Ioana...
Irina 39 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
karmenutza spune:
Ioana, felicitaaaariiii! Sa te refaci repede sa vi aici sa ne dai detalii. Miruna sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta!
Woaaaaw! Fetelor, ati vazut? 4660 g!!!! O grasuna de fata!!! Bravo ei! Deocamdata e pe primul loc in topul celor mai grasi copii. (Ca vorbeam de topuri, ieri) Fii-miu la 2 luni avea atat...
deeapui spune:
FELICITARI IOANA!!!! mama, 4.660 kg...uau..ai facut-o deja de aprox 2 luni ![]()
bebe alex la purtator
31 sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
karmenutza spune:
Irina, tu? Cum stai cu moralul? Sus, nu?
Ai idee maine cam pe la ce ora? Ca sa-ti tinem pumnii stransi. Si galerie 

!! Sa nu te stresezi prea tare azi cu treaba, mancare etc. Mai bine te odihnesti, te relaxezi, te plictisesti. Ca dupa aia...nu mai e timp de plictiseala.
RalucaN spune:
FELICITARI IOANA!!!!!
MIRUNA, BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOASA, FRUMOASA SI CU MULT NOROC IN VIATA!

Irina, Oana, tinem pumnii! Doamne ajuta!
Mama fetelor, incepe febra nasterilor.... Ce emotii!
Raluca,
33 saptamani si
din burtik
poze
moki spune:
Bravo,Ioana!! ce bucurieeeeeeee!!!!!!!!
Sa fiti sanatoase,si asteptam poze si amanunte! Sa ne povestesti de personalul din maternitate sa ne facem si noi o parere!
Te asteptam!!
Mirunica,bine-ai venit!!!!!!!!!
Carmi spune:
Wowwww, ce dolofanica are Ioana !
Sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa !!!
Felicitariiiiiiii !!!
Carmi 31+ si bebe Fabiano