Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
jadi spune:
Eu am venit de circa 1 ora si jumatate de gimnastica, mama nu e prea usor si scirtii din toate incheieturile.
M-am tot uitat la telefon tot timpul , a trecut si 11 si nimic cu sms-ul, ma gindeam ca poate a intiziat cu operatia... cind am citit sms-ul nu imi venea sa cred ce grasone si lunguta este aia mica, i-am povestit si sotului.
Asa parinti asa copii!
Alea ALea
Jadi
33+
iaca_poze
tangerine spune:
Felicitari IOANA! Sa ai o MIRUNA frumoasa, desteapta si cuminte; ca mare e deja:)
Mama ce va invidiez pe cele care ati nascut deja sau mai aveti putin
Eu nu mai am rabdare deloc si nici un semn
Ramona 36+
sofia_misicu spune:
Felicitari Ioana!!!!!!!!!!!!!

Mai usor cu drojdia!!!
Incredibil, asteptam poze...........
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
RalucaN spune:
Moamaaaa, da' chiar, ce dolofanica e Miruna! Si inalta! Si sigur are picioarele lungi.
Ramona, dar de ce vrei mama draga un semn la 36 saptamani? Lasa copilul sa mai stea acolo, sa se faca mare!
Raluca,
33 saptamani si
din burtik
poze
mary ilie spune:
Bravo, IOANA!!!FELICITARI!!!!

MIRUNA bine ai venit!!!
mai cred ca MIRUNA o sa fie pe locul intai la bebelusi! cea mai "bine crescuta"
va dati seama daca se nastea la 40 saptamani????
Probabil ca o sa aiba concurenta cu bebelusul Oanei....
mary 35+
b_irina_c spune:
Gata... Am terminat mancarea si curatenia (cam mult spus curatenie ca doar am dat cu aspiratorul si am sters paraful
).
De acum ma odihnesc, plictisesc, relaxez cum spunea karmenutza (daca pot de vecinul turbat care da gauri cu bormasina
). Eu ora la care va incepe maine operatia inca nu o stiu cu exactitate. Daca mai tineti minte eu nu nasc in Bucuresti, ci la Oltenita. Oricum diseara o sa vb iar cu matusica si o sa va dau o ora aproximativa.
Miflore inca nu am vb cu ea despre chestiile de astupat gura. Probabil ca ii voi zice maine direct...
Ma duc sa casc gura la TV.
Inca odata felcitari Ioana pt Mirunica cea grasuta...
Irina 39 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
septoct2005 spune:
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56066" target="_blank">aici
.
XeniaP spune:
Bun gasit fetelor!
Eu sunt Xenia- UM 4.12.2004, DPN 9 septembrie 2005, baiat- Alexandru Theodor
Deci sunt gravida in saptamana 38, DPN 9 septembrie. Sarcina e ok, colul e bine inchis. Doamna doctor mi-a spus ca,in cazul in care,travaliul nu se declanseaza pana pe data de 5,sa ma prezint la spital pe aceasta data ca sa-mi declanseze nasterea. Motivul? E de garda. Este normal? As fi preferat sa ma duc la spital cand se va declansa de la sine... inducerea mi se pare necesara doar dupa saptamana 41.
Astept nerabdatoare un raspuns
Va multumesc
X