Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
jadi spune:
Ioana ia zi, crezi ca poti dormi la noapte? hehe...
Eu una cred ca as face o noapte alba stiind ce ma asteapta.
Ai sa vezi , ce emotii o sa ai miine dar noi ar trebui sa te incurajam sau cum?hehe
Jadi
33+ Inca la servici
iaca_poze
alinam spune:
IOANA maine o sa ma ne gandim la tine ! curaj , gandeste-te ca o sa iti vezi fetitza, ce poate fi mai frumos???
IRINA daca in noaptea asta o sa dormi , sa vedem maine noapte
.
Maine nu as vrea sa fiu in locul Ioanei, dar poimaine, da ....![]()
SOFIA tare faza , hehehhe, mancatoare de bebei ce esti tu!
MARLENA vezi sa nu pleci la spital si sa nu ne anunti!!!
am si eu un stres cu ruprul apei in public .....
mysweetest spune:
Fetelor care ati mai nascut..cand vi s-a rupt apa? Eu am auzit numai de cazuri cand s-a rupt noaptea spre dimineata sau dimineata.
Voi ce stiti?
Alinam mi-am mai revenit..oricum o sa aflati daca am nascut
.
Marlena &
sapt.39
Gina M spune:
mysweetest, mie mi s-a rupt apa dimineata cand m-am trezit pe la 7:30 - 8:00.Cum a fost? M-am simtit deodata uda pe chilotel
,iar mai apoi a inceput sa curga lent din ce in ce mai mult. Ne-am bucurat si eu si sotul de sosirea momentului, insa la spital am ajuns abia la ora 12:00,deoarece nu vroiam sa stau pe acolo prea mult(Cu masina ajungeam f repede si eram si la prima sarcina). De nascut am nascut pe la 18:40,cu epidurala.A fost usor si placut in compania sotului si a personalului medical.Sugubeata cum sunt,eram pusa pe sotii! A doua zi,eram deja cu bebelusa acasa
Nu te ingrijora in privinta aceasta,toate la vremea lor. Mie daca mi s-ar rupe apa in public ,i-as agata cu zambetul pe buze pe primii trecatori mai vlajgani sa ma duca la spital
Nu de alta dar acum sunt la a doua sarcina si o data rupta apa, bebe o sa cam paseasca singura afara ![]()
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
cge spune:
La mine la 4 dimineata.
Aseara cand eram in gara sa il astept pe Victor, si ploua rau, ma gandeam ca daca mi s-ar rupe apa, nici nu s-ar observa.
Ar fi zis ca sunt uda de la ploaie.
Cristina
cge spune:
Din cate stiu eu, o data rupta apa, trebuie sa ajungem la spital.
Prin ruperea membranelor, se deschide poarta tuturor microbilor si trebuie sa fim monitorizate sa nu ajunga ceva la bebe.
Gina, Anca, deci daca facem balta in jurul nostru, neaparat la spital, altminteri ajungem sa nastem acasa de data asta.
Cristina
ege spune:
ioanaiti tinem pumnii,sa ai un bb sanatos si tu sa ai lapte si sa te refaci repede
asteptam vesti de la sotul tau!!!
ege
Gina M spune:
cge,noi cele care suntem la a doua sarcina, de data aceasta nu trebuie sa mai asteptam ruperea apei. Cand contractiile uterine isi vor face aparitia din 5 in 5 minute,trebuie sa o cam stergem la spital daca vrem sa nu ne moseasca sotii...etc ![]()
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
cge spune:
Gina, la prima sarcina, mi s-a rupt apa si nu aveam nici o contractie.
Chiar sunt curioasa, cat de usor vom naste acum,ca dr mea sustine ca in cateva ore: 3-4, imi voi tine bebelusha in brate.
Vom trai si vom vedea.
Sa ne ajute Dumnezeu sa nastem bebei sanatosi si noi sa fim ok sa avem grija de ei. Nu de alta, dar mai avem si copii de acasa de care trebuie sa ne ingrijim.
Cristina, 35+