Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana75 spune:
Fetelor, ma apuca emotiile cind citesc ce frumos imi scrieti
. Va multumesc mult de tot! O sa ma tina sotul la curent cu ce se mai intimpla cu voi
. Sa ne revedem cu bine luni!
Ioana
b_irina_c spune:
sorry... copiii mai mici![]()

Irina 39 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Gina M spune:
Buna dimineata fetelor ![]()
In aceasta dimineata iarasi m-am trezit cu dureri de coloana vertebrala, insa sunt suportabile.
Ioana & Irina va doresc NASTERE USOARA! Sa fiti tari.Suntem cu inima alaturi de voi 
Oana, ia-ti si bagajul cu tine la
Succes !
Imi este tare foame - merg sa pap.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
mary ilie spune:
super faza Sofia!!!

IRINA , petrecere frumoasa!!!
IOANA, bafta multa!!! Suntem alaturi de tine! cand ma gandesc ca maine o sa stai cu Miruna in brate.....
MEME aniversare frumoasa si tie
eu zicea de TENS- eu una as incerca(daca as avea posibilitatea....dar noi suntem in romania!)
OANA succes la dr!!!asteptam verdictul!
Cristina si eu sunt super somnolenta, as dormi tot timpul! si m-am apucat de curatenie in bucatarie si acuma...trag de mine sa termin!
vad ca si la mine bebe e cumintel, dar daca ma mangai pe burta si vorbesc cu el, imediat se misca
Ma gandeam acum ca parca tot mai bine e ca nasterea sa te ia prin surpindere.....pai va dati seama prin ce emotii trec Ioana si Irina?
ioana sa fii optimista in continuare( eu asa te stiu) si o sa vezi ca totul o sa fie perfect!!! vezi sa-i spui sotului cand ne scrie sa ne dea toate amanuntele! si.... te asteptam ....MAMICA
MARY 35+
b_irina_c spune:
Mary multumesc de urari. Chiar ma gandeam mai devreme la tine ca nu te-am vazut pe aici...
Eu sincera sa fiu nu am emotii prea mari, adica nu diferite de cele de pana acum. Cand ma culc si imi aranjez burta parca ma apuca mai tare, dar peste zi sunt chiar calma. Probabil ca maine seara va fi cel mai greu, sper sa pot dormi...
Mersic fetelor de urari si incurajari
.
Irina 39 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
ancadm spune:
Chiar sa stiti ca si eu ma gindeam ce emotii mari trebuie sa fie atunci cind ai nasterea programata! Zau ca prefer sa ma surprinda
. Singurele chestii care ma ingrijoreaza sunt sa nu mi se rupa apa prin locuri publice sau in masina, in timp ce conduc
.
Anca 35+
mysweetest spune:
Oana te asteptam cu vesti de la dr.
Astazi dupa amiaza am lenevit fiindca bb m-a tot apasat cu capul in partea de jos si la un moment dat nu mai puteam nici macar sa merg. Secretie albicioasa am avut si eu dimineata o multime iar acum absolut nimic..e dry cum zicea Oana.
Marlena &
sapt.39
mysweetest spune:
Intr-adevar emotiile sunt mari cand ai nasterea programata..eu una nu as putea dormi noaptea asta, insa si la nasterea normala sunt emotii fiindca nu stii pe unde te apuca si cand
. De ex. eu de cateva zile ma tot pregatesc: ba fac baie, ma epilez,imi scurtez unghiile fiindca nu stiu niciodata ce ma asteapta maine si stau mereu pe pozitie
.
Marlena &
sapt.39
kristinutza spune:
hai ioana!!! 

sa inteleg ca e totul bine cu astrograma mirunei, da? mergi cu inima impacata la spital! 
bafta si fetelor care merg azi la control, ca vad ca sunteti mai multe!
cristina 34+
Ioana75 spune:
Fetelor, imi pare rau sa va dezamagesc, dar pina sa citesc mesajele voastre n-am avut emotii
. Cred ca n-o sa dorm mai prost la noapte decit pina acum
. Mie mi-e mai frica de injectii decit de operatia in sine. Eu si la dentist stateam ore fara anestezie, numai sa nu simt intepatura aia (se uita dr aia la mine ca la extraterestri, ce dureri suportam
).
Mi-am gaurit absolut toate analizele si ecografile si fisele de la controale, si le-am pus intr-un dosar ca sa le fie usor doctorilor miine sa se holbeze pe ele. La o prima privire, am dat peste 30 mil pe dosar
. Si mi-am mai facut un dosar - am selectat din toate revistele mami, academia mamicilor si super bebe pe care le aveam de la nasha-mea diverse articole si le-am tras la xerox. In caz de ceva, maica-mea o sa se uite in dosar, sotul in cartea roz si eu pe DC
.
Ioana