Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, ma gandesc maine la tine, sa fie totul ok si sa
apara bebelusha mare, grasa, sanatoasa si frumoasa ! Tinem pumniii !!!! Te asteptam...mamica !!!
Meme, felicitari pt. aniversarea casatoriei !

Carmi 31+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Meme felicitari pt aniversare!

Mersi fetele... il pun pe sot pe drumuri .

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina si Meme, felicitari pentru aniversarea casatoriei.
Ce poate fi mai frumos decat sa iti faci bilantul ultimului an de casatorie si sa iti privesti burtica ?!

Noi suntem bine, iar am dormit o groaza.
Victor e bine, mananca non-stop de cand a venit din tabara.
ieri am facut tocanita cu pipote ptr mine, ca el nu manca.
Si azi il intreb daca vrea sa manance si el : "Cum sa nu, o ador"

Bebelusha cred ca mai sta in burtica, sper sa stea ca si Petra Codrutei vreo 2 sapt de acum incolo.

Ioana, iti tin pumnii pentru maine.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, multa bafta. Tin pumnii maine dimineata. Ce frumos, o s-o ai pe Miruna in brate maine.
Eu nu am nimic nou de raportat, ba de fapt am, dorm cu foarte multa nesimtire si noaptea si in timpul zilei.
De maine intr-o saptamana este dpn-ul, noi tot la mama stam, casa nu e gata, deci e clar ca bebe o sa stea intr-o prima etapa in camera in care am fost si eu adusa de la spital :). Daca stiti niste oameni care pun gresie spuneti-mi si mie ca astia ai nostri de omoara cu nervii.

ruxandra (38+ sau 39-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, iti tinem pumnii!!! Si facem galerie! Maine s-ar putea sa sughiti la operatie de cat o sa te mai vorbim! Sa fiti sanatosi si sa te inzdravenesti cat mai repede si Miruna sa haleasca bine si sa doarma!!! Parc-as naste eu...
Irina, si tie la fel! Dar pe tine te vom supraveghea indeaproape si maine! Nu stiu unde poti gasi din alea de pus pe fatza, ma gandesc ca daca nu gasesti pana poimaine, da si tu o spagha unei asistente de pe-acolo, pana sa intri in operatie sa-ti dea cateva...sigur trebuie sa aiba, medicii asa opereaza si chiar si asistentele isi pun!
Valen, mersic mult! Am gasit si eu azi la o farmacie scutece d-astea absorbante, la EUropharm, sunt 60x90cm si o fata este absorbanta si ofata mai cerata asa, mai lucioasa un pic; mie mi-a zis vanzatoarea sa-mi iau si eu 1-2 la spital pt. primele zile ca s-ar putea sa scap ceva prin patut... tu tot d-astea ai gasit sau altfel? astea costa 12mii bucata; si cu patutul te mai astept cu informatii!
Ioana, ce crezi, esti prima in top la cezariene!!!
Oare o sa dormi la noapte? Incearca, ar fi bine! Azi e ultima ta zi cu burtica, fa-ti poze!!!

Mihaela 34++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata, gata am facut ochisori. Sunt pe fuga, mergem la control.
Am vrut numai sa-i urez Ioanei mult succes, un bebelus perfect si refacere rapida dupa cezariana. Nu stiu daca va mai fi pe faza pana ajung eu inapoi de la dr.
Ne gandim la tine Ioana si suntem alaturi de tine.

AMR 12 zile

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Oana bafta si tie la doctor. Asteptam neaparat vesti.

Irina 39 si

Mergi la inceput

Ce m-as face eu fara voi?!?!? Faza cu doctorita nu-mi trecuse prin minte... Doar doctoreasa e matusa mea si trebuie sa-mi dea daca-i cer, nu? Sunt asa de zapacita cateodata ... Noroc cu voi...

Irina 39 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna fetelor.

In primul rand ii tin pumnii maine Ioanei si poimaine Irinei. Sa va fie usoara nasterea, copilul sanatos, frumos si sa aveti cu ce sa il alaptati...Scuze, nu ma prea pricep la urari insa sa stiti ca sunt foarte emotionata.

De fiecare data cand deschid forumul ma uit cu emotie sa vad daca nu a mai aparut vreo mamica si sunt foarte dezamagita cand vad ca stationam. Lasa ca de maine incepe potopul!

Eu sunt bine, am fost la doctor azi s mi-a zis ca, copilul s-a intors cu capul in jos in sfrasit si ca din cauza asta ma apasa pe diverse articulatii. S-a crucit cand a vazut cat de relaxat e uterul meu...parca e gelatina din care mai iese din cand in cand un picior.

Doctorul a zis ca o sa imi recomande un pediatru in care are mare incredere si care, la fel ca si el , raspunde si noaptea la telefon. Asta e o grija in minus. La noi, deocamdata, nu se pune problema de cezariana asa ca stau linistita. Sau nu...

Trebuie sa va povestesc ce am patit azi in metrou. Langa mine era o pustoaica, de vreo 3 ani si ceva. Inca din statie se holba la mine. In metrou s-a asezat langa mine si continua sa se holbeze. La un moment dat, iese din reverie si o intreaba incet, foarte ingrijorata pe bunica-sa: "mamaie, ce a inghitit tanti?"
Mamaie, foarte jenata incearca sa ii explice ca am un bebe.
Copila casca ochii mari de uimire: "a mancat un bebe?" Eu la faza asta eram pe jos deja, ma inrosisem.
Mamaia pierduta incearca sa schimbe subiectul:"iti explic cand ajungem acasa, uite urmeaza unirea"
Copila se foieste ce se foieste; probabil ca nu ii sedea bine ca sta langa o mancatoare de copii. Pe la tineretului intreaba:"mamaie, da cum l-a inghitat pe bebe?"
Din pacate a trebuit sa plec, desi as fi putut sa o mananc si pe fetita la cat de scumpa era. Dar e prea tarziu sa mai fac gemeni!

Pup

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

A fost tare fetita din metrou .... Si eu am observat cum copii mai muci sunt atrasi de burti... Croitoreasa la care am fost sa-mi ajusteze rochia de nasa era fascinata de burta mea....

Irina 39 si

Mergi la inceput