Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ioana, bafta multa maine!! Sa stii ca sunt foarte emotionata pt. voi. Chiar nu stiu cand a trecut timpul. De saptamana viitoare cred ca nici nu o sa ne mai bagi in seama ca deh... ce sa mai vorbesti cu noi, astea...fara experientaRefacere rapida, iar pt.Miruna Irina si tie multa bafta si asteptam detalii; mai da' arati bine, bine; ce picioare subtiri ai;ale mele nici inainte de sarcina nu cred ca erau asaMiflore, eu nu vine zilnic la net cafe asa ca va citesc din 3 in 14; scutece din alea absorbante eu am vazut la Miniblu (s-ar putea sa fiu pe langa subiect oricum); patut din ala gen tarc am primit si noi si-l vom instala sambata cu tot cu salteaua din iarba; acum sunt toate claie peste gramada asa ca o sa iti spun mai multe sapt. viitoare.Natydea pupici multi; ne laudam ca ne intalnim; o sa ne vedem direct cu bebeii.Aaa, va saluta si Liamia pe toate; maine vom iesi la plimbare cu burticile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Hai ca sunteti tari ... Adevarul e ca m-ati facut sa ma simt bine ...

ancadm inainte de sarcina aveam 53 kg la 1.71m...

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare fetelor,

am ajuns si eu sa mai scriu un pic dupa 2 saptamani de pauza. Spre rusinea mea, saptamana trecuta nu am apucat sa fac altceva decat sa va citesc, ca de scris nu a mai fost timp. Iar azi parca vad ca o sa se intample la fel.

Ioana, am citit ca maine te duci la spital. Nastere usoara si sa fie totul asa cum va doriti voi, multa multa sanatate si refacere rapida. Noi maine aniversam 4 ani de casatorie, asa ca uite cum s-a nimerit...

Eu am acum 33 saptamani si 4 zile, intru in 34 vineri, iar pana acum in afara de cateva contractii braxton-hicks alte simptome nu am experimentat.

ma intreb oare cum or sa isi dea seama doctorii aici cum e colul in cazul meu, avand in vedere ca nu exista control decat cand te duci cu dureri sa te internezi deja la maternitate?

am citit si eu povestea de pe mamici de iulie-august si m-a luat o frica.... mai ales cand stiu ca aici nu sunt controale si nici altceva.... speram insa sa fie totul bine.

mai voiam sa va spun ca aici cand am fost la ultima echo (a doua de fapt din toata sarcina dar ultima) doctorita a masurat femur, diametru, etc. etc dar noua nu ne-a spus nimic altceva decat ca bebe e bine si e in media de dimensiuni. asa ca eu habar nu am ce greutate are bebe acum sau ce diametru sau ce lungime la femur...

burtica mea masoara 102-104 cm si am 70-71 kg dupa ce am plecat de la tot atatea cand am ramas insarcinata, dar am slabit in primele 3-4 luni pana la 63.5 kg asa ca as putea spune ca am luat totusi 6-7 kg pana acum.

noi speram ca bebita sa stea cat mai mult timp cumintel in burtica si sa se faca maricel.

se pare ca e cu capsorul in jos dar nu e inca angajat in pelvis. asa mi-e teama sa nu se intoarca cumva, ca eu as vrea sa nasc normal, fara cezariana. sunt chiar atat de curajoasa (cat m-o mai tine) incat chiar zic ca nu vreau epidurala decat daca va fi nevoie... o sa vedem.

am vazut ca intreba una din fete de aparatele TENS. ni s-au prezentat la cursurile ante-natale (din care mai am doua sedinte si termin). se pot inchiria intr-adevar sau cumpara (costa de la 99 euro la vreo 300, depinde de model). sunt 4 paduri care se ataseaza pe spate, doua din ele au rolul de a elibera endorfine (sunt aceiasi hormoni pe care ii elibereaza organismul dupa ce nasti, dau o stare de beatitudine si visare si calmeaza, asa am inteles cel putin) iar doua au rol de atenuare a centrilor nu stiu care. ideea e ca butonul de control al emisiei de nu stiu ce este la tine in mana deci tu controlezi exact ce si cum si il actionezi atunci cand ai nevoie mai mare. nu stiu cat de eficient este sistemul sau nu, probabil depinde de la caz la caz.

cred am aberat destul. hai sa ii dau send ca apoi raman cu el netrimis.

felicitari pt fetele care au deja bebelusii in brate, nastere usoara viitoarelor mamici si multa multa sanatate. sper sa mai ajung sa va citesc si saptamana viitoare.

meme (34s+4zile)

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare... O sa ziceti ca sunt paranoica...

Aveti cumva idee unde gasesc... nu stiu cum se numesc, asa ca o sa incerc sa va explic... niste chestii pe care si le pun dentistii pe gura? Sper sa intelegeti la ce ma refer... De fapt cred ca toti doctorii isi pun la operatii (am vazut pe la TV). Ca vin socrii mei si el are o tampenie de exema pe fata si tre sa-l tin la distanta. Ca sa nu mai zic ca sunt fumatori inraiti si nu vreu sa-i sufle in nas lui bb. Asa ca ii "leg" la gura .

Irina 39 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Ioana, iti tinem pumnii si vom sta ca pe ace Abia astept sa ne spui impresii mai ales ca pe mine tot cezariana ma paste si tare sunt nelamurita Mult curaj si un bb sanatos! Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Aniversare placuta Memesi La multi ani !
Eu am facut destula treaba, m-am linistit fiindca se fac presiuni din interior cu capul jos.

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina am vazut chestii de acelea..nu stiu cum se numesc tot la magazine care vand hainute de copii si cred ca poti intreba si la o farmacie.

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Marlena mersi de raspuns... La vreo 2 farmacii am intrebat si nu aveau... Mai incerc si la altele. La magazinele unde au si hainute nu ma gandisem...

Irina 39 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Irina, pentru masti incearca si la spital (daca stii vre-o asistenta, infirmiera, medic).

Eu sunt "intoarsa pe dos". Azi a murit baietelul unei colege de birou. Era bolnav rau, dar....tot nu ma pot obisnui cu ideea. Mai multe amanunte nu vreau sa va dau, sa nu va intristez si pe voi.

Las' ca ai nostri vor fi bine.

Ma duc la medic. Mai vorbim cand ma intorc.

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Bafta Multa Ioana si Irina! Va tinem pumnii strans de tot si asteptam amanunte de la soti! Ioana eu zic ca faci bine cu plicurile, sa le dai tu. Am inteles ca pe langa doctora, anestezist, neonatolog, mai trebuie si la asistentele care participa la operatie. Sa-mi zici si mie cat te-ai gandit sa le dai. Cred ca de abia astepti MAREA INTALNIRE DE MAINE.

Irina masti din alea au si la Brico pentru zugravit. Sunt un pic mai groase decat cele de spital, dar cu atat mai bine, nu patrund microbii .

Pupici

Nicole 38 saptamani

Mergi la inceput