Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

BAFTA IOANA!!!

Iti tinem pumnii. Maine dimineata la 10 voi fi cu Jadi la gimnastica si promitem sa ne gandim la tine!

Sa ai un pui sanatos si voios, scor 10 !! Iar mami sa se refaca repede, repede.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, ce emotii am pentru tine! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana bafta multa! O sa nastem pe banda rulanta . Tu maine, eu poimaine... Refacere rapida si un bb sanatos, mancacios si vois .

Multumesc fetelor de incurajari si de felicitari. M-am ingrasat eu si in rest ca doar am pus 16 kg(inainte ma lua vantul). Acum vorba unui coleg "arati si tu ca un om normal".

Ma duc sa fac ceva bun pe disera (ca sampania e deja la rece )...

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ioana, tinem pumnii!!!!! Mama, ce emotii am , parca nasc eu..... Vineri dimineata cand te scot de la reanimare, sa incerci sa te ridici si sa faci cativa pasi. Cu cat te misti mai repede si mai mult(bine, sa nu te apuci de jogging , cativa pasi acolo...) cu atat iti revii mai repede.
Maine fetelor avem program de galerie pt. Ioana

Raluca, 33 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Si poimanine pt. Irina.

Mama, Irino, dar arati super bine. Daca nu ar fi burta nici nu zici ca esti gravida Unde ai pus 16 kg?

Raluca, 33 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Deci pana la urma, Ioana si Irina, ne "tradati" si deveniti mamici de august, nu de septembrie...Dar las' ca avem ce invata de la voi!!! Pumnii stransi tare, tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

O sa facem maine galerie aici pentru Ioana apoi pentru Irina si apoi mai vedem noi .

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Eu imi desfasor activitatile casnice in continuare fiindca sunt plina de energie.
Revin mai tarziu.

AMR= 10 ZILE
Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Ioana eu si cu Oana va asteptam pe voi sa nasteti ca sa nu ne ingramadim toate o data .
Si eu stiu ca plicul se da dupa nastere..oricum nu strica nici inainte sa nu creada dr. ca-si face treaba gratis .

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

'neatza!
Hai ca am facut si eu ochi ca sa merg la baie si m-am trezit la bucatarie cu o felie de piine cu unt si miere si o cana cu lapte cald. Oana tu pe la cit ziceai ca ai inceput sa dai din nou iama in frigider? E abia 5:30 a.m....
Ioana si Irina va tin pumnii pentru miine si poimiine!
M-am uitat si eu la pozele fetelor cu burtici si acum imi explic de ce se mira lumea cind le spun ca mai am o luna pina sa nasc...Burta mea e mica . Dar ma consolez la ideea ca nici la Andreea nu a fost mai mare si ea a avut 2.450 Kg la 34 de sapt. Irina tu cite kg ai avut inainte sa fii insarcinata?
Gata, ma duc inapoi la culcare, poate am mai mult succes. Pe la prinz am programare la tuns si trebuie sa am nervii tari pentru :are u done yet?".

Anca 35+

Mergi la inceput