Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 3
mysweetest spune:
Frumoasa burtica si a ta Irina
...trebuie sa recunosc ca putin mai mare decat a mea.
Marlena &
sapt.39
mysweetest spune:
Irina La multi ani si aniversare placuta cu ocazia implinirii celor 3 ani
!
Marlena &
sapt.39
kid2003 spune:
Irina, la multi ani fericiti pentru amandoi!
Lasa ca e mai bine sa aveti 2 lucruri de sarbatorit la sfarsit de august, puteti sa faceti party de doua ori! Si arata f bine burtica ta, e mare si rotunda dar tu nuj te-ai ingrasat deloc in rest, super! Cat despre dunga, vad ca se confirma teoria ca e mai pigmentata daca e baietel in burtica.
Ioana, tinem pumnii stransi pentru maine! E tare emotionant ca mai ai asa putin timp cu Miruna in burtica, parca ieri ne anuntai ca la 12 saptamani ti-a zis medicul ca e fetita. Ce repede a trecut! Nici eu nu stiu cum sa fac cu banii, am intrebat colege care au nascut, se pare ca nu tre' sa dai inainte, ei se asteapta sa primeasca dupa, la medic si anestezist si cine a mai fost in sala de operatii il poti pune pe sot sa mearga cu plicul, ca tu esti operata, iar la asistentele care au grija de tine si de Miruna le dai tu cand le vezi!
alinam spune:
Ioana o fi la spital sa vorbeasca cu doktorul, sa vada se intampla sau nu maine .........
Ioana75 spune:
Multumesc de sugestii pentru shpaguire
. Cred ca o sa dau banii sotului, dar el cum afla cine e anestezistul, cine e dr lu' bb? 
Am sunat-o pe dr si mi-a zis ca inca nu vorbise cu seful ei, deci inca nu am programarea facuta ... mai sun in 30 de min. O rugasem sa se ocupe de bb un anumit dr de copii (am citit pe net ca ar fi cea mai buna
) si mi-a zis ca asta s-a rezolvat.
anya, bafta la control!
irina, la multi ani fericiti impreuna
! Vezi ce faci cu sampania si dansul
.
cristina, cred si eu ca te-a taiat sotul de la "portie"
. Ai grija de bebelusha
.
Marlena, sper ca ai nr noastre de telefon sa ne anunti in caz de bb
.
Ioana
kristinutza spune:
irina, la multi ani! intr-adevar, e grozav ca ti s-a marit doar burta, nu te-ai ingrasat cu totul, ca mine de exemplu... 
ioana, si eu stiu ca se da "plicul" DUPA. si n-avea nici o jena... asa aveam eu, dar mi-a trecut cand...
am inceput sa primesc si eu bacshishuri. sa vezi ce se schimba perspectiva... imediat. acum stiu cand dau o shpagutza ca primitorul e fff incantat, deloc jenat si ma iubeshte mai mult. 
cristina 34+
miflore spune:
Multumesc frumos Anya!
Deci imi trebuie patuc cu 2 nivele! Iar de scutecele absorbante eu vorbeam! Si am fost la Carrefour dar n-am stiut pe unde sa ma uit si nu m-am gandit ca se cheama cearceafuri absorbante...asta e...data viitoare!
Ioana, cum a ramas la tine, maine e ziua cea mare? Te-ntalnesti cu Miruna? Ioana si Irina, vorba Anyei, nastem si noi un pic cu voi!!!

Irina,
LA MULTI ANI FERICITI!!!
Cristina, ce face Victor, cum ii e? Iar tu sa stai cumintica!
Mihaela 34++
Carmi spune:
Irina, frumusel balonas ai ! Ce bine de tine ca te-ai ingrasat doar la burtica, sigur o sa dai imediat kg. jos....nu ca mine, care m-am ingrasat ´in jurul´ burtii, of, of...sambata intru in 8 luni si nu prea ma crede lumea ca-s gravi. Da sanatoase sa fim, noi si bebeii, restul se mai rezolva...
Ioana, te pandesc...vei fi prima cu cezariana (stii ca ma intereseaza direct subiectul), cand afli exact ce si cum? Sunt cu okiu´pe tine...si-ti tin pumnii.
Pupici la fete,
Cari 31+ si bebe Fabiano(astazi mai lenes decat de obicei)
Ioana75 spune:
alina, multumesc de grija
.
Am vb cu dr, miine la 8 trebuie sa fiu la spital cu catel si purcel
. Intru in salonul de gravide, ma pregatesc asistentele, si cam pe la ora 10 intru in operatie (deci o sa aiba ascendentul in Balanta
). Dupa operatie intru la reanimare. Sotul si mama pot intra f putin, pe rind, dupa ce ma duc la reanimare; dar a zis ca dupa ora 4, dupa ce se termina operatiile, o sa fie mai usor cu intratul in salon. Cred ca o sa incerc sa dau eu shpaga, daca tot vorbesc cu toata lumea inainte.
Detaliile operatiei, de-abia saptamina viitoare
. Miine o sa-i zic sotului sa va scrie statusul pe scurt. Va multumesc ca va ginditi la mine
.
Irina, bafta multa la cezariana!
oana, nu cred ca ai sa mai astepti sa ies eu din spital
, asa ca iti urez nastere usoara!
Ioana