Mamici de septembrie-octombrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 2
oana0204 spune:
Gina, ce mama buna esti tu.. te culci la 10.30 . La mine e 12.30..mama denaturata ce sunt!
Mihaela, parerea mea e ca patutul de lemn caruia i se poate muta salteluta mai sus sau mai jos e cel mai bun. Eu am si pliant de panza, cel care sepoate face tarc, dar o sa-l tin in living, pentru un somnulet de zi sau de stat in el cu ochii pe pereti.
AMR 13 zile
Oana D - saptamana 38
Foto
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
oana, ma bucur ca ai schimbat tu capitolul, stateam cu grija
. Acum sintem 5 care am exersat mutatul
. Noi nu putem inchide un subiect, doar moderatorii. Ai o burtica asa mare si frumoasa
.
Flavia, eu as fi inclinat spre anestezie generala, dar luni la control dr mi-a zis clar ca voi vorbi cu anestezistul, si vom stabili impreuna atunci pe loc.
miflore, si noi am analizat mai mult problema carucioarelor decit cea a masinii
.
Fetelor, m-a apucat frica ca n-o sa pot sa dau plicurile inainte de operatie
. N-am mai facut niciodata asta. Credeti ca pot sa dau plicurile chiar daca sint de fata mai multe persoane?
Ioana
oana0204 spune:
Fetelor multumesc de complimente. Mare-mare... si grea uffff
Ioana, dupa multe cautari ma gandii io ca asta trebuie sa fie. In cazul de fata o invitam pe Wanna Be - alias Oana_B(asa ar trebui sa se scrie numele ca sa ni-l pronunte si noua americanii astia calumea) sa faca ea oficiile inchiderii sobectului
Sa stii ca si eu in tara aveam mari emotii cand trebuia sa dau spaga. Orice, dar sa nu ma fi pus sa fac asta.. Aveam emotii, ma fastaceam, ma roseam, vai de capul meu. Bine ca aici am scapat de spagi.
Ma duc si eu la
, maine mergem iar la doctor. Daca e marti e Belgia, daca e miercuri e Tarsha.(d-ra mea).
O zi buna si folositoare va doresc tuturor celor din tara, iar celor de pe aici un somn cat mai lung si cat mai dulce.
AMR 13 zile
ps: Marlena, vezi ca esti aproape de nr ala cu ptiu-ptiu piei
, vezi cum sari repede peste el![]()
Oana D - saptamana 38
Foto
b_irina_c spune:

Ioana eu pb plicurilor o las pe seama sotului si a mamei mele care vor misuna pe acolo... Cine stie doar sa nu poata ei... Nici eu am mai facut asta si nici ideea nu-mi place... Vedem noi cum facem, stai linistita... Eu ma tot gandesc ca sunt ultimele 2 zile cu burta...
Am pus si eu pozele facute ieri... Sa vedti la mine dunga. Macar la asta te-am luat Oana
. Ca acum burta mea mi se pare mica, mica....
Am uitat sa va zic: astazi
. Sarbatorim 3 ani de casatorie. Ma gandeam ca parca mi-ar fi placut sa se nasca azi bb, dar poate mai bine fiecare cu ziua lui
.
Irina 39 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
anya spune:
Buna!!!
Eu tot pe la servici. Dupa amiaza ma duc la medic sa vad ce mai face BB - abia astept sa-l vad!!! Va trebui sa vad daca ma lasa sa mai bantui pt. ca vineri ar trebui sa plec cu serviciul intr-un team building la munte si saptamana viitoare vreau sa-l duc pe cel mare la mare.
Jadi, mergem maine la gimnastica?
Miflore, eu am folosit pat metalic cu plasa (pliant) la cel mare. Imagineaza-ti ca a fost suficient de rezistent incat arata ca nou si-l voi folosi si la BB2. Vezi ca are un nivel mai ridicat si la varianta asta nu am pus saltea din iarba ci o salteluta ff subtire. Cam de pe la 5 luni cand incepe sa stea in fundulet, va trebui scoasa partea de sus si atunci am pus eu salteaua din iarba de mare. La bb-lici si copii mici e bine de folosit saltea tare si la ceva timp intoarsa ca sa nu faca "gropite". Cat despre folosinta mai mult sau mai putin indelungata a acestui tip de patut... totul tine de dimensiunile copilului. Al meu pitic (cel mare) a sarit de 1 metru la 2 ani si jumatate si sunt obligata sa-i fac alt pat. Dar sunt copii mai mignoni care-l pot folosi si pana la 4 ani.
Zicea cineva de cearceaf absorbant. Da, exista, mai multe variante 60X60 si 60x90. Eu il folosesc pt cel mare (noaptea inca nu se trezeste sa ceara la baie). La bb mic nu e nevoie de pus pe pat pt ca nu iese pipiloiul. Dar e foarte folositor pe post de salteluta de schimbat. Vedeti ca exista de cumparat, mai onorabil la pret, in Carrefoure sau Cora. Le puteti gasi la raionul de BB-i (mai rar), la cosmetice adulti in Carrefoure sau la raionul de servetele, tampoane...etc in Cora. Nu va speriati daca pe unele scrie ca sunt pt incontinenta urinara la adulti, pt ca sunt identice.
Cat despre scutece..nu faceti provizii prea mari de scutece new born sau nr.2. Prietena mea care a nascut acum 2 luni o fetita de 2.900 a trecut deja la Pampers nr.3.
BAFTA! multa fetelor care se pregatesc pt maine=ziua cea mare. Nastem "un pic" si noi alaturi de voi.
pupici, burtici, mamici si bb-lici
jadi spune:
Buna dimineata fetelor!
Prezenta si la servici!
Anya mergem, mergem, cred ca singurele cu loganul... trec miine sa te iau si iti dau beep inainte sa plec.
Ioana eu nu pun nimic in plic, sint adepta banilor la vedere, hehe. Ai sa vezi cum te descurci !
Alea Alea
Jadi
33+
iaca_poze
alinam spune:
IOANA nu iti face probleme, asa ma stresam si eu cu "spaga" dar am constatat ca nu e asa....de negru , "ei" se asteapta sa dai si zau ca nici nu te fak sa te simti prost cand le dai banul, iti zambesc si continu conversatia ca si cand nimik nu s-ar fi intamplat .... ![]()
cge spune:
Neata fetele!
Eu sunt acasa cu Victor, incercam sa ne descurcam cum putem, mie imi este din ce in ce mai greu.
Ceva contractii dureroase am, dar nu sunt regulate, si in plus, am luat si no-Spa.
Secretie nu mai am, se pare ca bebelusha a vrut sa il intampine cumva pe frate-sau.
Ioana si Irina, ma gandesc la voi maine si vorba Anyei, nastem si noi putin o data cu voi.
Marlena, aseara cand m-a vazut sotul, primul lucru care mi l-a zis ca nu mai vad
. Se simtea asa vinovat.
Cristina, mamica lui Victor 07.01.2005 si bebelusha 35+
mysweetest spune:
'neatza
,
Multumim Oana pentru schimbare...si eu ma gandeam ca deja aseara pe la 23.30 erati la pagina 9.
Frumoasa burtica! Multa bafta astazi la doctor!
La mine stationeaza situatia in continuare si asta noapte dupa ce am citit ca majoritatea primiparelor nasc dupa 40 sapt. am mai avut si cosmaruri.
Marlena &
sapt.39
Carmi spune:
Neatza la dolofane !
Ioana, nu te stresa cu plicul, nu o sa i se para nimanui iesit din comun...eu am avut aceeasi ´jena´cand s-a operat tatal meu, cu niste ani in urma, dureaza o secunda ´transferul´...ahahahhaahh.
Irina, multi ani si de-acum incolo impreuna !
Oana, ti-am vazut pozele, esti tare dragalasa.
Pupici la toate dolofanele,
Carmi31+ si bebe Fabiano