Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Felicitari coralia!!!!

Sa va traiasca si sa fie sanatoasa, draguta si desteapta!

Si felicitari surorii tale! Ma bucur ca pana la urma a fost usor si vezi ca nici nu a durat chiar asa mult!

Intre 3 si 3.5 kg e numai bine!

Si sa se joace impreuna cu verisoara sau verisorul ei peste ceva timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

cora, super! super! super!!!!!
felicitari!
ce mishto!

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABY PLESU spune:

buna
Am aflat ca vom avea baietel, asa ca vreau sa echilibrez si eu balanta.
Am vazut ca sunt mai multi baietei decat fetite.
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

felicitari, sa fie sanatoasa si frumoasa, si mami sa se refaca repede !!!!
nu ne-ai zis cum o sa o cheme !

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sotului meu i s-a facut mila de mine si a intins cablurile in toata casa ca sa pot avea acces la Net acasa(casa e inca cu curu' in sus ca in week-end asteptam restul mobilierului), ca la serviciu nu mai apuc.

Ieri am fost la eco la Cluj (programare la 18,45, intrat la 20,40 , iesit la 21,30). Aveam un pic inima stransa ca la eco din iulie mi se decalase DNP spre 8-13 noiembrie-bb era putin "ramas in urma", dar acum e OK, si-a revenit are in jur de 1500-1600 gr si DNP 19-27 octombrie.Uau, nu-mi vine sa cred.Isi sugea degetelul, si clipea, statea cu fata la noi.... cu putica la vedere...Bine ca e totul e in regula.

Uite de ce acte avem nevoie la internare (ca informatie-am intrebat si eu):
- Buletin/Carte de Identitate
- Carnet de Asigurat
- Adeverinta pentru plata asigurarii (de la serviciu)
- Bilet de trimitere de la medicul de familie (pt. cele care nu nasc in localitatea de resedinta).

Revin mai tarziu, acum ma duc sa ma intind putin ca ma doare tare spatele.

Mandy, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy, felicitari pentru bebe, se pare ca tu vei fi una din primele mamici. La mare concurenta cu Mirela Anca si cu Monet si Bic.

Ce-i ala carnet de asigurat ca eu stiu ca nu se mai folosesc de mult. Eu am cu numele primului medic de familie. De atunci l-am mai schimbat de 2 ori si vreau sa-l mai schimb.

De fapt daca te internezi cu contractii la 10 minute sau cu apa rupta e urgenta medicala si iti trebuie doar buletinul. Oricum, adeverinta de la servici nu strica sa o ai. Gravidele si lauzele se considera automat asigurate, chiar daca nu platesc asigurarile de sanatate. Ca si copiii, studentii, pensionarii, etc. Nu mai e asa?

Mergi la inceput

Lavi, Carnetul de Asigurat l-am cautat si eu bine de tot azi dimineata ca de cand il am nu l-am folosit.Ma si intrebam daca il mai am cumva. Trimiterea probabil mie imi trebuie caci eu voi naste la Cluj si nu stau acolo, nu am buletin de Cluj.

Eu am recomandare pentru cezariana si cred ca-mi trebuie Carnetul de Asigurat pentru decontarea cezarianei cred. Si eu stiam ca trebuie doar buletin dar surprize

Multumesc de felicitari, sper ca bb sa se comporte la fel de bine si de acum incolo, fara surprize negative, sa fie cumintel si sanatos, va stii el si medicul cand i-a venit timpul sa iasa afara.

Mandy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

coralia, felicitari surorii tale! chiar, ce fericire pe parintii vostri, 2 fete si doi nepotei dintr-un sut:). bravo!

mandy, uau, ce fain ti s-a devansat DPN-u. nici eu nu m-as supara daca, in loc de 10 saptamini (sau chiar 12, ooops:)), sa mai fie numa' vreo 7-8...... e tare greu cu burtoi si o bebica de 16 luni care se mai vrea carata nu de putine ori:).

pischi si celelalte 'puturoase', hai, ca-i super-fain de voi ca puteti dormi cit va cere inimioara. eu ma trezesc in fiecare dimineata din ce in ce mai greu. parca as mai sta si m-as mai tolani, da' ma lasa lia mica?! nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu: daca ma vede ca mai stau in pat, se catara si incepe sa sara pe mine - asta-mi lipseste:) - si sa chiuie si saama trage de mina, de picior, sa ies din pat. lupta-te cu ea, daca poti:)

sint la servici, da' am o lene-n mineeeeeeee. casc si ma tolanesc pe birou ca un urs in hibernare. mai ales ca mi s-a schimbat ceva in ceea ce vroiam sa fac azi si s-ar putea sa trebuiasca sa stau pina tirziu diseara (8-9pm). aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-jutor.....

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (30+)

www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

monet, io deja m-am obisnuit... cum ma vede fi-miu in pat, tup si el, sa ne gadilam. dimineata, se trezeste ta-su... cred ca are senzori ca e loc liber langa mine, imediat vine si el. se foieste vreo 5 minute, apoi aud "mami, mami" iar daca indraznesc sa nu deschid ochii, mi-i deschide el cu degetutzul... apoi mami trebuie sa insire vagoanele de tren, care s-au desfacut, sa puna muzica, si abia peste vreo ora sa-i dea si copilului sa pape... ca mai devreme nu vrea.
azi eram franta..... am zis ca dormim... da' de unde...
acum l-am trimis la joaca cu ta-su. io n-am nici chef, nici putere sa alerg dupa copil. vreau luna asta sa ma odihnesc, poate crocodila din burtica binevoieste sa-mi faca o surpriza si sa fie supraponderala!!!

Cristina 25+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Stiti cumva daca in cazul cezarianei placenta anterioara este OK sau nu?

Mandy, 29+

Mergi la inceput