Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(37)
Raspunsuri - Pagina 15
Morgano spune:
Mandy, felicitari! Ma bucur din suflet ca sunteti bine si tu si copilul. Si ca bebelica al tau vine asa repede si ca s-a dezvoltat ok.
La faza cu carnetul de asigurat si asigurarea de sanatate sa ma pupe undeva statul roman, ma scuzati, dar as vrea sa-i vad ca nu ma primesc sau ca ma taxeaza pt nastere ca-i dau in judecata de nu se vad. Nu imi asigura nimic, nu am primit nimic de la acest stat, nu voi primi nici indemnizatia in mod abuziv, asa ca in afara de impozitul la finante ei de la mine nu vad nimic. Scurt. Le am toate private si asa vor ramane. Nu consider ca e firesc sa platesc zeci de milioane fara sa fiu de fapt asigurata pentru nimic.
Scuze ca m-am turat, dar am avut o zi cumplita si cand aud de asigurari si de stat ma dor creierii. Daca nu aveam casa si firma mea si familia care o am plecam din tara asta cat vedeam cu ochii.
Lavi, am cautat pe net si in vreo 3 librarii cartile din rao. Nu am gasit decat 2, as vrea sa le citesc pe toate 3, daca voi avea timp. Asa ca mai am putina rabdare, poate voi avea toata seria. Eu cand incep cu un autor, daca imi place incerc sa citesc tot ce a scris, chiar dc uneori nu gasesc in lba. romana. Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
lavi02 spune:
Monet Ce dulceata e Liaaaaa, m-am uitat acum la poze. Imi aduce aminte de Silvisor cand era mai micuta si mi-e tare dor de un copilas micut. Dar lasa ca se rezolva!
Ripley m-am uitat si la pozele tale. Imi inchipuiam ca esti mai matura la "cum le zici" dar tot pustoaica de-a noastra arati! Stai linistita ca eu asa stiu ca gravidele sunt asigurate automat. Data trecuta eu m-am internat "doar cu buletinul".
Daca n-ai gasit-o pe ultima, poate nu a aparut inca in librarii, e "proaspata". Mai greu e sa le gasesti pe celelalte doua.
Si mie imi place sa citesc mai multe carti de acelasi autor, consecutiv. Si sa gasesc tot ce a scris. Daca imi place autorul,of course.
Apropo de venit dimineata peste mine.
Anul trecut cred, eram la munte, la cabana socrilor mei. Eu dormeam cu Silvia intr-o camera, in doua recamier-uri puse perpendicular, cap la cap daca intelegeti. Pana dormea, eu n-o vedeam pe Silvia, ca era manerul de la recamier, decat daca ma ridicam.
Dimineata, normal, eu ma trezeam prima, dar aveam chef, si mai normal, de leneveala. Cand o auzeam ca se foieste, inchideam ochii, ma uitam doar printre gene. La un moment dat vedeam un cap blonziu si cret care se ridica buimac. Se uita la mine. Incepea sa rada. Eu ma stapaneam ca sa mai ciupesc un pic de leneveala.
Vedea ea ca nu dau nici un semn, il lua pe ursuletul cu care dormea si mi-l arunca peste mine. Eu ma trezeam poc! cu un ursulet in cap, dar faceam pe mortul in papusoi. Incepea sa bombane. Atunci luam ursuletul si i-l aruncam inapoi. Inchideam iar ochii. Si tot asa. Era o dulcica.
Morgano spune:
Lavi, prima nu o gasesc :(, cea noua exista. Da' las ca fac eu sapaturi.
Moaca de copila inca mai am, mai ales nefardata.... macar bine ca nu se vad inca pe mine prea multe, doar ca sunt prea expresiva la figura dupa gustul meu.
Ripley
Morgano spune:
Lavi, prima nu o gasesc :(, cea noua exista. Da' las ca fac eu sapaturi.
Moaca de copila inca mai am, mai ales nefardata.... macar bine ca nu se vad inca pe mine prea multe, doar ca sunt prea expresiva la figura dupa gustul meu.
Ripley
lavi02 spune:
Ripley, n-ai cum sa fii mai expresiva decat mine! Pe mine ma seaca ca se vede pe fata mea absolut orice. Si toate starile care se vad sunt de fapt exagerarea a ceea ce simt eu, nu stiu daca intelegi. Poate din cauza ca am ochii mari si gura mare. Gura mare si la propriu si la figurat.
Mandy, ma gandesc ca se descurca ei doctorii cu placenta oricum ar fi ea la cezariana. N-am auzit nimic nasol despre placenta anterioara si cezariana.
mamica noiembrie-decembri spune:
Avem subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56099" target="_blank">AICI

Morgano spune:
Lavi, sunt suficient de expresiva incat sa ma scot pe mine din sarite cand imi intuiesc mimica in anumite momente :))
Ripley