Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(37)
Raspunsuri - Pagina 13
camelia_daniela spune:
Buna burtici,
Recunosc, n-am mai scris de mult - sunt o puturoasa! Dar pe langa toate astea am avut si probleme cu internetu' la serviciu de aproape 3 saptamani. Cu o saptamana inainte an fost plecata si intr-un mini-concediu ... deci cam asa se explica absenta mea.
Ce sa va spun, am mai crescut si noi un pic, se vede si burtica, si bebe cred ca este bine - am inceput sa-l simt cam de vreo 3 saptamani! Nu stim inca ce este, insa speram sa aflam in vreo doua saptamani.
De ieri au reparat cat de cat internetu' si pana acum abia am reusit da fac un briefing a ceea ce ati mai scis voi pe aici.
Lavi02, poti sa-mi spui cine a scis Iarna decanului, pentru ca as vrea s-o cumpar! O sa cumpar si celelalte carti pe care le-ai recomandat, daca le gasesc bineinteles.
Va pupicesc,
Camelia 22+ 
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051231/dt/7/k/07fe/preg.png
lavi02 spune:
Camelia, Saul Bellow este autorul cartii Iarna decanului, e in editura Polirom, colectia Biblioteca Polirom.
pischi2003 spune:
Salut, burtici
Eu azi am fost o mare puturoasa! M-am trezit odata la 7.30-8 cand a plecat sotul la servici si am mai prins un somn bun pan' la 10.
La birou am ajuns la 12, ca a fost colega mea dimineata. Si tare-i bine!!!
Si eu am avut greturi si ameteli cand ma lua foamea si nu papam imediat. Dupa masa, totul era ok. Asa e si acum.
CORALIA nastere usoara surorei tale. Acus-acus scapa de durere si o sa aiba bb-ul in brate. Ceea ce asteptam si noi....... da' mai acus un pic.
CRISTINA bine ca le-ai mai dat peste nas la asistente, ca o meritau. Sa vedeti la mine, am mers sa fac HIV-ul la Institutul de Sanatate Publica, unde se face gratuit, pe 19 mai. Initial mi-au zis ca rezultatul e gata pe 20 iunie, care s-a transformat in 20 august si acum mi-a zis ca pe la sf. lui octombrie e gata, ca nu au reactivi.... Si eu nasc la inceputul lui decembrie (1 dec, daca e cezariana). Am intrebat-o pe tanti daca ea crede ca pan' pe 1 dec. e gata, inainte de a naste.... Mi-a zis ca sigur ca da, dar nu am nici o certitudine. Nu am emotii pt. rezultat, dar trebe' facuta si asta...... Poate cand va fi bb mare si cu dintisori, am si eu rezultatul
O zi faina si pupicei!!!
Mihaela 26 fix
dienutagraviduta spune:
hai ca io ma cam duc acasa ...
intru diseara, sa vad daca a nascut sora lui coralia ...
va pupacim.
dienuta graviduta si bebelushul luca
coralia76 spune:
Nu a nascut inca sistera,i-a facut epidurala pe la amiazi si cand am vb cu ea la tel era tare fericita ca a scapat de dureri..acum speram sa nasca pana nu trece efectul anesteziei,ca dupa aia iar or sa vina contractiile dureroase.
Va tin la curent si va pup pe toate
.
Varsta bebelica
lavi02 spune:
Pai nu mai Coralia, la epidurala e asa: iti baga cateterul si o doza de anestezic. Dupa ceva timp prin acelasi cateter existent acolo iti mai baga anestezic. Si tot asa, pana nasti. In expulzie eventual iti mai scad doza de anestezic ca sa simti contractiile si sa poti sa impingi.
Nastere usoara sister-ului!
Ce fericiti trebuie sa fie parintii vostri! Doua fete cucuiete gravidutoase in acelasi timp! Si dupa aceea pustimea va avea aceeasi varsta si se vor juca impreuna! Foarte dragut!
Sora-mea nu-mi face onoarea. E cu un an mai mica decat mine, maritata de curand dar no way, nu se gandeste inca la prunci.
coralia76 spune:
Ok Lavi02 thx de lamuriri...eu am banuit ca-i trece efectul apoi iar dureri...Abia astept sa ne dea vestea ca a scapat cu bine ca deja de azi dimineatza e destul...
Varsta bebelica
lavi02 spune:
Coralia, nu-i destul
.
Data trecuta eu m-am internat la 5 dimineata ca la 12.30 noaptea mi se rupsese apa, pe la 7-8 au inceput usurel contractiile si am nascut abia la 16.10 (ora oficiala la care a iesit Silvia). Asta dupa ce mi-au pus oxitocina pe la 14-15 ca sa grabeasca treaba, ca eu o luam cam incet.
Dar fara epidurala.
Prietena mea a nascut asta iarna pe la 5 jumate dupa masa, dupa ce s-a internat tot dis de dimineata. Ea a avut epidurala dar i-au pus-o cam prea devreme asa ca i s-a cam prelungit travaliul. Dar macar nu-l simtea.
La prima nastere cam asa e, cam 8-10 ore travaliul. Dar nu te speria, numai ultimele 2 sunt intr-adevar nasoale.
coralia76 spune:

A nascut sistera!!!!
Are o fetitza sanatoasa,3.150 si 51 de cm.Sunt atat de fericita!!!
Este bine si ea,mi-a zis ca nu s-a chinuit deloc,ca epidurala e mana cereasca efectiv nu a simtit nimic.
Varsta bebelica
Morgano spune:
Felicitari! Sa va traiasca odorul intregii familii!
Super, ma bucur tare mult ca totul e ok.
Sper sa ne fie asa usor si noua!Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003