Mamici de septembrie - octombrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
jadi spune:
Semi este si la mine , nu am vomitat nici macar o data in aceasta sarcina.
Jadi
33+
iaca_poze
kid2003 spune:
Jadi, nu esti singura, eu nu m-am mai urcat pe cantar, poate daca nu ma gandesc la kilograme se sterg de la sine...Cat despre cum ma simt la serviciu? Ingrozitor, incep sa ii consider pe toti niste capcauni, daca as avea o mitraliera i-as impusca pe toti...
Dar nu mai e mult, joi si vineri nu vin, nici luni, mai vin marti si apoi program de voie. In septembrie dau pe la birou dar nu zilnic si nu stau decat cat vreau eu, asa e intelegerea.
Ia sa mai vorbim noi de dungile celebre. Eu nu o am aproape deloc, de fapt eu jur ca se vede, dar ceilalti ma descurajeaza si imi spun ca nu se vede nimic. Usor, f usor conturata e, de jos pana sub coaste (dar deasupra buricului de fapt nu o prea vad nici macar eu).
Sa fie oare adevarata treaba cu mamele de baieti au dunga mai pigmentata decat cele de fetite?
La voi cum e dungulita? Se vede bine?
Sfarcurile vad ca sunt vizibile, adevarate semafoare pentru bebe, sa stie unde sa se mufeze, s-a colorat bine si interiorul buricului (inca nu a iesit in afara, da' nu mai are mult).
La voi cum e?
sofia_misicu spune:
Kid, eu desi am fetita mi s-a conturat tot ce era de conturat: am dunga pe burta, am, vorba ta - doua mari semafoare pentru bebe si buricu iesit in afara si pigmentat. Se prea poate sa fie si pentru ca eu sunt mai tiganoasa asa la piele si de-aia. In plus de cand cu sarcina totul creste mult mai repede: parul, unghiile, sunt ca Fat Frumos - cresc intr-o zi cat altii intr-o luna.
In ceea ce priveste munca eu una nu mai pot. Mai am 6 saptamani si intru si eu in prenatal...Pana atunci o sa imi trag cu siguranta un glont in cap de plictiseala. SI nici macar nu ma lasa sa vin doar 6 ore. 

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
cge spune:
Fetele, cred ca de azi dimineata pierd dopul.
Am o secretie consistenta, galbuie, pe care nu am mai avut-o pana acuma.
In afara de asta, azi am dormit 4 ore neintrerupte, sa fi fost atat de obosita?
Dr mea este in concediu, si vad ca nu raspunde la telefon.
Oricum mai incerc.
Si ma doare spatele.
Neavand cu cine sa vorbesc, mi-am sunat sotul.
Care s-a panicat imediat, ca iese din sedinta si vine sa ma duca la spital.
Pai, din cate stiu eu, poate dura si 1-2 sapt pana la nastere.
Sper din tot sufletul sa fie ok bebelusha.
Voi ce ziceti e vorba de dop?
PS: La Victor nu mi-aduc deloc aminte de o astfel de secretie.
Cristina
romana_74 spune:
Eu am baiat in burtica si nici macar nu am dunga... nu am avut nici la prima sarcina... despre buric... ce sa mai zic, nu mi-a iesit in afara si e mai colorat(parca)! Dilema mea este felul cum voi naste... cezariana sau natural! Sper sa nu ma hotarasc dupa ce imi trece travaliul si bb a sosit pe lume fulgerator.
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)
romana_74 spune:
CGE-eu stiu ca dopul trebuie sa fie ca o gelatina si sa contina si sange... eu asa am avut la Matei!
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)
mysweetest spune:
Kid2003 la mine e foarte conturata linia de sub buric si voi avea
, la fel si semafoarele.
Cristina stai in pat si ai grija de tine..din cate stiu nu ai ajuns inca la 37 saptamani....vezi daca iti arde de
?
Marlena &
sapt.39
Tonnia spune:
Incredibil, nu stiam ca se pigmenteaza si buricul si tot incercam sa-l curat inclusiv cu betigas cu alcool...
Cge, parca nu era galbuie culoarea dopului...In cate sapt esti?
cge spune:
Multumesc Romana, chestia asta a mea e gelatinoasa, dar nici urma de sange.
Se poate sa ma fi speriat si aiurea.
Ma duc ii fac lui Victor supa de galusti linistita.![]()
Cristina