Mamici de septembrie - octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, 35 sapt.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

cge de dop nu stiu nimik... La mine cred ca e ditamai cepul .

La mine dunga e foarte clara, de su buric pana intre sani unde se estompeaza. Buric nu mai am de cateva luni . Buricul meu era bagat inauntru, fara nod. Acum e o pata mare maro plata, f.f.f. putin iesit in afara. Arata ca o tinta ...

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cge, daca e gelatinos, s-ar putea sa ai dreptate...Cica urmele de sange nu sunt obligatorii. Stii ca poate dura saptamani de aici inainte. pe Victor la cat l-ai facut?
Sa nu faci eforturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata
S-a trezit si rata
(A venit si ursul
Si-a'nceput concursul)

Hmm... 126 cm circumferinta burtii. Mai fetelor voi nu stiti ce concursuri sa mai inventati sa ma dati jos de pe locul 1. Inca nu va e clar ca sunt cea mai mare de p'aci. Cred ca azi o sa-mi mai fac poze ca sa va documentez cu material.

Eu nu mai am firisoarele de sange desi tare as fi pus-o de un ghemulet ceva

Hai ca va citesc repede din urma si revin

AMR 13 zile

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pe Victor l-am nascut la 38 saptamani, si a avut 2.900kg si 49 cm si a fost sanatos. Am stat 2 zile in spital.

Asa mi-as dori sa fie si bebelusha, tot aproape de 3kg si mai ales sanatoasa.

Asa am citit si eu pe net ca firisoarele de sange, n-ar fi obligatorii.

Antonia, multumesc mult ptr informatii.

Si azi vine si Victor din tabara, bine ca mi-am cam terminat treaba la serviciu.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata rata!

Jadi
33+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristina, nu ne speria, nu ne incurajai tu ca daca e sa se rupa apa curge suvoi?
Nu este inca timpul , mai stai macar 1 saptamina si dupa aia faci ce vrei.

Eu am o dunga mica intre fofo si buric, buricul iesit total in afara plus niste sfircuri, sa speram ca are bb gura suficient de mare sa ii intre asa sfirc.

Jadi
33+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

A ajuns si burtica mea la 100cmNu prind eu loc pe podium dar tot ma laud....
Cat despre dunguta de pe burtica...este foarte vizibila, mi-a iesit si buricul in afara, vad ca nu s-a pigmentat( nici eu nu stiam ca se pigmenteaza buricul...)
Cristina e cam devreme, ia stai tu cumintica, poate totusi nu e nimic....Si eu am fost azi foarte somnolenta, nu am avut chef de nimic decat de stat in pat. Am vazut ca si bebe a dormit azi mai toatA ziua!
Eu am oservat ca bebe al meu deja reactioneaza la zgomote, cum e galagie, hop si el( am citit pe net ca de la 35 saptamani bebe are auzul perfect dezvoltat, este chiar recomandat sa vorbesti cu el....
mary 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza Oana!
Cristina iti tinem pumnii sa nu fie dopul si sa mai stea bblusa in burtica putin.

Marlena & sapt.39 si AMR= 11zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu am auzit ca sarcinile se copiaza una pe alta, adica daca prima data ai nascut la 38, tot pe acolo va fi si a doua.

Mergi la inceput