Mamici de septembrie - octombrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
oana0204 spune:
Asa.. va iau din urma acum.
Jadi, hai ca o sa birui tu raceala asta pacatoasa si apoi o sa stai si acasa si o sa ai mai multa grija de tine.
Sofia, esti tare.. inima sus, chilotii jos
.
Ioana, pai cum sa hotarasca astrele pt mine si bebelusul meu.. de nu le dau io una.. de le mult mai asa.. sa fie totul perfect. Ele sa se aseze bine cand nasc eu, nu sa nasc eu cand sunt asezate ele bine 
Marlena si pe mine m-a apucat vrednicia si am o energie.. nici macar nu mai obosesc asa repede, ma ia numai spatele.
Locca, nu simti cand coboara burta, ca nu ia liftul. Pur si
simplu te trezesti ca e mai jos.
Kid, dunga mea nu e foarte pronuntata, buricul..parca nu e al meu, asa e de negricios, cateodata plat cateodata f putin iesit in afara, aureolele mamare maaaaaari, inchise la culoare si cu margini neregulate (asa ca la Marlena ca niste stropi maronii)
Cge, asa deci, pierzi dopul..ia uite pustoaicele (35 sapt) ce se avanta si eu ditamai pensionara stau pe bara 
AMR 13 zile
Oana D - saptamana 38
Foto
oana0204 spune:
Hmm..acum citesc mesajul meu anterior si vad ca e cam ...revolutionar 
Daca vreuna din voi se simte jignita, sa nu ma ia in consideratie, eu oricum am spus in spirit de gluma, incerc si eu sa uit ca nici azi-noapte nu am nascut.
AMR 13 zile
Oana D - saptamana 38
Foto
ancadm spune:
'neatza
,
Cristina, nu ziceai tu ca sotul tau avea o presimtire ca va vedeti comoara intr-o saptamana? Eu iti tin pumnii sa nu se intimple chiar asa de repede!
Tonia, Nu e musai sa nasti a doua oara cind ai nascut prima oara. Eu sunt dovada si tare ma bucur ca nu a fost la fel ca prima data. La prima sarcina am nascut la 34 de saptamani (cu apa rupta de capul ei la 2 noaptea ca tot spunea cineva ca se rupe numai noaptea), iar acum am reusit sa ajung in saptamana 36. Deja incep sa ma gindesc cit de fain ar fi ca baby 2 sa vina la termen sau chiar dupa, asta dupa ce ne-am stresat atit sa nu fie prematur.
Gina, multumesc pentru sfatul cu perna! Am vazut si eu ca la Babys R Us aveau cu $34. Incerc sa ajung pe acolo, daca nu imi trimit sotul ca si asa ii creste tensiunea cind intra in magazie pline cu gravide si cu lucrusoare pentru bb. Culmea e ca magazinul asta e linga unul de electronice asa ca intr-un magazin vezi numai
si in celalalt numai barbati (or fi taticii)
.
Anca 35+
ancadm spune:
La capitolul dunga neagra raportez si eu o bucatica de dunga pina la buric si nimic dupa. Cam asa a fost si la Andreea...Cit despre buric iesit in afara nu cred ca am vreo sansa. Ma uit in el si inca nu ii vad fundul. Cit de adinc o fi? Se zice ca atunci cind "sare" buricul e gata copilul. Asta e de la termometrele pe care le baga astia in pui sau curcani si carora le sare dopul cind au atins o anumita temperatura si sunt considerati copti.
Anca 35+
Antoanela23 spune:
Buna fetele cochetele,
Am terminat si eu de citit din urma.
Ma bucur ca sunteti bine cu toatele.
Eu nu am nici o dunga pe burtica, buricul e la fel de pitit cum a fost si inainte de sarcina, dar e adevarat ca semafoarele sunt pigmentate, desi parca s-au mai decolorat in ultima vreme. In schimb sfarcurile ma dor cand le ating, nu stiu cum as putea practica treaba aia cu pregatirea lor cu un prosop aspru, de cate ori am incercat m-am lasat repede pagubasa.
Fetele care folosesc Garmastan deja care e rolul lui inainte de nastere?
Inca ceva: mi se intampla uneori sa ma inrosesc in obraji, ii simt calzi si ma mananca pielea un pic, dar numai atat, obrajii si uneori urechile. Nu are nici o legatura cu nervii sau emotia ca mi se intampla cand stau linistita in pat. Mai pateste cineva asa, stiti ceva despre asta?
Pupici la burtici,
Anto, 33 fix
cge spune:
Fetele, multumesc ptr incurajari.
Incerc sa stau cumintica.
Oana, esti mortala !! Lasa, ca nu esti inca la pensie.
Anca, buricul meu este f. iesit. Se vede si prin haine, ca un buton.
In rest, nici urma de dunga pe burta.
Gata, stau intinsa.
Cristina, 35+
jadi spune:
Asa Oana , mai baga-le un pic mintile in cap ca au inceput sa se vaicareasca acilisha pe forum... ba ca una, ba ca alta...
Eu mor de cald, desi aici nu sint atit de multe grade celsius dar cred ca ma ia cu frisoane cu toate ceaiurile baute, daca progresez negativ trec pe paracetamoale .
Anca, mi-e mi-a iesit buricul de vreo 3 saptamini , complet ba mai mult mai am un pic si cred ca imi cedeaza cusatura de la laparoscopie. Aseara am avut asa niste dureri in zona buricului , mama mia, dar numai pe partea dreapta unde sta cuibarit bb.
Afara incepe o furtuna , s-a intunecat de zici ca e noapte si e abia 6.39... vreau acasa sa maninc si sa dorm...
Jadi
33+
iaca_poze
kristinutza spune:
mi-e o leeeeeneee de ma doooooaaaare....
si profit ca n-am chef de nik sa-mi fac si eu album de poze. sa ma vedeti in toata splendoarea. 
![]()
cristina 34+
kristinutza spune:
mmmm, hai ca m-am plictisit si de asta
.
mai bine ma duc sa zac degeaba. jadi, hai si tu!
cristina 34+