Mamici de septembrie - octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Jadi si baby al meu sta numai in partea dreapta si inca se mai impinge si vrea mai la dreapta de atit! Nu stiu de ce nu se mai muta putin si pe stinga...

Anca 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna dimineata fetelor!
Ma bucur sa vad ca toate sunteti bine in
Onuta,esti de inteles ! Lasa ca in curand iti vei tine puisorul in brate si vei uita cat de lunga a fost asteptarea.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Gata, mi-am facut programare la tuns si facut suvite! Miine la prinz! Ultima data cind am luat-o pe Andreea cu mine la o astfel de operatiune mi-am promis ca nu mai fac asta pina nu implineste 15 ani, dar se pare ca miine trebuie sa o iau iar cu mine . Altfel trebuia sa astept pina pe 7 sept. pentru o programare dupa-amiaza...Va mai amintiti :"are u done yet? how about now? are u done? are u almost done?". Poate gasesc pe cineva sa o tunda si pe ea tura asta asa ca poate o rezolv pentru 15 min.

Anca 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Anca, are we there yet?
Mortala faza

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Anca, la noi bbs'r'us e langa Walmart si Circuit City, cred ca e si Best Buy prin zona. Asa ca eu cat ma invart pe unde ma intereseaza pe mine, partea masculina care ma acompaniaza (fratele sau sotul) is fac de lucru pe la magazinele lor.

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

'Neata americancelor. Ma bucur sa vad ca sinteti bine toate.

cristina, poate ca mai sta bebelina in burta 2 saptamini; incearca si tu sa te menajezi, ia exemplu de la mine si stai ca o closca pe canapea.
kristinutza, si zi asa, doare rau lenea? Profita cit mai poti ... eu ma documentez de zor, si cik cel putin primele 2 saptamini sint pur si simplu de groaza (ne dor sinii, facem depresie, nu ne putem odihni, ne speriem din orice, etc). Asa ca eu iti doresc plictisire placuta cit mai poti.

Eu nu vad dunga la mine; iar buricul e plat, nu stiu daca mai apuca sa iasa afara.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Eu sunt mai mult decat binecuvantata cu sotul meu El iubeste extraordinar de mult sa mearga la cumparaturi pentru BB si pentru mine la: Babys"r"us ..etc ! Asa selecteaza produsele de zici ca-i cel mai mare expert De, este in curand tatic de doua printese si este fericit de numai poate
Acum deja imi spune ca peste vreo 5 -6 ani(daca sanatatea imi va permite si voi fi pregatita) daca vom mai trai,vom fi sanatosi si Dumnezeu va vrea, tare si-ar dori ca in familia nostra sa soseasca si un "morcovel intre doua oulete" - un baietel.

Jessica Priscilla in 33s & 3/7 zile.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Kristinutza leneveste cat mai ai timp!
Oana deci avem aceleasi simptome: si eu ma simt foarte bine, dorm mai bine, asta dupa ce weekendul trecut am zis ca nasc...acum parca am primit o infuzie cu energie.
Uneori spre seara mi se umfla putin degetele de la picioare… tot zicea cineva ca e un semn ca se apropie.

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

De Samila mai stiti ceva? A nascut?
Oana lanoi o sa fie o surpriza sa vezi ..nici nu stii cand o sa vina .

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Gina, da binecuvantare.. Al meu nu are in general rabdare la cumparaturi nu in mod special pt bebelus. Eu tot studiez etichete si preturi el nu.... Ce ii cade in mana si ii place, baga in cos.
Marlena, o fi vreuna sa bagam un simultan . De Samila nu mai stiu nimic..imi pare rau ca nu i-am cerut numarul de telefon. O fi la spital deja.
Dar de Nanadana mai stiti ceva? Nu am mai vazut-o de multisor.
Ma duc sa bag un mic asa..somnul de frumusete, cand ma trezesc ma arunc sa gatesc o musaca de cartofi cu carne de vita.

AMR 13 zile

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput