Mamici de septembrie - octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetele,

Cucu, mai e cineva pe aici?
Ce faceti, va uitati la meci?
Sotzul meu e la bucatarie si m-a delegat pe mine sa-l tin la curent cu ce se intampla. Sper sa termine treaba inainte de a doua repriza ca nu ma pasioneaza fotbalul.
Ieri a inceput sa asambleze mobila pt camera lui bebe si mi-a zis ca e emotionat, dragul de el. Pt mine e un pic frustrant ca nu pot sa ma implic si sa-l ajut deloc, dar o sa recuperez dupa aceea, vor mai fi o multime de prostii de cumparat si amenajat.

Eu mai stau pe aici daca aveti chef de vorba.

Pupici, noapte buna,
Anto, 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Multumesc Carmi pentru informatie! Am sa ma uit si eu. Cu ocazia asta mai imi exersez si eu germana, ca tare mi-e teama ca am sa o uit, cu statul acasa.

Miflore dupa cate retin eu si tu vei naste prin cezariana, sau gresesc? Mie de cand mi-a spus dr. mea ca imi recomanda cezariana (cica ma trateaza ca pe fiica ei) nu mai am somn noptea. Ma tot gandesc cum va fi dupa operatie, cum ma voi misca, cum imi voi putea alapta purui, cum voi puitea sa il iau in brate... si pe langa asta mai isi dau cu parerea fel de fel de prietene „binevoitoare”. Abia astept sa sa sparga gheata si la nasteri prin cezariana!

Simodina felicitari pentru Serban. Sa fie sanatos si mancacios!

Ioana, Irina sa aveti nasteri usoare!

Ioana pentru ce tip de anestezie te-ai hotarat? Eu sunt la capitolul cercetare si sunt tare in ceata.

La capitolul linina nigra raportez o linie pana la buric, nimic mai sus, un buric care nu a iesit in afara (dar am inteles ca nu este obligatoriu sa iasa) si o circumferinta abdominala de 102 (seara, nu dimineata).
Am imc 28,1, iar inainte de sarcina aveam 20.2.

Nopate buna!

Flavia 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Am ajuns si eu acasa si mi-e o foame de lup! M-a sunat sotul pe celular sa ma trimita acasa...Cica unde ma tot plimb atita prin magazine in loc sa stau in pat? Am mers si mi-am luat o pereche de ciorapi cu compresie mai mica, pentru varici, si sper ca macar pe astia sa ii pot trage pe mine pina la sfirsitul sarcinii. Mai am o pereche cu compresie mai mare si nu ii mai pot incalta sub nici o forma.

Anca 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu astept sa se termine meciul ca nu-mi place sa ma duc la culcare singurica...

Oricum nu as fi putut sa dorm ca bb e hiper activ. Cred ca i-am tansmis neradarea mea.

Ioana am vb cu doctoreasa despre mancat inainte si mi-a zis sa pap usor seara si apoi dimineata nimic - nici papa, nici apa. Deja, mi-e sete si foame la gandul asta. Sper sa nu fie prea cald ca altfel va fi greu cu stetea... Si gandul la supa pasata de dupa nu ma linisteste deloc .

somn usor si o zi buna fetelor de peste balta...

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ma duc si eu la ca nu-mi mai pot tine capul de somn.
Irina
asa am citit si eu ca nu e indicat nici apa , nici mancarea in timpul travaliului.

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Apa nu are nimic... si eu am baut din plin apa plata si aveam peridurala! Cu mancarea e mai rau! Dar dupa... faceti comanda grassa la soacre, macar atat sa faca si ele! Si acum mai visez la vinetele pane si conopida pane pe care mi le-a trimis la spital prin sotul meu! Au fost super.

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

fetelor,
un link cu preturile din spital (municipal in special), cat se mai da la dr, anestezist, asistente, moase, mana intai, a doua, a saptea , pe scurt cam cuy cati bani sa ne pregatim buzunarele pt ziua cea mare ????
mersi de orice info

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buhuhuuu! Vorba Oanei...

Miflore, Karmenutza, America?

Ieri a venit mobila si toata noaptea m-am stresat cum sa o aranjez mai bine in camera, unde sa pun dulapul, masa etc...I-am innebunit pe muncitori: mai mutati-mi si mie dulapul aici, era mai bine dincolo, dar biblioteca mai incolo cum ar veni...etc. Cred ca de-abia asteptau sa plece.

Ce ma fac de la ora asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

bu hu huuu
Eee.ce sa faci.. papa ceva bun si hai la taina.
Felicitari pentru mobila. Sa pui pozici.

AMR 13 zile

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza gravidutzelor!
Eu am venit la semnat condica!
Oana, esti pe-aici? Eram sigura c-o sa ma detronezi! Gata, nu mai fac clasamente; sau poate inca unul mic...sa facem clasament (dar asta la sfarsitul lui octombrie, cu greutatile bebelusilor!!!
Cristina, stai linistita! Dar sa fii antena sa vezi daca-ti mai curge chestie d-aia si in continuare!

Mihaela 34++

Mergi la inceput