Mamici de septembrie - octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mai Oana, ne tii in sah de vreo 2 saptamani! ia zi, cu firisoarele alea cum mai e?
Mi-am facut o cafeluta slaba si imi bag nasul pe forum pe aici.

Miflore, mananci?

Mergi la inceput

Nu am luat saltea si nici nu stiu de care sa iau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Antonia, cafeluta?
Tu mai vrei sa dormi in noaptea asta? Sau nu conteaza ca dormi dusa. Eu daca beau 2 pahare de Coca-Cola dupa 18, adio somn pana pe la 2.
Firicelele mele s-au dus.. si secretia mea secretoasa acum aproape ca sunt dry ca un desert. Sa vedem maine la dr ce ne zice.
Floricico..tot va tineti de clasamente.. treaba voastra.
Hai mai ca-mi trag acu niste pozne si le pun pe net. Ca sa ma vedeti ce rotunda sunt (nu ca ma dau eu).

AMR 13 zile

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Antonia, facem un dans?
Nu mananc, de cateva nopti incoace nu prea mai pot manca, doar asa, subtirel, cascaval, sau sana sau o banana sau o piersica, nimic esential...dar ca tot ai spus, ma duc sa cotrobai nitel prin frigider!
Fetelor, eu am dunga aceea f. clara cel putin pana la buric, zici ca e teren de tenis, se joaca bebelina! Mai sus de buric exista si se vede, pana aproape de sani dar nu e la fel de clara si maronie; iar buricul il am iesit in afara de 2 luni cred, se vede prin toate hainele!

Mihaela 34++

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tonnia

Nu am luat saltea si nici nu stiu de care sa iau..

Antonia

Antonia, cele ferme sunt cele mai indicate. Moi pot deforma coloana sau sa dea dureri de spate bebelusilor (si nunumai lor) si bine-inteles sa fie acoperite de un material impermeabil, sau puneti voi ceva intre saltea si cearsaf.

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Toate mi se par ferme, dar inauntru cu ce trebuie sa fie, am vazut cu iarba de mare, cocos, arcuri, bumbac, habar nu am.

Tocmai am mancat niste lapte cu cereale.

Mifloricico, da, sa dansam un pic!
Eu am o dunga vaga. Buricul e neiesit.

Mergi la inceput

Mihaela, eu de cateva zile sunt la cura de slabire. imi amagesc si foamea si setea noaptea cu cate 2 cuburi de gheata rontaite la fiecare trezire. Si merge... Bashca nu ma mai duc asa des la wc noaptea ca inainte cand beam cate un pahar de apa la fiecare trezire.

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Tonnia, felicitari pentru mobila! Si eu fac la fel cand e vorba de mutat prin casa; mai la dreapta, mai la stanga ,dar pe celalalt perete, dar in unghi, hai sa ne rasucim, hihihi;
Flavia, asa e, si eu fac cezariana! Inca nu stiu ce fel de anestezie, mie doctorul mi-a zis ca ma interneaza cu o zi doua inainte sa ma verifice, sa vorbesc cu anestezistul etc; banui insa ca va fi generala, nu cred ca mi-ar place sa aud tot felul...
Hai, nu te speria, e un pic mai greu la inceput dar pe masura ce vor trece zilele va fi din ce in ce mai bine si intr-o luna ai si uitat! LA inceput n-o sa avem voie sa ridicam si atunci ni se va aduce bebelusul in brate; ne descurcam noi, sa vezi ce bine va fi!

Mihaela 34++

Mergi la inceput

Tonnia, nici eu n-am luat saltea...si eu am inca aceeasi dilema; eu n-am luat nici patutul; tu ce patut ai luat? dar ce-a spus Oana e f. bine; si exista la noi niste scutece absorbante de pus pe saltea ca sa nu patrunda accidental niscaiva pipi; exista la magazinul Loris de pe Decebal dar bineinteles cand am fost eu tocmai se terminasera...cica sunt asa, cam de marimea unor paturici, eu nu le-am vazut deocamdata, o fata cerata si o fata absorbanta; cred ca sunt utile; se numesc scutece alese sau aleze, asa mi-a zis vanzatoarea de acolo; problema e ca daca te duci in alta parte - de ex. Unirea - si intrebi de asa ceva, se uita la tine ca la un martian cu antene luuuungi! Acum ce sa zic, alea din Unirea nu prea stiu nici ce-i aia landou...n-au auzit...

Mihaela 34++

Mergi la inceput

Dragele mele, noul capitol ne asteapta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55959" target="_blank">aici

Mergi la inceput