Mamici de septembrie - octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lucia, ma bucur ca sinteti bine, si tu si bebe.
miflore, daca nu s-ar fi inventat planificarea, sigur o inventam eu. Sa stii ca m-ai luat la circumferinta burtii, am "doar" 106. Cred ca esti pe locul 1 - cel putin pina se trezeste oana si se masoara (desi ar fi culmea sa ia si acest loc 1).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Wow, Ioana si Irina ... bravo fetelor, ce putin mai aveti. Cred ca e misto sa stii ca pe data de cutare la ora cutare o sa fie bebe nascut. Pe mine a inceput sa ma cam streseze asteptarea. Si a inceput sa-mi fie frica. Nu stiu daca v-am zis dar dr. mea este plecata saptamana asta, asa ca tare as vrea sa nu se intample nimic. M-a lasat in grija cuiva, dar eu o vreau pe ea. Desi am pescuit-o mai spre sfarsitul sarcinii imi place mult de ea.
Burta e tot sus. Am si eu o intrebare oarecum stupida: coboara brusc burta? ati simtit ceva in momentul respectiv? Nu radeti please :)

ruxandra (38+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

E ingrozitoare povestea mamicii de iulie august. Nu stiu daca asta ne lipsea noua...Brrrr

Am aflat si eu de unde am durerile acelea suspecte de "pp maker" .nu e infectie urinara. CIca sunt ligamentele si articulatiile care se intind.Adevarul e ca eu am o conformatie de pustoaica de 12 ani in bazin si abia acum ma transform in fomeie.
DA, ma doara fff tare din pacate cateodata si imi e frica sa nu scap copilul, sa nu se largeasca prea tare ... MA duc maine la doctor sa ma linistesc...sau dimpotriva...
Acum ma duc sa fac si eu astrograma.

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Nu pot sa instalez astrograma!

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Miflore la circumferinta burtii am 103 cm..nici aici nu am sanse la podium .
Deocamdata bb nu da nici un semn ca vrea sa iasa asa ca o las sa hotarasca ea cand sa vina..cred ca vrea sa aiba 40 saptamani..cine stie.
Mi-am scurtat si eu unghiile, m-am epilat si acum urmeaza sa ma pensez..sa nu ma prinda nasterea nepregatita.
Din cate am observat pana acum "apele" astea se rup noaptea spre dimineata mai mult nu?

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si la mine e stationara situatia..poate e mai bine ca sa am mamici inaintea mea de la care sa invat .
De vreo 2 zile ma simt asa in forma si cu o energie... cine stie pana cand.

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare, dolofanelor !

Am citit si eu trista poveste.....Doamne fereste-ne !

Noi suntem bine, dam din picioruse la greu...acum ma duc sa incerc si eu sa instalez programul cu astograma, e bun la casa omului.
Pupici la fete !

Carmi 31+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, Irina , Oana [majoreta ]
Doamne ajuta! Va tin pumnii!

Marlena, zici ca te-a apucat curatenia? Hmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

vreau si eu parola de la mailul ala septoct!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Asa va trebuie daca va apucati sa cititi una alta... eu am citit printre rinduri , am vazut ca e ceva dezolant si nu am continuat... mai pina la nastere vreau sa am capul senin, de parca ma lasa astia la servici.
Dar este ultima saptamina , indiferent ce si cum... sincer nu mai pot... azi imi venea sa dorm cu capul pe birou plus ca de nervi am inceput sa maninc bulimic... nici nu vreau sa ma gindesc ce o sa fie cind o sa ma urc pe cintar!

Jadi Insensibila
33+

iaca_poze

Mergi la inceput