Mamici de septembrie - octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana, sa ne spui si noua unde faci astrograma aia ,

Jadi
33+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Haide Ioana!
Sa stii ca si eu ma gandisem sa m-apuc de calculat astrograme, dar mi-e cumva frica sa nu ispitesc soarta. Am zis ca las pe Cel de Sus sa decida ce si cum... si am incredere ca le va aranja cel mai bine.
Cine urmeaza la rand? Oana, Marlena? sau ne face careva vreo surpriza?

La mine situatia e stationara, dar nici ca-mi mai pasa, ca azi se intoarce doctorul din vacanta!

Ma duc sa-mi vopsesc parul si sa ma programez la epilat, nu de alta dar vineri am control si sa fiu "mumoasa".

Ne citim mai pe seara. Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Marlena, asa ma gandeam si eu, ca sapt asta scapati de burti tu, Ioana, Oana si Irina.
Nu neaparat in ordinea asta.

In rest, si eu mor de somn, nu stiu de la ce este, poate de la vremea de afara.

Am citit si eu povestea de la Mamici de iulie-august si am plans prin casa. Noroc ca nu era Victor sa ma vada.

In rest, si eu am o vecina, care are o fetita mai mare cu 1 an ca Victor. Al doilea bebe la fel a murit la nastere, dupa care au avut puterea si au mai facut 2 baietei gemeni perfect sanatosi.

Le trebuie multa putere parintilor respectivi ca sa se adune si sa mearga mai departe.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, astrograma, astrograma...dar interpretarea de unde o iei? O faci tu? Adica ce inseamna planeta aia la atatea grade in casa cutare? Etc. Intelegi tu?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

ioana,irinamulta bafta,sa aveti bb sanatosi iar voi sa va refaceti repede
[red]irina 81[/red o sa nasc mai repede din cauza bb care este destul de mare si deja este cu capul in jos,nasti normal??eu nu stiu cat sa le dau dr.anestezistului.....
pupici

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am citit si eu povestea de la mamici de iulie-august; este incredibil...

Mihaela 34++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Pentru fetele interesate: am trimis kituletul pt programul care calculeaza astrograma, si va da si interpretare (in romaneste) pe adresa noastra: septoct2005@yahoo.com. Va rog frumos sa scanati .exe-ul cu un antivirus, sa nu cumva sa fie virusat! Nu primesc plingeri.
Interpretarea e pe fiecare planeta separat, cu pozitiile, casele, trigoanele, etc, nu sint interpretate combinat toate aspectele (cum face Urania). Dar da multe detalii.

Ina, daca as fi nascut natural, fara injectii si alte chestii care pot grabi sau intirzia nasterea, da, atunci nu influentam soarta. Dar asa, cu cezariana programata de comun acord cu doctorul ... nu mai e deloc voia sortii, ci doar a doctorului.
irina, inca n-am ajuns la dr pediatru; te anunt imediat cum pun mina pe unul.
Marlena, te-o fi apucat harnicia dinaintea nasterii.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tonnia, sa stii ca am avut anumite simptome cand a crescut BB asa de mult; eram chiar curioasa ce greutate are; eu m-am ingrasat cam 1kg-1kg jumate in astea 3 saptamani, am mancat mult mai mult si am inceput si cu mancatul noaptea dar vad ca mi-a trecut acum; si uterul parca l-am simtit marindu-se iar BB ajungea exact sub sani si-mi ingreuna un pic respiratia; pana acum nu ajunsese niciodata asa de sus; si mi-a crescut si burta; deci ceva simptome chiar am avut!
Ioana, esti tare cu astrogramele! Tu planifici tot-tot!!! Si cu topul m-ai lasat balta, tu mai prinzi loc in primele 10, dar eu? Si totusi mai exista ceva! Stiti cat am peste burta? 110cm!

Mihaela 34++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

O sa incerc astrograma mai tarziu... Acum ma duc sa incerc sa , cu toate ca vecinul continua sa bocane ...

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna gravidutelor

Felicitari Simodina pentru baetel, sa dea Domnul sa fiti sanatosi, mincaciosi si sa cresteti mari. Sa aveti numai bucurii din partea baiatului.

Curaj fetelor care sunt la ultima suta de metri. Sa stiti ca suntem mereu cu gindul la voi, mai ales ca ne sunteti exemplu.

Scriasem cu 2 capitole in urma, daca stie cineva ceva de uter mic sa ma lamureasca. Ieri am trecut aparatul dopler (nu sunt sigura ca am scris corect) la care nenea doftor ne-a zis ca bebelina e sanatoasa tun, inimioari bate ca ceasul, singele circula prin toate arterele, lichid amniotic suficient, cordonul departe de gitisor (nu citisem istoria de la mamici iulie-august) nici nu stiu ce m-a facut sa intreb de el, si marimea uterului normala.

Din cite m-am interesat uterul poate fi mic doar la inceputul sarcinii, si nu mic pe cit neelastic. Se adminisreaza ceva medicamente pentru elasticitate si totul e normal, insa la o virsta atit de inaintata (33s) nu s-a auzit de uter mic. Cred ca ceva a incurcat doctorita. Defapt a zis ca poate ca se greseste, ca sunt fete nantute la care pare uterul a fi mic, eu am 1.64 si nu as zice ca-s nantuta, poate in comparatie cu ea 1.50

Fetele care mai au de asteptat - daca patiti ca mine (va sperie medicul cu ceva) nu intrati in panica ci cautati info, eu mai nu am insurit, sincer imi facem griji

Sanatate si numai bine.
_
33s +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput