Mamici de septembrie - octombrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
sofia_misicu spune:
Buna dimineata!
Irina, Ioana va tin pumnii! Inima sus, chilotii jos si treceti la treaba! Sa iasa totul asa cum va doriti si sa aveti cei mai sanatosi copii!
Mult succes!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
alinam spune:
Ioana esti de coma hehehehhe auzi tu astrograme ...heheheh la asta nu ma gandisem.
orikum suntem alaturi de voi, am emotii de parca as naste eu, cred ca realizez ca se cam apropie ata la par ...
karmenutza spune:
Woaaaww...Ioana, Irina. Nu pot sa cred ce repede a trecut timpul si deja va pregatiti sufleteste! Va tin pumnii amandurora sa fie totul bine, si sa aveti niste bebei frumosi si sanatosi si mancaciosi. Si voi sa aveti laptic si sa va refaceti super repede si bine!
Bravo, Ioana cu astrogramele! Uite ca la asta nu ma gandisem. Ma gandisem doar la faza cu bioritmul, sa-mi aleg o zi in care fizicul si psihicul sa fie sus. Emotionalul prea putin conteaza, ca asta oricum e...cum e.
norina spune:
Fetelor, ce vesti emotionante!!!
Ioana, Irina mult curaj va doresc si bb sanatosi! Ce putin a ramas!!Va rog spuneti-mi si mie unde gasesc povestea mamicii de iul-aug, ca nu dau de ea
. Multam!Kid, dar vad ca nu te lasi, tot mai tragi macar o tura
!Norina
Ioana75 spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari
. O sa va scrie sotul joi, iar eu cel mai probabil luni ies din maternitate.
Pe mine ma preocupa astrologia in principiu; sincer, am facut un efort de vointa toata sarcina sa nu fac astrograme peste astrograme, dar acum nu mai pot sa ma abtin
. Faza e ca joi se schimba ascendentul intre 11:30 si 11:40, din Balanta in Scorpion, si nu stiu pe care sa-l aleg
. Sau sa ma las la voia programarii dr ... ma mai gindesc pina miine daca ma milogesc la telefon sa ma puna la o anumita ora sau nu.
Ioana
mysweetest spune:
'neatza,
Eu am boala somnului de vreo 2 zile ..sa fie linistea dinaintea furtunii?
Ieri m-a apucat si pe mine harnicia: 

.
Sa inteleg ca la sfarsitul saptamanii avem bb-i?
Facem galerie pentru Ioana si Irina
!
La mine bb nu se grabeste insa o apuca miscarile indiferent de pozitia in care stau si parca vrea sa mute burta din loc.
In rest ..mai am din cand in cand presiunea accea jos si atat.
Marlena &
sapt.39
b_irina_c spune:
fetele. Sunteti tare dragute cum va agitati pt. noi. Mersic de incurajari.
Ioana esti tare cu astrogramele. Eu nu am reusit sa-l conving pe sotul sa scrie pt mine. Zice ca el nu are ce cauta intre atatea femei
. Mai incerc.... Ai gasit pediatru?
Norina povestea e la mamici de iulie-august, cap 88, pagina 4 (e scrisa cu rosu).
Irina 39 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
mysweetest spune:
Numai maine nu e poimaine si vom avea alti bb-i 
!
Oana noi am ramas tot cu AMR...
.
Marlena &
sapt.39 si AMR=11 zile
yrolf spune:
Merci mult fetele ca m-ati luminat. Intradevar nu are nici o importanta pt ca prenatalul se calculeaza pe ultimele sase luni inainte de concediu. Dar oricum m-am simtit neindreptatita
.
Vad ca unele dintre voi se pregatesc pt marele eveniment deja. Multa bafta si nastere usoara.
Aveti idee cat costa o rezerva la Municipal?
Va pup !
b_irina_c spune:
Marlena tu ne faci noua
, dar si tu esti cam tot acolo... Parca te vad si pe tine azi maine cu bb in brate...
Irina 39 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos