Mamici de septembrie - octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Of, trista poveste, acum stau si eu cu grija. Mai e o poveste si pe pagina 2 la mamicile mai mari; bb e bine, dar cik l-au taiat pe fatza la cezariana (la Polizu).

Ma duc sa vinez dr pediatru, sa nu ma dati disparuta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana sa-mi zici si mie la ce pediatru ai vanat. Sunt curioasa da ai nimerit la fel ca mine...

Am citit si eu povestile si am tras un ... Doamne fereste!!!

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Doamne fereste! Ce trebuie sa fie in sufletul lor.... De ce trebuie sa se intample asa ceva? Dumnezeu sa-i dea putere sa treaca peste asta. E ingrozitor sa pierzi o sarcina, dar cand iti si tii copilul in brate.... nu-mi pot imagina durerea...

Raluca, 33 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Mai fetelor,da stiu ca sunt cea mai pipernicita dintre voi..adicatelea curioasa nevoie mare sa-mi calculez si eu indicele ala si iata surpriza:23.2..Poate mai creste el ceva-ceva dar de top , nici o sansa..
Ioana si Irina mai e asa putin si gata,va tineti bebeii in brate!! Bafta multa,va tin pumnii si sa veniti repede cu stirile pe larg..poate prindeti si voi un laptop sa ne bucuram "online"Normal,se pregateste si Oana,hai ca avem emotii sa vedem ce domnisoara sau cavaler ne pregatesti!!
,
Moki,35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Iar trebuie sa vin sa fac ordine pe aici? Iar v-ati luat-o in cap cu prostiile? Potoliti-va! Cezarienele sint usoare si o sa vedeti ca va fi bine.

Ioana, Irina , sint emotionata pentru voi de parca urmeaza sa nasc eu. Sa notati si telefonul meu ( e pe email la septoct2005@yahoo.com) si sa trimiteti 2 sms-uri , unul la mine , unul la Sofia, sa va trec in listuta cit mai repede.

Eu cu raceala, sint in stadii avansate, adica mai rau dar sint la servici, ca vreau sa fie asta ultima saptamina de servici.

Alea Alea
Jadi
33+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Stai linistita moki ca la mine indicele este 22, si eu la fel ca si tine sper sa mai creasca si sper ca bebe sa fie bine.
Ralucuta si valen va pupic si de abia astept sa ne vedem cu bebelacii prin cartier!
Simodina sa-ti traiasca flacaul , sa fie sanatos si sa aiba noroc!
La toate fetele la care se apropie DPN le doresc nastere usoara, copii sanatosi si refacere usoara!
Am citit si eu povestea de la mamici de iulie-august si am ramas fara cuvinte. Sa-i dea D-zeu putere sa treaca cat mai usor peste aceasta pierdere.
Pup, Dea 33+

Mergi la inceput

Jadi esti tare... Acum imi notez si numarul tau. O sa va trimit sms imediat ce o sa pun mana pe telefon .

Irina 39 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Irina musai sa il notezi, ca vreau ca tizul bb-ului meu sa fie pe listuta cit mai repede, hehe,

Jadi
33+

iaca_poze

Mergi la inceput

Numar notat ...

Irina 39 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Pina sa plec la vinatoare, n-am rezistat si am inceput sa fac astrograme pentru data de 25. Daca ma programeaza la 10:30 dimineata imi convine. O sa fac astrograme pt fiecare ora, si miine o sun pe dr si-i zic direct ora la care trebuie sa nasc ca sa fie stelele bine aranjate pentru viitorul lui bb.

Ioana

Mergi la inceput