Mamici de septembrie - octombrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
Gina M spune:
Off..da fetelor a fost o greseala
La cat m-am consumat si am plans din cauza aceasta,astazi daca ar fi fost langa mine cea(l) de la;laborator cred ca i-as fi intins urechile cat ale magarului. Saraca mamica soacra...cazuse magareata degeaba pe torturile si prajiturile ei
Astazi cand ne-am intors cu marea veste ne-a si luat ; Ei haideti sa va dea mama acum niste cornulete ...bine inteles ca dupa patania avuta nu am mai avut curaj nici eu nici sotul sa ne apropiem
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
gabiarama spune:
Buna dimineata , mamici si
Trista povestea mamicii de iulie -august !

Gabi , 35
http://community.webshots.com/user/gabiarama
Tonnia spune:
Gina, ce veste buna! Bravo! Simteai tu ca e in neregula, nu?
Oana, spor la firisoare!
Da, miflore, m-ai prins, le dormeam! Stii ce vroiam sa te intreb? In saptamanile astea cand bb al tau a luat mai mult in greutate, te-ai ingrasat si tu mai mult? Ai avut mai multa pofta de mancare? E vreo legatura?
b_irina_c spune:
Neata fetele,
Nopatea asta nici eu nu am dormit prea bine... Cred ca m-au prins emotiile din urma
.
Faza tare e ca acum mi-e foarte somn, dar am un "drag" de vecin care bocane de rasuna cartierul, asa ca imi pun pofta in cui si-mi caut ceva de facut prin casa...
Irina 39 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Gina M spune:
gabiarama,am citit si eu povestea mamicii de iulie - august!Este Zguduitor, dureros..tare dureros!.
Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente.Acum ,numai Dumnezeu o poate mangaia,intari , si ajuta sa priveasca cu optimism inainte.
In aceste momente, mintea mea nu poate pricepe de ce Dumnezeu a ingaduit in viata ei aceasta dar, probabil exista un raspuns...
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
oana0204 spune:
Buna dimineata
. Mergem si noi la culcare, este ora 1 .
Cred ca Samila este deja la spital, altfel ar fi dat ea un semn de viata..banuiesc, este o simpla supozitie. Sper sa aveti toate o zi buna si fara neplaceri, iar noi cele de peste "balta" un somn bun si odihnitor 
Hai Samila

AMR 14 zile ?
Oana D - saptamana 38
Foto
Ioana75 spune:
Neata fetelor
! Ma duc si eu sa citesc povestea ca m-ati facut curioasa.
Eu mi-am pus aseara un fotoliu de dormit in camera lui bb si am dormit acolo o jumatate de noapte, sa vad cum e
.
miflore, mai am doar 2 zile sa particip in topuri, nu stiu ce sa mai inventez, sa ies si eu pe un loc mai fruntas. Sau lasa, o sa ies in top 10 la primele mamici
.
oana, buna gluma cu gemul
.
Multumesc de incurajari fetelor
. Astept miine dimineata sa-mi confirme dr ca fa vi pe 25 si nu pe 1.
Ioana
Gina M spune:
Noapte buna Oana.
La mine este ora 11:10 PM si cred ca este timpul sa merg si eu la
O zi buna va doresc in schimb tuturor acelora care abia va treziti.Sper ca sunteti bine in continuare.Sa aveti grija de voi.
RalucaN spune:
Neata fetelor!
Irina si Ioana, wow.... Bafta maxima! Ce putin mai este...
Mifloricico, sunt cu tine mama, nu te las eu singura.
Ce ti-au facut fetele astea? te-au dat afara din top? Pai e frumos, fetelor?
Oana si Sofia, m-ati inveselit pe ziua de azi. Sunteti simpatice foc.
Gina, ma bucur mult pt. tine. Bine ca e bine pana la urma.
Ma duc sa ma mai fac ca muncesc putin.
Raluca,
33 saptamani si
din burtik
poze