Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 54

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

andicu...sa fii iubita fericita si mamica!!!! si petrecere frumoasa in delta....va veni si randul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Diciu, !

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am venit de la eco si sunt foarte, foarte, foarte fericita! L-am vazut pe bebe, la inceput puturos ca dormea si apoi s-a trezit si se intindea si se misca de imi venea sa plang de fericire. Imi venea sa il mananc. Si sotul meu era extrem de emotionat si se mira cum de vede capul, manute... Are 35 mm, e foarte bine crescut, cat pentru 10 sapt si 5 zile, iar eu abia am implinit azi 10 sapt. Ce sa mai, sunt foarte fericita!
Sa dea Dumnezeu sa cunoasteti si voi senzatiile astea unice cat mai curand!

Laura 10+
Puiutul meu

Mergi la inceput

ce sa mai zic Laura Ioana....daca eu m-am emotionat...dapai tu...cred ca e o senzatie nemaipomenita....sa-l vezi si sa stii ca misca in tine...esti o fericita!!!
felicitari!!!!..sa fie in continuare sanatos si tu sa ai grija de tine...
Bravoooo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

La multi ani fericiti, Andicu!!!Sa fii cat mai curand mamica!Eu m-am simtit bine la 30 de ani, nu stiu ce-am avut anul acesta(la 31 adica)de n-am avut chef de nici o petrecere.
Laura Ioana, Ionica, de la voi aflam si noi cum e sa-ti vezi puiutul.Minunat trebuie sa fie...Sa va traiasca sambureii si sa se faca mari si voinici!
diciu, ce mai seamana simptomele tale cu cele de sarcina!Nu ne faci bucuria sa vii cu un test pozitiv?
marrina, si eu zic sa prestezi astazi.Oricum gigeilor le trebuie ceva timp sa se instaleze pe baricade.E bine cand pleaca ovulul la plimbare ei deja sa se afle la "agatat".Bafta!
Mishu, am auzit si eu ca Homeovox-ul e foarte bun pentru gat.Eu cu Oropivalone ma dreg in astfel de situatii.
Oana, parca vad ca tu esti urmatoarea graviduta...Cu asa vorbe mestesugite care-ti ies din tastatura nu se poate sa nu imbarligi un pui de ingeras!!!
Medeea, e posibil sa creasca 3 mm intr-o zi.
Eu am inteles asa:foliculul creste cat poate pana se face ca un balonas.Daca este "intepat"(datorita cresterii LH-ului) atunci elibereaza un balonas mai mic(ca la baloanele Jumbo-nu stiu daca sunt si confetti...).Daca nu e intepat atunci face fasss si se desumfla sau , Doamne-fereste, se transforma in chist.Balonasul ala mic poate sa fie prea pipernicit ca sa fie fecundat, caz in care zic medicii ca nu a fost o ovulatie de calitate.Asa se vede ovulatia in capul meu, daca nu-i corect cer iertare!
Mirona, bravo tie ca ai trecut peste pasa aia proasta!
danutza, cate bube rele... Migrena iti lipsea?!N-o fi de la Dostinex?
pentru toate fetele!

Mergi la inceput

lumit..asa e...simptomele seamana cu sarcina...dar m-am mai fraierit singura asa de vreo 10 ori...asa ca....acuma stiu cu siguranta ca nu e bebe....nu ca n-as vrea...as plange de fericire....asa cum plang acum ca stiu ca-mi va veni ciclul...merci de incurajare...esti o dulce...
danutza...da probabil ca de la tratamentul care-l faci acuma ai migrena...uita-te la efectele secundare...ai grija...sa-mi zici cum te mai simti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc Diciu, multumesc Lumit! O sa vedeti si voi in curand ce inseamna asta!
Diciu de ce nu iti faci un test de sarcina? Eu asa cred ca e mai bine. Cine stie poate maine ne dai o veste buna, buna! Hai fa testul, nu te mai gandi cum a fost alte dati!

Laura 10+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

LA MULTI ANI ANDICUT si sa dea Dumnezeu la tine imediat. Am tot avut fetelor probleme cu calculatorul asta imbecil de-mi vine sa-l sparg nu alta dar ca un noroc pe mine azi l-am "recuperat" fix de ziua Andicutei.
mishulina te pupacesc de nu te vezi, am disparut dar sper sa nu mai am probleme . Fetelot la mine tare ciudata treaba se intampla. CM al meu s-a cam dereglat in ultima vreme din cauza tratamentului naturist pe care il fac, iar de temperaturi ce sa mai zic. Ieri dimineata 37.2, azi dimineata 36.2...m-am bagat rau de tot in ceata.Ce sa mai spun de FF care e de'a dreptul bulversat si el. Vedem noi si luna asta ce se mai intampla.
Mihaunde disparusi bre?:))
Cate un pupic MAAARE la toate fetele frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna ziua iubitelor,
In primul rand LA MULTI ANI ANDICULE!!!!!!!!!!!!! Sa iti dea Dumnezeu cat mai repede copilasul pe care ti-l doresti. Si sa ai distractie placuta in week-end in Delta. Spre rusinea mea nu am fost niciodata acolo si tare as vrea sa merg sa vad si eu cum este minunata noastra Delta.
IONICA sa iti traiasca bobita si sa te bucuri de ea!!!!
MARRINA eu zic sa incerci si azi si apoi din doua in doua zile. Eu luna asta asa am de gand sa fac pt ca am renuntat la monitorizare.
LAURAIOANA si tie puiule sa iti traiasca bebelul si sa te bucuri de el !!!!!!!!!!
MEDEEA este posibil sa creasca atat de mult in putin timp mai ales daca te apropii de perioada fertila din luna, asa ca da-i bataie si sa fie cu ochisori.
M OANA nu m-ai deranjat aseara. Cum ti-am mai spus cand ai sunat vorbeam cu mama la telefon si nu am putut raspunde. Si eram sa sprijin zidul sa nu cada, ca cine stie daca nu eram eu poate se darama.
Fetelor, am avut ceva dureri de ovare ieri. Este posibil sa fie vorba de ovulatie in ziua 10? La mine era de obicei dupa ziua 14, dar din iulie nu stiu ce sa mai zic, ca luna trecuta se pare ca nu am ovulat, sau daca s-a intamplat a fost in perioada de 3 zile in care am fost plecati la inmormantare.
Haideti sa va spun ce am facut ieri seara. Vroiam sa facem plostioare si sotul meu mi-a spus ca este obosit. Replica mea a fost "pai cum, ma acuzi pe mine ca nu vreau copil si tu nu vrei sa prestezi? De acum inainte din 2 in 2 zile treci la treaba ca nu mai tine." Bietul de el a inceput sa rada si s-a conformat. Asa ca de ieri, oficial i-am facut "program" ca la scoala.
Va pup si sa aveti grija de voi.
Si inca ceva, sus moralul ca altfel nu se poate. Pt noi butoiul nu mai exista. O sa avem voie sa plangem cand vom afla ca suntem gravidute, dar pana atunci nici o lacrima de suparare. Bine?

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa n spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Laura Ioana,sa-ti traisca bebelul,ma bucur enorm ptr tine,ca este bine si sanatos,si tu la fel!!! mai ai putin si treci si de perioada dificila,asa ca nu poti decat sa ai grija de tine in continuare,sa fii fericita si sa profiti la maxim de minunea care ti se intampla!
Lumit si Auricass, si ptr voi toate sunt valabile aceleasi urari!!!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput