Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 54

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari insorite de la mare!!
Mishulina, Princessita,Laura Ioana, si restul fetelor,
va multumesc mult de tot pentru urari!Aceleasi urari vi le fac si eu voua! m-ati facut foarte fericita sa vad ca prietenele mele de pe forum ma ureaza cot la cot cu familia si prietenii de acasa!!

Si M Oana,si cele care nu stiu si vor sa afle,prefixul ala pe care-l schimb e 3.Da,azi implinesc 30 de ani ! (si ma cam sperie,na, acum, ca l-am vazut scris in toata frumusetea!)

Pup pe toata lumea si o sa incerc sa recuperez cu cititul din urma,imediat!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

salutare fetelor...
danutza...nici mie nu mi-a venit..idem...dar tu ai simptome?

si eu tot astept de 1 saptamana...si mi-e tare rau...azi de exemplu abia ma tin pe picioare...tratamentele astea naturiste m-au ajutat sa mi se regleze ciclul...dar se pare ca mi-au intensificat simptomele premenstruale....ma dor sanii de mor...m-am umflat...fac pipi des...si azi mi-e greata....si am si pofta de mancare de urs...si asta de o saptamana...si stiu ca trebuie sa vina...

ieri am vorbit cu finutza mea...care e tare mandra de bebeul ei de 12 saptamani...si m-a emotionat cand mi-a descris cum a vazut ea ca da din manutze si picioruse....desi sotul ei zicea ca arata ca un mic alien.......frumos..oare si noi vom trece prin asta??
de ce nu?...
pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Marrina, eu zic sa prestezi azi. Fa si un test de ovulatie cat mai repede, adica in urmatoarea ora, apoi altul maine. Daca ovulatia e sigur azi sau maine, nu strica sa ai contact si azi si maine. Daca nu e sigur, incepe azi si fa-o din doua in doua zile. Te ajuta si testul de ovulatie, sa stii.

Medeea

Mergi la inceput

marrina...eu zic ca sa pui la treaba din 2 in doua zile....e greu sa zica cineva cu mare precizie ziua x...dar daca este relaxata si ii dati bataie...poate cine stie....
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Medeea76 Care-i cel mai bun test de ovulatie? Si daca iese pozitiv sa incep azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

andicule Asa de bine m-am simtit cand am implinit 30 de ani!!!!! Cel mai bine dintre toate aniversarile. Ce am simtit? Pe...foarte scurt: m-am simtit pentru prima oara in viata o femeie adevarata. Si...n-avea legatura cu altceva pentru ca maritata eram de mai multi ani si nici altceva special nu intervenise.

LA MULTI ANI FERICITI SA TRAITI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

in primul rand La multi ani!!! andicu
Sa-ti dea Dumnezeu bebele mult visat ... si voua pe langa multa multa sanatate. Nu te speria ... asa varsta frumoasa ... sa tot ai.
marrina si eu sunt pentru testele de ovulatie. In momentul in care iasa pozitiv ... mai ai intre 24 si 36 de ore pana la ovulatie. Exact ora ... nu ti-o poate determina nimeni. Mergi la un ginecolog ... cu sonda vaginala ... poate poate obtii si un pregnil de facut. De prestat ... si eu as face-o in locul tau ... si azi si maine ... depinde cum sta sotul tau cu spermograma.
Medeea76 tin pumnii stransi.
Mishu pui ... cum mai stai cu gatul? Ai grija de tine ... nu uita de oul frecat ... face minuni.
M Oana esti beton ... mi-esti din ce in ce mai draga. Se simte optimismul tau ... pana aici la Timisoara.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Acum ca am mai citit din urma,sa-mi zic si eu parerea:

Marrina- si eu zic sa prestezi azi;si daca nu esti sigura ca ai ovulat, poti incerca si maine sau poimaine . Oricum,daca prestezi azi,e valabil si ptr maine! Succes !!sa iasa cu !
Ionica- sa-ti traiasca Pastaiutul! sa fie sanatos si sa creasca la mama lui in burtica vreo 9 luni!
Medeea76-e foarte posibil sa creasca foliculul 3 mm in 24h;eu zic ca sansele cele mai mari sa se sparga au fost in ziua 24. Important: ai ??sper sa fie cu noroc !!
Barbye-felicitari ptr examenele terminate!acum poti sa te relaxezi incercand sa faci !
Diciu-eu am citit undeva,ca ptr a calcula durata aprox a unui CM neregulat, trebuie sa faci media aritmetica a ultimelor 3 cicluri;dupa care scazi din nr zile 14 zile,cat e de obicei perioada luteala,si asa afli cu plus-minus 2 zile ziua in care ai putea ovula; nu stiu cat de exact e,dar macar te poti ghida dupa asta la urmatorul CM. Sper c anu te-am pierdut pe drum cu explicatiile mele...
Danangie-cred ca ai procedat bine,dupa cum descrii simptomele tale!asteptam vesti bune!
Danutza_c,Gurita mea e bine,cam sufera de cald,intr-adevar,dar sta mai mult prin casa,la racoare,daca e cineva acasa; si a mea e innebunita dupa apa;i-am cumparat o piscina de plastic ptr copii si i-am umplut-o cu apa;am pus-o in curte(de aiai imi parchez masina in fata casei,ca nu mai are loc),si s-a invatat:din cand in cand mai da o tura si-si uda labutele si boticul in apa;iar la mare cand o ducem pe plaja, toata lumea sa minuneaza ce "submarin" avrem cu noi:umbla numai cu coada deasupra apei, in rest e toata sub apa!!
Multa sanatate si ai grija de tine!
Miro,si eu fata optimista!!

de-aicea ,cat mai multi, ptr toate fetele dragi de-aici!!
Si inca o data,multumiri tuturor ptr urari! Aveti dreptate, incep sa ma simt mai bine,poate ca este o varsta deosebita,si n-am apucat inca sa o simt!

Vine si randul meu..

Mergi la inceput

merci dulce de raspuns andicu...
si din cate am inteles a fost ziua ta...LA MULTI ANI!!!

da...asa am auzit si eu...desi ica n-am strans 3 cicluri...doar 2...ca inainte de naturiste era tare dereglat...cu toate ca exista posibilitatea sa nu ovulez deloc....dar asta voi vedea dupa analize siinvestigatiile ce vor urma...
vroiam sa stiu treaba cu luteala si ovulatia..pentru "cultura mea generala"..si pentru a-mi putea face sperante in fiecare luna...ca din astea ma hranesc pentru drumul ce-l am de parcurs...

pupici dulci la toate fetele si multi bebei...haideti ca e vremea lor...10 cazuri fericite stiu in ultimele luni!...dati-i bataie...

Mergi la inceput

Merci,Diciu, azi e ziua mea. Dar o s-o sarbatoresc sambata,intr-o scurta excursie de 1 zi in Delta cu familia si prietenii;poate pana atunci ma mai inviorez si eu cu privire la eveniment.Intre timp,la "scarbici", imi fac de lucru pe forum .

Vine si randul meu..

Mergi la inceput