Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 54

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

catty
O sa plangem de fericire, nu?

Medeea,Mirona,andicu,lumit,catty
S-a votat pentru astazi cu cinci voturi PENTRU, ca al meu nu se pune ca de-aia v-am intrebat ca nu stiam ce sa fac. In drumul spre casa ma opresc si la farmacie pentru testul de ovulatie. De care sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci Catty,la fel si ptr tine!Vezi ca ti-am trimis un PM. Am pus banii azi la posta.

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Laura Ioana...inca nu mi-l fac...pentru ca daca e sa fie bebe... va iesi pozitiv si peste o saptamana...mai astept pentru ca am aceste simptome de 6 zile...si cam 5-8 zile dupa asta...deobicei imi vine ciclul...nici nu pot enumera cate teste de sarcina am facut de 10 ani incoace...sincer..nu mai pot suporta cum toate testele mele...ovulatie sarcina ies doar cu o linie.......acuma recunosc ca insirandu-va voua simptomele mele....pe unde in subconstient poate asteptam sa-mi ziceti..."e bebe!...fa-ti un test!"...dar nu este....numai cand mi-aduc aminte de spermograma..ma lisitesc total..si zic...imposibil....pentru ca noi mai mult ca sigur vom ajunge la FIV+ISCI...
ma bucur insa ca voi..multe fete faceti bebei...si ma gandesc si eu ca si alte fete ca voi fi si eu in curand la linia de start bebe...

Mergi la inceput

marrina...eu am luat Dr Sigur...si asta pentru ca tot aici pe forum mi-au zis fetele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

diciu
Test Dr Sigur o sa iau. Daca e "sigur " ca iese...

In alta ordine (sau chiar in aceeasi ordine) de idei. Ce zici tu daca aia care au analizat sotului tau au uitat sa puna cativa de zero la numarul lor???? Eu sper ca asa a fost si vei fi curand o fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

fetelor de ce nu incercati voi si testele de ovulatie de la NOva Med, am auzit ca sunt cele mai bune, costa in jur de 40 de mii( e mai scump) dar sunt aproape fidele ca echo. Mie oricum nu mi-au folosit nici unele...toate mi-au aratat doar I liniuta afurisita.Declar ca sufar in continuare de sindromul unei singure liniute:((PUPIci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetele!!

ANDICU " La multi ani" cu sanatate si inca 1000 de ani la fel de frumosi.

IONICA sa-ti traiasca si sa ai o sarcina usoara si multi pe burtik.

LAURA IOANA cred ca sentimente ca acestea nu au comparatie cu absolut nimic in lume. Sa-ti traiasca si multa sanatate!!

DANUTZA tocmai de aceea nu am mai scris nici eu.Pentru ca persoane ca acelea merita doar un sigur lucru: ignorantza. Dar ce se intampla de raciti cu toate? O fi de la aerul conditionat?

MISHULINA ai incercat cu cartofi cruzi infasurati intr-o carpa , udati cu otet si pusi la gat?Are efect bun. Probat. Sau sa bei zeama de lamaie fara sa bei apa dupa. Cica ar face bine la gat. Asta nu e probat. Dimineata si eu am inceput sa stranut.Sper sa nu ma apuce raceala.

Acum sa va povestesc cum am inceput eu ziua: mi-am pus ceasul sa sune la 4,50.Am zis sa am timp sa ma pregatesc. Si dimineata ma trezeste telefonul.Imi zic da ce D-zeu se intampla?Cine ma trezeste in miez de noapte?Cand in colo erau astia de la munca. Ceasul era 6,10!!Am incremenit. In 5 minute am iesit din casa si la 6,25 eram la munca.Si cum eu,daca ma trezesc buimacita, nu sunt om toata ziua . Am avut o zi destul de linistita la munca(norocul meu!). Ajung acasa si incep sa ma cu al meu pentru o mai veche discutie: vrea sa ne mutam in alt oras. La 200 km distanta. Si eu nu vreau!! Cat sa ma mai lupt cu el sa-l explic ca nu mai pot sa o iau de la inceput!!Dar oare ce are in capul ala de nu intelege?

pentru toate de aici!!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

esti o haioasa marrina.....insa din pacate...nu prea aveau cum sa uite niste zerouri....pentru ca rezultatul era cu virgula...adica....0,1/ml ....si iata ca mi-am amintit de ziua in care am aflat...cand am plans toata ziua...
sotul meu n-a recunoscut spermograma...a zis ca e o greseala.......dar nu e...
insa ....din astia 100 000....poate unu e strong....
imi vine si mie sa rad de ce scriu...
pupici marrina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

diciu, te inteleg ca ti-e teama sa nu fi dezamagita de o singura liniuta dar gandeste si in alt fel:daca este acolo un samburel care are nevoie de sustinere( cu tratament) ca sa se intareasca?Ai vazut ca Ionica a luat progesteron imediat dupa ovulatie ca sa poata tine sarcina.Cu cat afli mai repede de sarcina cu atat mai bine, nu?Eu mi-am luat din ro toate medicamentele de sustinere a sarcinii pe care mi le-a recomandat Tutunaru ca in cazul in care apareau II sa il ajut pe BB.
Mishu, mi-am adus aminte ca mi-am dres gatul si cu lamaie.Iti dau lacrimile cand se duce zeama aia pe gat dar in 2 zile poti face vocalize.

Mergi la inceput

da...ai dreptate la faza asta lumit...vad eu ca voi ma faceti sa-mi iau azi iar test de sarcina...of of...
va pup..sunteti cele mai dulci

Mergi la inceput