Mamici de ianuarie-februarie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor!
pufumic e impropriu spus ca ma chinui.
Doar ca eram foarte debusoltat pentru ca nu imi iesea calculele......si nu intelegeam.
Acum am inteles cum se calculeaza lunile de sarcina;
Da, trebuie sa recunoasteti ca se calculeaza cam aiurea.....

Aseara am avut parte de o supriza placuta........mi-a tras bebe un sut........cel mai tare de pana acum.
Pana sa il chem pe Victor sa il simta si el, bebe s-a pototlit.
Nu imi imaginam ca poate sa dea atat de tare.
Pana acum l-am tot simtit, dar niciodata atat de puternic.
E tare placuta senzatia......da pe mine m-a luat prin surprindere si m-am stresat un pic.

Toanca si bebe Matei 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza burtici!!!
De dim. am citit povestea trista a unei proaspete/foste mamicide iulie-august si am plans de vai de mine. Nu credeam ca e periculos cordonul ombilical cat bebe e in burta, dar uite ca e... .

Eu mananc, dar foarte putin, cred ca mi-am micit stomacul, si cred ca m-am ingrasat Kg-ul asta de la vitamine.Am vb. si eu cu dr. de fam. si mi-a zis sa nu-mi fac probleme, daca bebele e bine si burtica creste.

Nu mai am rabdare pana la 11.45 cand ajungem la eco. pe urma vine pauza de masa, asa ca numai dupa ora 14 aveti vesti de la mine.

Miscarile lui bebe Marco eu le simt in partea stanga si foarte rar chiar sub buric. Dar niciodata nu sunt mai sus.
Am auzit ca dupa sapt. 20 fundul uterului ajunge la nivelul buricului.

Toanca acelasi sut l-am simtit si eu ieri la masa de pranz, iar seara am iesit cu niste prieteni la restaurant si acolo mi-a mai dat 2 suturi. am sarit de numa. acum sunt curioasa daca loveste numai cand ne pregatim sa mancam.vad ca doar la mese, da suturile astea mari.
Se vede ca e diferenta doar de-o zi intre bebei, ca se comporta cam la fel.
poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Da, Giova se pareca bebeii sunt cam la fel.
Numai ca eu am simtit sutul dupa ca am mancat de seara.....
Cand statea intinsa sa imi "fac digestia".
Nu o fi avut loc din cauza ca tocmai mancasem...
Da e tare placuta senzatia.
Abia astept sa se repete.
Bafta la eco....o faci pe cea morfo?

Care e problema cu cordonul ombilical de care faceai referire?

Toanca si bebe Matei 19+

Mergi la inceput

Si cum de reusesti sa manaci doar putin?
Nu ai pofta de mancare sau asa te-ai obisnuit?
Eu as manca............

Toanca si bebe Matei 19+

Mergi la inceput

Daca vrei iti dau link-ul sa citesti povestea tristei femei, dar iti zic ca eu am bocit in hohote. Dar nu m-am putut abtine sa n-o citesc. E bine de stiut, poate asa se pot pazi urmatoarele gravidutze.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55813&whichpage=4

povestea scrisa cu rosu.

Nu stiu de ce mananc asa putin, cred ca asa m-am obisnuit in primele 3 luni, cand imi era rau.
Nici inainte de a ramane insarcinata nu mancam mult, dar bagam multe dulciuri. Acum le-am redus, aproape deloc nu mai consum.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Cumplita poveste........
Da, tot nu am inteles si probabil ca nici saraca fata nu intelege cum de s-a rasucit atat de tare cordonul in jurul gatului lui bebe.
Care ar putea fi oare motivele?

Toanca si bebe Matei 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna dimineata mamici,
M-am laudat degeaba ca voi scrie repede pe forum,dar de doua zile am racit asa de bine ca abia mai pot vorbi.Incerc sa ma tratez cum pot mai bine si sper sa nu apara complicatii.
Paula ma bucur ca bb este bine si tu la fel.
Monica imi pare rau ca si acum te simti rau,iar in privinta lui bb nu-ti face griji ca il vei simti cum misca.Asa cum spunea si Denisa toate sarcinile sunt diferite si nu poate semana una cu alta.
JG si eu am strans hainele care nu ma mai incapeau si am constatat ca erau cam toate.Am niste nervi dimineata cand trebuie sa ma imbrac.Pana acum mi-am luat doar o pereche de blugi speciali pt. burtica si un tricou.
Toanca ma bucur pt. tine ca il simti bine pe bb.Si la noi e la fel,misca uneori asa de tare ca se vede si cand stau in fotoliu relaxata.Eu dau anunt in casa ca bb misca si stam toti cu ochii pe burtica ca pe butelie.De cele mai multe ori Andreea si sotul se cearta care sa puna mana primul sa simta pe bb si saracul sot cand pune si el mana se linisteste.
Toanca parca tu ai fost si ti-ai luat hainute din SIR?Daca gresesc cer scuze,dar va rog fetele sa-mi spuneti si mie pe unde este ca eu habar nu am si nu mai zic ca nici nu am auzit de SIR.Pleaseeee.
Giova bafta la eco si asteptam vesti de la tine cat mai repede.
Bafta si celeilalte mamici la eco si iertare ca nu am retinut numele.

Va pupic pe burtic si ne auzim.
Lacra,20+

Mergi la inceput

Lacra insanatosire grabnica!!! Ai grija de tine si de bebe!

Toanca si eu am ramas masca, ca toate de altfel. Nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat, poate dupa ce vor descoperii medici va scrie pe forum. Nu as vrea sa fiu in pielea ei.
Doamne fereste!!! sa dea Domnul ca nici una dintre noi sa nu se confrunte cu asa o problema, sa ne fereasca Dumnezeu de asa nenorocire!!

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineatza!!
Nu stiu de unde sa iau forta de a merge mai departe...Totul sa terminat duminica dimineatza la 2.30 cand am facut o hemoragie si a trebuit sa ma chiureteze de urgenta. Bebe meu nu mai este, dar simt ca odata cu el a plecat ceva din mine...o bucata de suflet care ma face sa sufar enorm. Sambata e nunta dar nu mai vreau nimic. Caut un zambet dar nimic nu mai este la fel.
Sper ca Dumnezeu sa imi de-a forta necesara sa ma intareasca si sa pot privi inainte!!!

Va doresc multa sanatate..fericire si sa aveti parte de cei mai frumosi copii.

me&baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Mexxa imi pare tare rau de cele intamplate si ai grija de tine.
Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste toate.

Lacra,20+

Mergi la inceput