Mamici de ianuarie-februarie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

bb meu are 340 gr, l-am cantarit eri. E ok si foarte activ, nu-mi da pace deloc.

Paula20+Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Irinadum, merci de raspuns... eu nici burta nu am - deloc! Doar o galma sub buric. Ma uitam la Dana ce burta serioasa are...
Si eu am strans hainele care nu ma mai incap si le-am pus bine. Si erau cam toate!!!

J 16 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica sper din suflet sa duci ciorba pana la bun sfarsit.
cand imi era rau nici mancare nu faceam.

Paula ma bucur ca bebele e ok.

Eu intru inca in toate hainele, doar m-am ingrasat cu chiu cu vai 1 kg. si cred ca mai tare de la vitamine, ca de papat nu prea pap.

fetelor, daca vreti cartea Codul lui da Vinci de dan brown sa-mi spuneti. o am in mail, tocmai am listat-o si cred ca ma pun s-o citesc.
am auzit ca e tare de tot.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maraki, multam de lamuriri...
Giova, bafta maine la eco.
Asteptam detalii.....
Nici eu nu pot sa manac deloc carne....si toata ziua manac numai legume, fructe, iaurturi si tot feluri de chestii din astea.
Nu ma deranjeza sa fac mancare cu carne, dar sa nu manac...altfel sunt prietena cu wc-ul toata seara....

Toanca si bebe Matei 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, esti o fericita ca te-ai ingrasat numai 1kg...
Cum reusesti sau mai bine zis ce mananci de te-ai ingrasat asa de putin.
Da-mi si mie reteta......ca as vrea si eu sa nu ma ingras prea tare....

Fetelor, ma pregatesc si eu de plecare.
Va doresc o seara cat mai placuta.

Toanca si bebe Matei 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Toanca, de ce te chinuiesti tu (valabil si pt. celelalte fete) sa tii minte din ce saptamina intri in luna urmatoare de sarcina? Considera ca ai intrat in luna a 5-a incepind cu data de 13 august s.a.m.d. E mult mai simplu. Eu imi declar sarcina in nr. de saptamini, dar cum mai toata lumea insista sa stie in ce luna sint, calculez dupa metoda de mai sus.

Apropo de starile de rau, eu mi-am cam pierdut speranta ca prietenia mea cu buda se va rupe curind. Mi-e la fel de rau ca-n saptamina 8, nici un semn ca voi scapa de starile de . Ma apuca numai dupa prinz, dimineata n-am nimic. Intrebarea pe care mi-o tot pun este urmatoarea: cum eu vomit cam tot ce bag in gura dupa orele 14, ce mai papa bebele meu?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragi burtici!
Irina ma bucur ca esti ok, referitor la luna a 5-a asa stiu si eu ca incepe la 19 sapt si la 23 e done, si apoi luna 6 e 23-27, la 28 de sapt intram in luna a 7-a.
Monica- eu cu simtitul lui bb stau prost, cred ca e mai lenes, la tine ma mir ca esti la a 3-a sarcina, de aia.
Nu am simtit lovitura puternica cand l-am simtit, a fost de 2 ori pian acuma, dar de 2 sapt nu il mai simt deloc, asa ca e cumintel sau asteapta eco ep 30 sa dea lovitura si apoi sa jaoce fotbal
Cred c a ii place aici la mine in burtik ca e ca la hotel de 5 stele
Paula bine ca e ok baietzelul si bafat fetelor maine la eco!Banui c afaceti morfologice, nu?

Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa dar la mine se pune ca e a 3-a sarcina daca este dupa 18 ani? Adica e valabil ca se simte mai repede bebeul dupa o perioada asa de lunga? Cand o sa il simtim mai sus de buric? Eu simt si mai sus la coaste dar nu stiu daca e bebe
Paula ma bucur din suflet ca baietelul este asa activ si e totul in regula
Pufumic, imi suna tare cunoscut ce spui tu cu greturile Sper ca pe tine sa nu te tina atat de mult insa asa spuneam si eu, dupa 14 sapt. imi trecê tot....Simptome usoare iti doresc

18+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica, normal ca se pune ca e a 3-a sarcina si de obicei dupa prima sarcina il simti mai repede asa se zice, dar eu m-am convins ca fiecare sarcina e unica, ca si fiecare organism -de la simptome la tot, putem fi diferite.( ex. chestiile babesti ca dc ai gretzuri e fata si etc, eu vad ca sunt destule exceptii). EU nu stiam ca deja trebuei sa il simti deasupra buricului, credeam ca acolo simti cam dupa 24-26 de sapt, cand mai creste, acuma e cam mic, asa mi se pare mie.
Oricum sper ca ai facut supa buna si ai mincat normal, eu vreau sa fac azi una de rosii, scuze, sper ca nu am facut pofta la nimeni, de restul ce mai fac nu mai zic.
Giova tu cate kg ai, doar 1kg zici de la inceputul sarcinii, ca eu am pus deja vreo 5.5 kg si mi se pare ca is mare, deja, dar o sa-mi revin repede dupa ca is slaba de fel.

Pupicei!

Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna,fetele.Ieri am fost si eu la eco;doctorul mi-a zis ca bebe e bine si l-am vazut.Dar nu am putut vedea inca daca e baiat sau fetita.
Am reusit sa ma ingras,cu chiu cu vai, 700 g.Doctorul a zis ca sa nu imi fac griji deoarece bebe e bine,si ca mai am timp de ingrasat.
Eu sunt bine si am inceput sa mananc ca o apucata.
Maraki,te compatimesc;sper din tot sufletul sa te simti mai bine.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput