Mamici de ianuarie-februarie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Lacramioara, da eu am fost si mi-am luat doua bluze si blugi din SIR.
Magazinul este la Pasajul Lujerului, in Militari, daca stii.
Cum mergi dinspre Apaca spre Militari, parca la prima intersectie e pasajul Lujerului.
Acolo este o cladire mare (un fel de engros) si gasesti acolo.
Sper ca te-am lamurit....

Mexxa, imi pare sincer rau pentru tine......
Sper sa fii ok.
Stiu ca in acest moment sfaturile sau orice alte incurajari sunt de prisos......dar incearca sa treci peste si o sa vezi ca o sa mai vina si alt bebic.
Sunt sigura!

Toanca si bebe Matei 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Buna dimineatza!!
Nu stiu de unde sa iau forta de a merge mai departe...Totul sa terminat duminica dimineatza la 2.30 cand am facut o hemoragie si a trebuit sa ma chiureteze de urgenta. Bebe meu nu mai este, dar simt ca odata cu el a plecat ceva din mine...o bucata de suflet care ma face sa sufar enorm. Sambata e nunta dar nu mai vreau nimic. Caut un zambet dar nimic nu mai este la fel.
Sper ca Dumnezeu sa imi de-a forta necesara sa ma intareasca si sa pot privi inainte!!!

Va doresc multa sanatate..fericire si sa aveti parte de cei mai frumosi copii.

me&baby

Doamne ce rau imi pare pt. tine, nu am cuvinte sa-mi exprim durerea.
daca ai chef de vorba si un umar unde sa plangi, putem vorbi, stii cum ma gasesti.
fruntea sus, poate asa a vrut Dumnezeu.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mexxa, imi pare foarte, foarte rau.
Fii puternica, trebuie sa treci peste toate acestea.
Tu nu ai nici o vina, asa a vrut bunul Dumnezeu.
Ai grija de tine, ai un ingeras acolo sus care te va proteja toata viata.

Lacramioara, sanatate. Incearca cu medicamente homeopate.

Abia astept sa merg azi la ecograf.

Maraki, ne tinem de manutza, fiindca si eu tot cu rau, tot cu rau. Lasa, ma, ca trece ! Sa fim tari...

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mexxa, imi pare foarte rau! O sa vezi ca totul va fi bine la urmatoarea sarcina!
Ti-au spus doctorii ce s-a intamplat?

J 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele,
MEXXA, nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare pentru ceea ce ti s-a intamplat, gandeste-te ca bebe al tau este acum ingeras si ca este alaturi de tine. Sper sa ai cat mai curand un alt bebic care sa iti redea zambetul. Stiu ca in asemenea situatii cuvintele sunt de prisos dar noi suntem alaturi de tine. Sper sa iti revii cat mai repede, intre timp gandeste-te ca nunta ta este sambata si ca este un moment unic in viata ta, si apoi nu uita ca atunci cand Dumnezeu inchide o usa dechide alta, e o consolare inutila acum dar sa stii ca e adevarat.
DANA si MARAKI, sper sa va simtiti cat mai curand bine si sa va treaca starile de rau, nu cred ca ar trebui sa mai dureze mult.
GIOVA, sa poarte Marco sanatos salopetica!
Bebe al meu e un luptator, se misca tot timpul si il apuca mai ales seara si in special cand vreau si eu sa dorm. Tati nu il simte mereu, depinde de pozitie, dar pune mana pe burtica si se iubesc amandoi.
Bebe reactioneaza si la pisoii mei care se freaca de burtica si sforaie, cred ca se vor iubi mult cand se va naste.
Azi sunt suparata pentru ca, desi este in concediu, sotiorul meu a trebuit sa se duca la munca ca incompetentii aia nu pot sa faca nimic fara el, asa ca azi sunt singura, i-am zis ca daca maine il mai prind ca se duce ii rup picioarele! Mi-a promis ca e doar azi, dar noi tot suntem suparati amandoi!
Prin urmare o sa profit putin si o sa ma intalnesc cu o prietena foarte buna.
Pup burticutele si ne auzim mai tarziu.
Anda si bebe Mark 20+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Giova, bafta si tie la eco!

Paula, uitasem sa-ti spun cat de mult ma bucur ca bebe e bine si energic.

Eu imi tot caut pantaloni de gravida. La noi oferta e slaba, aproape inexistenta.
Si nici nu ma gandesc sa ma apuce toamna, ca sa nu mai vorbesc de iarna fara pantaloni.
Ca doar n-o sa port fusta ?

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor plecam la eco.
scriu dupa ora 14 cand revin din pauza de masa.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Bafta, Giova !

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Mexxa imi pare tare rau sa aud ce ti sa intamplat ,sa ai puterea sa treci peste toate cu bine .
Eu sunt bine doar stresata ,saptamana viitoare plecam sa vizitam mai multe orase ,sper sa ma mai delectez ca nu mai suport sa stau mai mult in casa decat afara .
pupici
13+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mexxa imi pare rau . Cuvintele sunt de prisos acum insa tu trebuie sa fii puternica si asa cum zicea o fata mai sus Dumnezeu inchide o usa insa deschide alta. Fii puternica si incearca sa o iei de la capat.
Giova bafa la eco si asteptam vestile bune.
Dana tu la ce ora mergi? Bafta oricum si tie .
IRINA 22+ si MARIO

Mergi la inceput