Constanta la apel (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

imi cer scuze ca insist cu aceasta intrebare poate aiurea acum, dar voiam sa shtiu cine este naty, ce nick are aici pe forum?
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Imi pare nespus de rau de vestea decesului Deliei. ODIHNESTE-TE IN PACE INGERAS! Nimic nu poate alina suferinta parintilor in momentul pierderii unui copil.
La multi ani Tania!!!javascript:insertsmilie('')
Camelia si Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Xandra,Naty este Mamanati pe forum,de la mamici de maartie-aprilie,iar acum bebelusi de martie-aprilie.Delia Melissa s-a nascut pe 30 aprilie 2005

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inainte mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Draga Loreen, ma gandeam cum sa procedezi cu fetita ta care nu vrea sa citeasca. Ai incercat sa o pui sa iti citeasca tie o poveste? daca ai doi copii-scuza-ma, parca asa am inteles eu- pune-o sa ii citeasca surorii ei, la culcare o poveste, sau tie in timp ce o imbraci pe sora ei, ma rog, intelegi tu.Sau in parc, stati pe o bancuta si cititi. Stiu sigur ca metodele astea cu pedepse si amenintari nu vor da roade in veci!!! Eu pe parintii elevilor mei i-am indrumat sa aiba o ora a povestilor in fiecare seara. Numai ca trebuie sa te tii de promisiune, chiar daca pici de oboseala, sa nu te lasi...Nu lasa totul pe seama scolii, ca acolo nu este timp pentru toti copiii, sa ii ai pe toti in vedere. Ca si invatatoare este greu sa te ocupi numai de un anumit copil, si nu este nici corect fata de ceilalti...Deci, mai bine, incearca cum ti-am zis si ,te rog, anunta-ma daca obtii ceva rezultate!!!
Dumnezeu sa iaba grija de Delia-ingerasul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

He, he, he, Tatiana.... Sebi al meu este "mai mare" si mai...smecher! Cere cu insistenta "căchicu" (adica lapticul) si nu mai merge sa-l pacalesc asa usor!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Loreen, ati scos tv-ul din camera Biancai?!
Am citit in cartea "Dr. Spock" ca tv-ul este principalul motiv pt care copiii nu mai vor sa citeasca, sa scrie, sa converseze unul cu altul, sa-si puna imaginatia la lucru si ca determina o reducere a puterii de concentrare.... Asa primesc totul de-a gata!
Si ceea ce ti-a sugerat Rory, mi se pare de bun simt!
Asa ca: SUCCES!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Offf....acum mi-au dat si mie drumul la net. cand am aflat azi dimineata cumplita veste, mi s-au taiat picioarele...ce poate fi mai cumplit pe lumea asta ptr un parinte decat sa-ti moara un copil? Primul impuls a fost sa-mi strang fata in brate si sa-mi promit ca niciodata nu ma voi plange ca imi este greu sa o cresc.
Dumnezeu a vrut sa ia un ingeras frumos si cuminte...sper ca Naty si sotul ei sa aiba taria sa treaca peste aceasta nenorocire.Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente.
Am cateva poze cu frumoasa Delia Melissa si cu mama ei, facute la una din intalnirile de duminica, din parchttp://pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/album?.dir=3d66&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/my_photos


Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ei Mav la chestia cu televizorul,pe vremea mea ,cand eram tanara mamica cu copil mi se parea mai bun ca o bona ca puteam sa o las pe Bianca singurica la desene si eu sa-mi fac treaba prin casa...Abia acum am realizat ce prostie am facut,desi inerent cam tot pe-aici ajungeam...Acum mi-am invatat lectia si pe Delia sigur n-am s-o las creanga la televizor...Aviz amatorilor....Dr.Spok ala zice multe ca si eu l-am citit la Bianca da' nu prea ai timp sa le faci pe toate si mai ales de multe ori n-ai cum...

Rory saru'mana pentru sugestie...Stiu ca asta ar trebui sa fac ,insa de cele mai multe ori oboseala este cea invingatoare,fiind mare parte din timp singura cu doi copii,fiecare cu nevoile lui, ca pe ale mele nu le mai pun la socoteala...Stiu ce creu trebuie sa-i fie invatatoarei cu 30 cati are ea in clasa la fiica-mea,de aceea nici nu am pretentie de la ea,ci ma revolta vremurile actuale,cand copii,nu numai a mea,sunt pasionati de lucruri de suprafata si ignora esentialul...este una din caracteristicile generatiilor actuale...Poate de-aceea sunt eu asa pornita pe cititul si munca suplimentara...

Ca sar de la una la alta,da asa mult mananca bebelusii?! Vai ma apuca groaza ca dupa 1 o iau si eu de la capat cu gatitul zilnic...Mor...abia scapasem si iar...Da' nu-mi pare rau,totul e chestie de obisnuita pana-mi intru in ritm...

Liris vreo veste ceva...e cu ochi?!



Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inainte mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

deocamdata trei zile intirziere. poate fi o raceala ... mai astept, sa vedem.

***********************
ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

mav-facut cd pilates.
cand ne vedem?si pe unde?

jo si alexandra


*********
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput