Mamici de septembrie-octombrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana75 spune:
jadi, multumesc pentru credit
. Daca bebe seamana cu mine, atunci o sa iasa la ora si minutul programate
. Daca nu vrei sa te risti cu ceaiurile, atunci fa-ti limonada cu miere, asta sigur e OK.
miflore, si eu am oasele grele
. Mai, speram si eu sa fiu prima intr-un top, dar nu ma lasati .. o sa-mi farm creierii sa gasesc alt fel de top, unde sa am sanse mai mari
.
Sa n-o uitam pe ege care e pe locul 4 cu 27,1.
Cristina, deci nu te duci la nunta (eu ma bucur sa te stiu acasa in siguranta
).
nicole, o sa o intreb pe dr cind pleaca.
Ioana
mysweetest spune:
Buna dimineata,
si eu am dormit bine si nu mai am nici un fel de presiune jos.
Felitari Simodina pentru baietel! Sa creasca mare sa ajungeti repede acasa!
Kid2003 si eu am crezut initial ca ai nascut tu
..
Da astazi e ultima zi a zodiei leu..sa vedem daca mai avem vreo nastere...
Marlena &
38+ si AMR=12 zile poze.
nicole74 spune:
Ioana, doctora mi-a zis ca cel mai tarziu in ziua urmatoare cezarienei tre' sa ne dam jos din pat ca sa ne aduca bebeul in salon.
Te-ai hotarat la tipul de anestezie?
Pupici
Nicole 38 saptamani
mysweetest spune:
Nicole sunt de acord cu tine referitor la inhibitia no-spa asupra contractiilor de sarcina.
Jadi insanatosire grabnica!
Cristina multa sanatate lui Victor!
Marlena &
38+
poze.
mary ilie spune:
felicitari nadina pentru baietel

fetelor stiti ca simodina avea acelasi DPN 26 septembrie ca si mine???gata, azi spal si eu lucrurile lui bebe, ca nu se stie......ieri am fost si noi la cumparaturi dar am luat maruntisuri, ce ne mai lipsea, pampers, servetele umede, gama sanosan cosmetice, cadita baie, pompita nas, biberon, etc. mai am de luat sutien de alaptat( nu am gasit masura mea) si tampoane de sani( ma gandeam sa iau din alea care se pot spala)
vad ca m-am potolit cu
indicele meu este 26,0 dar vad ca deja podiumul s-a ocupat.......
mary 35+
Ioana75 spune:
mary, in piata vitan la et 1 este un magazin jolidon unde au sutiene de alaptat din bumbac la 250.000 - foarte bune, am deja 2, si le-am purtat pina acum
. Aduc marfa destul de des, poti sa treci periodic sa intrebi daca au masura ta.
nicole, cu anesteziile astea numai lucruri nashpa aud. Despre toate, nici macar n-am reusit sa fac un top al lor
. Mi s-a parut ca dr ma sfatuie sa fac anestezie generala (nu direct, asa pe ocolite). Mai discut odata azi. Truse de epidurala aveau la spital, 500.000, dar pentru rahianestezie nu stia daca trebuie sa-mi cumpar eu ceva sau au ei. La fel pentru rahi-peri, mi-a promis ca intreaba.
Ioana
alinam spune:
neata!
FELICITARI Simodina pt baietel.
Mai, si eu am dpn tot 26 septembrie sper sa nu o iau innainte hhehehe, eu vreau sa nasc cel mai devreme pe 20 sept ca atunci vine doktoritza.
in legatura cu topul vostru, doar v-am zis ca nu are rost sa va chinuiti, si la asta sunt prima :IMC: 29.4
Marlena ai patit ceva nasol de la materna sau nu am inteles eu bine???
hehehe toata lumea se lauda cu patuturi, tetine si alte lucrusoare de bebe, nah ca ma laud si eu, in we am cumparat centrala termica si usa metalica ![]()
jadi spune:
Ioana, eu sfatuiesc pe toata lumea cu anestezie generala. Impreuna cu cea de cezariana care va urma, eu voi avea intr-un an 3 anestezii generale, sint usoare, esti un pic ametita dupa dar nu am avut probleme de nici o culoare, basca anestezicul dupa operatie te mai amorteste un pic pina simti durerea ,
Jadi
33 fix
iaca_poze
cge spune:
Fetele, multumesc pentru incurajarile.
Se va face bine Victor, intr-un fel este bine ca s-a imbolnavit spre sfarsitul taberei, in rest a fost ok.
Oricum, o sa vedeti daca puii nostri au probleme, nu mai conteaza nimic decat sa se faca bine.
Numai mama sa nu fii .
Da, Ioana, nu ma duc la nunta la Arad.
mi-a zis o data Carmi ca sa ma duc daca ma simt in stare, ei bine, nu ma simt. Ma simt cam obosita.
M-am si certat cu soacra-mea din cauza asta, ea vroia neaparat sa ma duc, sa ma vada rudele ei.
Cumnata-mea a inteles, zicea sa nu se duca nici sotul.
Aseara am fost la finii nostri, finutul a facut 2 ani.
Si ei au socotit ca voi naste peste o saptamana, ca acum 5 ani si ceva, la fel am fost la ei la o petrecere(revelion) si peste o saptamana l-am nascut pe Victor.
Si sotul ca nu se poate asa ceva, ca el va fi plecat.![]()
Fetele, care sunteti la a doua sarcina, la fel vi se intampla sa tot faceti analogii cu prima sarcina ?
De fiecare data cand mergem la restaurant cu sora-mea ne gandim ca in ziua urmatoare ajung la spital.
La Victor, seara am serbat cu sora-mea primul ei salariu, dupa care noaptea mi s-au rupt membranele.
Hai ca azi am tastarnitza.
Cristina