Mamici de septembrie-octombrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Felicitari, Nadina !!! Sa creasca mare baietelul !!

...si eu am crezut initial ca a nascut Kid.

Tonnia, nu cred ca intru-n clubul ´insomn...´´ , dupa ce am scris mesajul de dimineata, m-am tarat ca sarpele pana la pat si abia acum m-am rostogolit din el. Asa ca am recuperat repede.
Pupici la fete. Haideti, care mai urmeaza?...ca daca vestile cu nasterile vin de lunea, trebuie sa se tina lant, nu?

Carmi 31 + si bebe Fabiano.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Felicitari Nadina pt baietel!!!

Chiar ma gandeam asera ca nu mai stim nimic de Nadina... Si nici Diafera sau Mihaela_e nu au mai dat nici un semna de f. multa vreme (cel putin nu am observat eu)...

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

felicitari, simodina!!!
te asteptam cu povestiri despre leutzul tau.

cristina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

cristina, lasa ca tastarnitza face bine la moral. Asa sint soacrele astea neintelegatoare.
jadi, multumesc de sfat. Tocmai ce am intrebat-o si pe mama mea cum m-a facut, a zis ca a avut rahi, si a simtit cum scormoneau prin ea. Cred ca prefer sa dorm.

Refacem topul, uite ca alinam m-a scos de pe podium (dar nu te mai amenint ca o trimit pe soacra-mea la tine):
29,4 alinam
28,9 miflore
28,6 jadi
28,4 ioana75
27,1 ege
Restul fetelor sint mult prea slabe ca sa mai fie mentionate.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

IOANA, multumesc de informatie!!!
chiar ma gandeam pe unde e magazin Jolidon prin apropiere.....de asta din piata Vitan nu stiam! maine ma duc!
IRINA
mary 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana eu tot pentru anestezie generala inclin. Dar nu stiu daca ne face clisma .

Nicole 38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Depinde de spital si obceiurile lor... cumnata la Municipal nu a mai mincat cu o zi inainte de la ora 18.00.
La Giulesti iar nu cred ca se face clisma,

Jadi
33 fix

PS: eu nu ma mindresc deloc ca sint pe podium... nu mai liciteaza nimeni? silfidelor...

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, m-au sunat de la serviciu sa ma informeze ca eu sunt urmatoarea care voi naste

Azi a nascut la 11.00 natural, la Municipal, o colega de birou care era cu 6 sapt inaintea mea un baietel, pe Bogdanel.
Mai multe detalii nu stiu, ca ai mei colegi nu au intrebat nici ei , cica pe ei nu ii intereseaza chestiile astea tehnice.

In rest, am avut o presimitire, ca azi la 11.15 mi-am sunat colega, care normal ca nu mi-a raspuns.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Simodina, felicitari pt. baietel si din partea noastra!Ioana, ce putin mai ai!!! Bafta multa!Oana, iti tin pumnii si tie. Data viitoare cand mai intru pe forum sper sa citesc povestea nasterii.Jadi, sanatate multa!!Tonnia, sa stii ca si eu am o problema cu "salatu' burtii"; eu stau mai mult in fata oglinzii sa observ pozitia burtii; am constatat eu ca e la locul ei. Oricum bafta si tie!Kidule, ce zici tu acolo ca o s-o tii pe Alexandra macar pana pe 20 sept., ca dr. e plecat de pe 20 pe 25 sept. ( pe mine ma cam gadila morcovelul, desi medicul mi-a zis sa stau linistita)Mysweetest si tu mai ai putin; tinem un pumn si pt. voiNoi suntem bine; Sarah se agita de mama focului; aseara i-am dat putina bataita la poponet pt. ca se impingea in ficatul meu si ma durea de nu mai putea; eu am probleme cu respiratia(simt ca nu am aer si obosesc si cand vorbesc la tel.) In rest, mai avem de cumparat cateva maruntisuri; sunt foarte, foarte ratutita. Sambata nu mai stiam cu ce cheie sa deschid usa de la intrarea in casa si pe cuvant ca nu glumesc. Va pup pe toateGabriela, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

bine v-am regasit, dragutelor,

In primul rand felicitari tuturor mamicilor harnicute, sa va bucurati de bebelusii vostrii.

In al doilea rand o nastere cat mai usoara si bb sanatosi si frumosi viitoarelor mamici care se pregatesc acum pt marea intalnire cu bb.
Imi inchipui ce sentimente minunate va incearca. Eu una, abia astept sa vina luna octombrie si sa-l tin pe bb in brate.

Noi ne-am intors acum de la mare si hopa la birou ca deh, se prabusea cerul daca nu ne chema la serviciu. BB e bine, a facut putina plaja si putina baita. Asa putintel, cum ne sta bine la 32 de saptamani si totul a fost ok. Astazi tati are zi de aranjat mobila in casa si de montat patut pt bb.

Mai avem doar cateva lucrusoare de cumparat. Cand ne-am intors aseara de la mare am avut o surpriza de proportii. Cumnatele mele din Grecia ne-au cumparat o serie de lucruri: un carucior sport, un suport pt bb de stat in casa cumintel, o paturica frumusica, adidasi, si vreo 4 body+uri, plus un carusel cu telecomanda. Toate sunt superbe si chiar au costat o gramada de bani. Asa ca, asa surprize imi tot doresc sa mai am.

Va pupic pe burtic

Mihaela 31+

Mergi la inceput