Mamici de septembrie-octombrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
Eu n-am experimentat niciodata clisma, asa ca nu mi-e frica de ceva ce nu stiu cum e
.
valen, ma bucur ca sinteti bine
. Sa-i spui si lui LiaMia nastere usoara din partea mea! Ca sa te linistesti cu cheia: eu mi-am uitat pin-ul de la card cind am fost la coafor; se uita aia la mine interzisa cind a vazut ca nu reusesc sa platesc; pina la urma mi-am sunat sotul si mi-a zis pinul
.
Ioana
natydea spune:
Buna! Am revenit si eu azi din concediu si am observat ca s-au descurcat si fara mine dar au recunoscut ca mi-au dus dorul!
Noi in continuare suntem cu greturi si arsuri, se pare ca nu ma vor lasa pana la sfarsit, ceea ce nu mai e asa mult. Pana acum am luat 7 kg, deci nu am nici o sansa la podiumul vostru, poate daca veti face unul cu kg putine.
Bebe e nervos si agitat, da mereu din picioare si numai in ficatul meu. De asta nu ma simt nici eu super bine.
In week vrem sa zugravim camera lui bebe, apoi amenajam sufrageria, ziua lui tati pe 5 sept (schimba prefixul), pe 18 sept botezam. Asa ca il rugam frumos sa nu iasa mai devreme sa facem tot ce ne-am propus.
In rest incerc sa fiu mai linistita cum a spus si dr, numai ca parca nu ma lasa. Ii place lui bebe sa fiu in priza tot timpul!
Pup, Dea 33+
irina81 spune:
Salutare!
Ege,da,poate ne intalnim in spital.Dar de ce spui ca vei naste mai devreme? E bb mai mare?
Oana si noi iti tinem pumnii...Nastere usoara si sa fie bb ce vrei tu!
Samila,multa bafta si tie!
M-ati facut si pe mine curioasa cu IMC si inainte de sarcina era 21,1 iar acum este 27.Mai bine nu-l faceam.
Am luat 14-15 kg pana acum.
Felicitari Simodina!

.Sa va bucurati de el,sa creasca mare,frumos si destept!
Irina sapt 38
norina spune:
Felicitari Simodina pentru bebe
Sa fie sanatos si norocos!!Fetelor, am terminat si eu cumparaturile pentru bb in we, in sfarsit!Am incheiat lista de cumparaturi (sper eu) cu cele necesare de la farmacie:ceai anticolici, ser fiziologic, tamp sani, sab simplex, suzeta,glicerina boraxata, ceai fenicul, inca 2 biberoane- apropos vedeti ca este promotie la biberoanele Farlin- la unul cumparat iti da cadou unul mare de 360 ml- e bun pt mai tarziu.Am luat si 2 scutece, desi nu stiu la ce ne trebuie, dar am zis sa fie.Am terminat si camera ei cu tot tacamul, sper sa reusesc sa pun poze cat mai curand.Miflore, succes la cautat carut, stiu cum e , si noi am cautat vreo luna (parca ne luam casa
)Kid, ce mai faci scumpo, te-ai hotarat sa pleci pana la urma ? sau ramai acasa?Oana, Marlena si Ioana fiti tari, mai aveti putin pana la linia de sosire!!
Norina
kristinutza spune:
hai sa va spun si eu cu imc:
ianinte sa ma marit - 17.3;
dupa maritis (la 2-3 luni dupa cununie
) - 21.1;
inainte sa raman insarcinata - 22.2;
acum - 26.3.
cristina 34+
kid2003 spune:
Valen, ma intrebam ce e cu tine...Da, stiu ca e plecat dr, eu am DPN cam pe 10 octombrie (dar fiind fetita, trag sperante ca isi face curaj si iese in sapt 38) si dr pleaca pe 11 octombrie. Chiar el mi-a zis ca e o chestie de noroc, am un interval de nascut: intre 25 sept si 9 octombrie, tre' sa ma concentrez si sa vorbesc cu Alexandra sa se hotarasca si ea. Mai ales ca de declansare imi e un pic teama.
Dar, acum ca Nadina a nascut cu 5 sapt inainte de termen si mai are si baietel, m-a cam pus pe ganduri. E bine sa ne pregatim din timp si din sapt 35-36 sa stam cu bagajul la usa.
Norina, nu, la Brasov nu mai plec in sapt 38 dar sa stii ca voi fi nefericita. Amandoi barbatii importanti pentru mine atunci vor fi plecati: si sotul si doctorul. De restul nici ca nu-mi pasa...prea tare, o sa stau in pat si o sa le astept intoarcerea, hi hi. O ultima escapada la mare, de joi pana luni, saptamana asta si gata sunt. Nu ma mai misc din Bucuresti.
Hai, de maine e dezlegare la Fecioare...si ce de o sa mai fie la noi in gasca. Care se inscrie? Oana, ceva?
jadi spune:
Am zis ca plec mai devreme, iaca nu s-a putut!
Azi am programare la epilat sa vedeti urlete pe capul meu, sper sa nu uit sa iau un no spa inainte... nu ma simt pregatita pentru epilat!
Anya , daca apari, ramine sa vorbim deseara daca e miine cu gimnastica!
Ia sa fac vorbele sa plec acasa cu sefu'
Alea Alea
Jadi
33 fix
iaca_poze
mysweetest spune:
Tocmai am papat si eu o amandina
desi se pare ca nu mai am sanse la podium.
Alinam ..da de la materna mi-am iritat
desi nu am fost constipata si am hotarat ca nu mai iau deloc.
Astazi se pare ca mi-a fost mai bine, fara presiuni ci doar cu secretia albicioasa obisnuita, in rest nimic, se pare ca bblusei ii place la caldurica acolo si mai dospeste
.
Marlena &
sapt.39
Ioana75 spune:
kid, daca iti iese schema cu nascutul intre 25-9, esti tare
. Tinem pumnii!
kristinutza, ti-a priit casatoria
.
norina, eu am luat 8 scutece, si nu mi se par multe; am inteles ca au multe intrebuintari.
mihaela_e, bine ai venit din concediu
.
Fetelor, a mai ramas Aura(diafera) care nu ne-a mai scris de mult; ea oricum ne scria mai rar; da-ne un semn, ceva
.
Ioana
kristinutza spune:
ioana, mda, se pare ca mi-a priit tare bine maritisul. am luat 10 kg in 2 luni
. de zicea toata lumea ca m-am infometat pana am pus mana pe un baiat si... dupa ce m-am vazut cu sacii-n carutza...
am inceput sa basculez. dar n-a fost asa... voi ma credeti, nu? 
iar problema lui valen si kid o am si io, desigur: dpn 2 oct, iar dr plecat 20-25 sept. 
aaa, stiti ca ma laudam ca sunt vrednica si fac curat si frumos in casa. acum sunt mesterii la mine sa puna repartitoare. si taie din calorifere!!! bine ca am frecat parchetul sa fie curat. ![]()
(caloriferele erau proaspat vopsite. logic, nu?)
cristina 34+