Mamici de septembrie-octombrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu plec la medic... Sa vad ce face bb, cat e de mare si de pregatit sa iasa , ca eu is pregatita de vreo 2 saptamani...

Mary!

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

M-ati detronat! Alinam, te banuiam eu...macar medalia de argint sa-mi ramana!
Norina, sa stii ca sunt bune scutecele, si eu am 8 (Ioana, cate 8 fiecare!); poti inveli copilasul cand e mai cald, cand mergi in vizita la cineva asezi BB pe o bucata de finet, nu direct pe canapea, si pt. afara invelit in carucior (pt. noi nu prea cred insa, ca noi intram in iarna, dar pt. vremea de acum era numai bun) si tot felul!
Bine ati revenit din concedii, Dea si Mihaela_e!
Chiar, pe unde o fi Diafera?
Valen, ma bucur ca esti bine! La treaba cu uitatul, cred ca iarasi suntem multe campioane!

Mihaela 34++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salut graselor!
Mama, mama, dar aveti o tastaturnitza de numa'. De dimineata ma tot chinui sa recuperez ce am pierdut de vineri.
Nadina, felicitari! Multa sanatate si un bebe frumos, mancacios , sanatos si cu mult noroc iti doresc!
Dea, ma bucur sa aud vesti de la tine. Abia astept sa nastem, ca atunci sigur o sa ne vedem mai des la plimbarica. Ai vazut ce de parculete ne-au facut astia prin imprejurimi?
Mifloricica, si pe mine cred ca ma va interna cu o zi doua inainte de cezariana. pt. ca mai trebuiesc facute analize, electrocardiograma, de discutat cu anestezistul (care te intreaba ce boli ai avut, daca ai vreo alergie, diverse...)Si chestiile astea dureaza un pic. Felicitari pt. grasuna! Bravo!
Pupici fetelor, eu ma intorc la munci. Mai am 7 zile.

Raluca, 33 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetele,

Nu am mai citit de doua zile si vad ca am de recuperat la greu, sunteti foarte active.

quote:
Originally posted by country girl

Si o intrebare pentru Antoanela23 (ca nu are activata functia de PM): la ce spital nasti?
Eu la CM Etterbeek-Ixelles.
Poate avem chiar acelasi doctor?!

Ina

Country girl-Ina, tot acolo nasc si eu, doctorul meu face toate consultatiile la cabinet si pentru nasteri e acreditat la mai multe spitale dar il prefera pe acesta in principal, asa ca acolo ma duc. Ai fost la prezentarea spitalului, ti-ai facut rezervare?

Nu stiu de ce PM-ul meu nu e activat, am incercat si nu am gasit optiunea, stie cineva sa-mi spuna cum se face?

Va pup pe toate si revin dupa ce termin de citit din urma,
Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna dimineata Oana ! Te asteptam cu noi detalii..cum te mai simti?
Eu una mi-am revenit si nu mai am nika .
Bafta la control la Irina!

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Buna fetelor,

Ieri v-am scris un mesaj, dar din cauza ca am gresit probabil parola, l-am pierdut, drept pt. care m-am enervat si n-am mai scris nimic.
noi suntem bine, bebe al meu e un scump, mananca si doarme, cu scurte perioade cand e treaz. Daca depaseste 3 ore de la ultima masa, il trezesc eu. E un lenes, trag de el, il gadil, el deschide un ochi, eu zic ''Doamne ajuta, hai ca se trezeste'', dupa care adoarme la loc. Va imaginati sa-i vorbiti, sa-l masati o jumatate de ora si asta noaptea, cand iti cad ochii in gura de somn? Nici daca ridic tonul nu are nici un efect. Ieri dimineata i-a cazut buricutul, am facut o scurta plimbare, am mai primit musafiri sa ne vada odorul, si asa a trecut ziua.

Simodina, felicitari! sa dea dumnezeu sa ai un pui harnic la mancat, tie sa-ti dea laptic si putere de recuperare. Sa va bucurati de ingeras!

Norina, eu am vreo 10 scutece si imi sunt foarte utile. In primul rand, il infas pe bebe cand il alaptez pt. ca se sperie de mainile lui, si le duce la gura si pe fata, se loveste singur si incepe sa planga, asa ca e confortabil pt. mine sa il infas, apoi, pe masura ce se calmeaza, ii desfac incet scutecul si-i scot manutele, ca sa se invete cu ele si ca sa nu adoarma la san. Apoi, pt. ca e cald, le folosesc pe post de paturica, il acopar, pt ca ii creeaza lui un sentiment de siguranta.

Vad ca Oana n-a mai scris nimic; o fi la spital?

Va pupam cu drag, Monica si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

RalucaCostiurin, bine ai venit in legalitate la noi in grup! Te asteptam sa ne povestesti mai multe despre tine; sa scrii mai des macar la inceput, pentru ca mesajele tale nu vor mai fi moderate dupa ce treci de 10, si ne vom putea "intelege" mai usor.
camitzi, bine ai venit pe forum! Daca esti viitoare mamica cu noi in grupa, da-ne DPN sa te trecem in listuta.

Fetelor, m-am intors de la dr. Nu m-a dezamagit, mi-a zis ca nu se mai uita la colul meu sub nici o forma, si eu i-am zis ca sint perfect de acord. La eco bb se pare ca a crescut ca Ileana Cosinzeana (era sa zic Fat Frumos), a luat juma de kil intr-o saptamina (eu am luat 3 kile, deci avea de unde ...). Lichid amniotic a ramas cam putintel. Asa ca mi-a propus sa facem cezariana joia asta, pe 25. Miercuri dimineata aflu exact daca va fi joi acum sau cealalta joi. Joi o sa am 38s+3z, iar bb va fi cu 10 zile inainte de termen (asa mi-a zis de la inceput ca se programeaza cezarienele).
nicole, dr va fi plecata pe 29-30-31. Te rog din suflet, da-mi un PM cu numele asistentelor daca le stii (e una mica si slaba, si una mai inalta).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Grrrrrrrrrrr

Scrisesem un mesaj luuuuuung cat o zi de post si plin de lucruri folositoare omenirii insa bloeaga de mine eram inregistrata pe cinci pagini de-odata pe DC!
Ma amuzam de Ioana, Marlena, Oana si Locca care, ba nasc, ba nu nasc de vreo trei saptamani incoace si vine Nadina sprintena din urma si le arata cum se face. Deh, fetelor, v-ati rugat atata sa stea bebele la cuptor pana la capat, acum trebuie sa va tineti de cuvant.
Orice ar fi, eu va tin pumnii sa iasa usor si sa va bucurati de ei cat mai repede. Eu oricum va invidiez.

Sambata la un botez am fost si eu aproape de un bebe si mi-am dat seama cat de tare astept sa vina si al meu (mai am 10 saptamani ) chiar daca nu stiu ce sa fac cu el. Am tinut copila doua minute in brate la botez si m-a trecut cu sudori reci pe sira spinarii...

Poze "http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Ioana, eu nu mai inteleg nimic. De ce zici ca bb e inainte de termen cu 10 zile in cazul unei eventuale cezariene programate pt miercuri????

Din ce am citit eu, bb e considerat in termen dupa saptamana 37 sau 38 și peste termen de la saptamana 41. Deci, care e problema de zici ca e inainte de termen??? aici urma figura cu lovitul capului de un zid, dar ma aflu la un computer care nu ma lasa sa inserez figuritele.

Mihaela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mihaela, 10 zile inainte de DPN am vrut sa zic. DPN-ul clasic, calculat la fix 40 de saptamini de la UM. Sper ca se intelege acum (uite, dau eu cu capul in zid pentru tine).

Ioana

Mergi la inceput