Mamici de septembrie-octombrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata Marlena, Buna dimineata fetelor. Totul este neschimbat, aceleasi firisoare de sange.
In primul rand felicitari pentru Nadina, sa-ti traiasca Serban, sa fie sanatos, cumnte si sa aiba tot restul de calitati pe care tu ti le doresti pentru el, iar tu sa fii o mamica fericita si cu mult laptic bun pentru puiutul tau
Jadi, insanatosire grabnica. Incearca pastilute de propolis cu vitamina C, ceai de tei sau musetel, miere, lamaie si cred ca poti lua si un paracetamol mic.
Bine ai venit RalucaCOstiurin. Sa stii ca deocamdata mesajele tale apar mai tarziu, trebuiesc mai intai verificate de catre un moderator. Iti dorim un bebelus sanatos, cuminte si la termen.
Fetelor, sedeti blande cu topul ala cu indicele. Ca eu am 32..chiar asa ati uitat de mine ca eu sunt balena no. 1?
Va multumesc pentru incurajari, sunteti niste dragute.

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Ah, sa va povestesc din ciclu "sunt bortoasa si ma mandresc cu asta!"
Sambata dupa botez, m-am dus la ziua prietenei mele cele mai bune, manechina cu acte in regula.
Invitatii, de asteptat: barbati chic si fete, una mai ceva ca alta.
Barbatii, nici nu ma bagau in seama, ma ocoleau ca pe o ciumata desi le-am zis ca nu se ia si nici nu vor avea nici o responsabilitate daca se apropie ACUM de mine.
Fetele in schimb, faceau coada la pus mana pe burta mea. Nu stiu daca voua vi se intampla treaba asta: 1000 de deja vu-uri: "pot sa pun mana, in ce luna esti, stii ce e? ce dragut, dar nu ti-e frica de nastere, tebuie neaparat sa nasti prin cezariana, sau in apa..."
Femeile astea sunt incredibile, avem un simt al maternitatii incredibil insa prost directionat...
Oricum data viitoare cand mai merg la o intalnire cu multe fete, o sa vand bilete: 1 leu si pui mana pe bebeu!
Pup

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camitzi spune:

Felicitari Nadia pentru bebita multa sanatate amandorura si crestere usoara. Buna fetelor sunt nou venita pe forum si sper sa ne inprietenim cat mai repede . Pupici la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetele,

Iaca am terminat de citit din urma.

Simodina, felicitari, refacere rapida, sanatate multa si sa ai un bebe cuminte si mancacios.
Cand ai timp sa ne scrii amanunte.

Bun venit RalucaCostiurin si camitzi.

Jadi, sanatate multa si ca sa-ti fac pe plac "te zbor" de pe podium.
IMC-ul meu este de 32. Inainte de sarcina era 29.

Ioana si celelalte fete care va apropiati de "deznodamant", bafta multa in continuare. Dar s-ar putea sa mai avem surprize ca vad ca pana acum nici una din mamici nu era programata pt zodia leului.
Oricum, important e sa fie toata lumea sanatoasa.

Pupaturi,
Anto 32++

Mergi la inceput

Pana sa scriu eu si sa vb si cu mama, uite ce vrednicute ati fost.
Ioana nu pot sa zic decat... waw... joi zici?
Monica, nu sunt la spital..astept.. citesc si eu despre puiutul tau si nebdarea mea creste.
Cu siguranta va voi anunta inainte de a pleca la spital. Daca nu eu, are cine sa va tina la curent

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, iti tin pumnii.
Cred ca e cel mai asteptat si frumos "deadline" pe care l-ai avut pana acum.
Te intalnesti cu Miruna

Pana joi, incearca sa te gandesti numai la lucruri frumoase.
Oana, Marlena, ma gandesc mereu la voi ce mai faceti.

Oana, multumesc ptr incurajari.
Azi noapte mi-a mers faza cu sotul.

Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sofia_misicu

Oricum data viitoare cand mai merg la o intalnire cu multe fete, o sa vand bilete: 1 leu si pui mana pe bebeu!
Pup

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sofia, si eu patesc la fel! Unde mai pui ca nu-mi place de nici o culoare sa mi se puna mana pe burta de catre oricine. Se mai mira fetele ca e tare!

Oana, am crezut ca ai nascut dar tot cu firicele te lauzi. Cred ca ti s-au lungit urechile!

Mihaela, bine ai venit din concediu!

Cge, l-ai luat pe victor? Cum se simte?

Raluca, bine ai venit?
Pe ce pagina e mesajul ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camitzi spune:

Nu ma mai joc asa vad ca mesajele mele tot nu apar pe sait asa ca nu pot comunica cu nimeni. Helooou este cineva acolo care ma vede sau imi tocesc degetele de geaba. Daca nu vreti sa ma primiti in randul vostru spuneti-mi verde in fata ca nu ma supar . Multumesc Camitzi.

Comentariile la mesajele care nu sunt aprobate le primesti pe emailul pe care l-ai dat la inregistrarea pe forum. Multumesc pentru intelegere,
Oana_B
Moderator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, asha a fost si vineri la mine.
O sapt am fost la mare si apoi 2 sapt am lucrat de acasa.

Vineri, cica a fost musai sa ajung la scarbiciu si ma duc.
Toate colegele sa puna mana pe burta mea, si bebelusha le tragea la greu suturi, cum puneau mana.
Vorba lui Victor: "nu pune mana".

La faza cu banii nu m-am gandit, dar daca mai am ocazia, voi profita.

Cristina

Mergi la inceput