Mamici de septembrie-octombrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Camitzi, hai ca ai aparut! Bine ai venit! trimite si tu mai multe mesaje scurte pana ajungi la 10 si scapi de moderare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, maine seara vine Victor.
Maine ma pregatesc temeinic : supa cu galuste, clatite si bineinteles pizza de la Pizza Hut.

In rest, asta seara au focul de tabara.

Aseara au avut carnaval si a pus-o pe monitoare, o fata la liceu, sa isi bage sub tricou o perna si sa se costumeze in .
Apoi, au scos perna si a inceput el sa se prefaca ca este bebe.

Era tare incantat de isprava.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

camitzi, pina ajungi la 10 mesaje mesajele tale vor fi moderate, adica vor fi citite de un moderator inainte de a apare; hai, scrie-ne mai des.
Antonia, mesajul Ralucai e pe pagina 5.
oana, ne luam la intrecere, care naste prima?
cristina, bine ca ti-a "mers" cu sotul.

Eu sint calma cu termenul, insa pe al meu l-au apucat frisoanele: m-a sunat sa-mi spuna ce mult ma iubeste, etc. Eu nu cred ca o sa fie in stare sa-si pastreze calmul joi.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am venit de la control si is cum nu se poate mai fericita...
Saptamana asta voi naste... cel mai probabil vineri sau sambata. Cezariana ca bb e mare si nu s-a intors si mi-a zis doctoreasa ca nici nu o va mai face ca e prea mare si nu are loc. Masuratorile nu le mai stiu eaxct ca nu mi le-a noatat (nu mai era cazul) ca vineri ma intrnez...

Cert e ca e un capos fara masura... La primul diametru a iesit 104 cm si ecograful nu stia sa-mi aprecieze nimic... punea numa ??/??/?? cica prea mare. Asa ca a mai incercat odata si a iesit la 102... si cica tre sa nasc in 2 zile... Greutatea intre 3200 si 3500g.

Asa ca is tare fericita ca asteptarea mea se apropie de sfasit... mai putin de o saptamana...

Am telefonul Sofiei asa ca o sa va anunt ce si cum (in we ma refer) ca mai intru eu zilele astea pe forum...

Ma duc sa pap...

P.S. scuzati greselile... emotia....

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Felicitari irina! Eu inca n-am pediatru, dar fac si eu ca tine, ma duc la policlinica vitan sa vinez un dr. Ce sfaturi ti-a dat dr? Eu n-am voie sa maninc de la ora 6 seara cu o zi inaintel; trebuie sa am la mine apa plata, ceai pt lactatie si supa strecurata pentru seara de dupa cezariana.

Sa refacem topul IMC:
32,0 oana0204
29,4 alinam
28,9 miflore

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetelor ,am revenit si eu "pe ecrane"..Accesez DC-ul din ce in ce mai greu pentru ca sunt in starea aia de "pe ultima suta de metri de sparturi,montat centrale si alte amenajari prin casa",asa incat ajung mai greu la calculator,la propriu..
Vad ca sunt si evenimente,felicitari,Simodina,sa cresteti mari si frumosi!!!
Noi suntem bine,cu mici exceptii,burtica mea parca sta mai mult tare decat relaxata..nu ma doare deloc dar disconfortul e maxim..No spa-ul deja e apa de ploaie si de doua zile iau Gynipral,mult mai puternic,cica si nimic..il simt si pe bebe incordat rau odata cu burta si asta de cateva ori pe zi..sper sa nu fie asa grav si sa stea totusi linistit la cutiuta,ca de,i-am promis lui Mary ca vom fi in paturi vecine la sfarsitul lui septembrie..

Cum e cu indicele asta de care tot vorbiti ca n-am apucat sa vad cum l-ati calculat??
,
Moki,35 de azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Irina, felicitari

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Schimb capitolu' acuma.

moki, indicele este egal cu greutatea (in kg)/patratul inaltimii (in m).

Capitolul nou ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55857" target="_blank">aici.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrolf spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat de ceva timp dar am mai citit cate ceva din ce ati mai scris. Nu stiu daca s-a mai discutat ce vreau eu sa va intreb acum dar sper sa-mi raspundeti si mie. Eu de astazi am intrat in prenatal si la firma la care lucrez eu de la inceputul lunii august sau marit salariile pe cartea de munca. Spre surprinderea mea mie nu mi la marit . Cand am fost la personal si am intrebat de ce, mi s-a raspuns ca nu au vrut patronii sa o faca . Nu stiu daca este sau nu legal. Voi stiti ceva in legatura cu asta? Sincera sa fiu nu mi-ar fi stricat ceva banuti in plus acum in prenatal. Va pup si astept raspunsurile voastre .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Moki, uite link-ul de calcul pe care ni l-a dat Ioana: http://www.consultantnutritie.ro/indice_de_masa_corporala.html

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput