Mamici de septembrie-octombrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
karmenutza spune:
Suuuuupeeeer!! 
Felicitari, Simodina!!!
Sa-ti traiasca baiatul, sa fie mare si voinic, sa va aduca numai bucurii!
Ati vazut, fetelor? Ziceati ca a trecut o saptamana fara sa nasca nimeni. Sambata a nascut, deci am avut nastere si saptamana trecuta. Saptamana asta sa vedem cine e prima, ca presimt ca vor fi mai multe: Oana, Marlena, Ioana?
Dar vad ca sunt destule nasteri inainte de termen...de ce oare?
jadi spune:
Eu am incredere in Ioana , o sa nasca atunci cind si-a programat.Sper sa gindeasca si ea la fel ca mine, hehe.
Jadi
33 fix
iaca_poze
kid2003 spune:
Heheee, Jadi o mai tin pe Alexandra la cutiuta...sper ca macar pana pe 20 sept, in sapt 37.
Sper ca bebe Serban va fi externat repede si Nadina ne va povesti mai multel. Am inteles ca acum papa laptic cu lingurita. Uite, ca am uitat sa intreb ce lungime a avut la nastere.
nicole74 spune:
Felicitari Nadina pentru baietel!
Jadi ai grija de voi si da-i cu sucuri de portocale si lamaie cu miere.
Ioana multa bafta la doctor! Eu abia lunea viitoarte merg la spital. Poti sa o intrebi cand pleaca, please. Ca sa stiu daca fac cezariana pe 1 sau 2. Eu as prefera pe 5, dar nu depinde doar de mine.
In legatura cu no-spa, puteti sa luati oricat de multe, daca e sa va apuce nascarea nu se opreste nici de la folii intregi de no-spa. Contractiile de nastere sunt insensibile la acest medicament.
Pupici
Nicole 38 saptamani
miflore spune:
Felicitari Nadina!!!
Sa fiti sanatosi amandoi si BB sa manance bine si sa doarma si mai bine!!! Deci 4 mamici pana acum! Eu a cata oi fi?
Kid, si eu m-am gandit tot ca Jadi, am crezut ca esti deja mamica! Multumim pt. veste!!!
Tonnia, Ioana, mersic pentru adresa! Uitasem, ca doar stiam de ea, dar acum sunt o gravidutza fff. uituca!
Carmi, mersic pentru explicatie! Deci zici ca la inceput merge siliconul mai bine!
Cristina, las ca azi vine puiul acasa! Si o sa-l faci bine cat ai clipi!

Mihaela 34++
cge spune:
Felicitari, Nadina!
Sa ai un bebe sanatos, cuminte si care sa va aduca numai bucurii.
Tie iti doresc din tot sufletul refacere rapida.
Ce frumos inca un leut in grupul nostru.
Jadi, ceaiul de tei cu multa miere si lamaie e indicat in starea noastra: gravide cu dureri in gat.
Si pe mine ma incerca sapt trecuta raceala, am atacat-o cu Oscillococcinum si ceaiuri. Si odihna, cat am putut.
In rest, si eu transpir la greu noaptea in zona cefei. Acuma am un ritual inainte de a ma culca, imi pregatesc tricourile de backup.![]()
Am spalat hainele bebelushei, acum le-am intins. Sunt asa frumusele: i-a luat sora-mea un set cu de toate: body, jacheta groasa/subtire, tricou, caciula, chilotei, manusi, paturica,etc vreo 9 piese parca.
Si sunt cu roz![]()
Ioana, ne bucuram ca te-ai gandit la noi.![]()
Si eu o astept pe maica-mea vineri seara, sotul cu Victor vor pleca la nunta in Ardeal, si eu raman la rasfat.
Cristina
locca spune:
Felicitari, Nadina! Sa fie sanatos si voinic si sa va aduca fericire!
Jadi, si eu am fost racita saptamana trecuta, acum imi mai suflu inca nasul din 10 in 10 minute. Nici eu nu stiu cum am luat-o, dar inclin sa cred ca nu e o simpla raceala, ci e o viroza ceva care bantuie. Acum e sotul in faza incipienta. Eu am baut mult ceai de soc cu miere si lamaie. E tare enervant, intr-adevar, mai ales ca eu reusisem cumva sa nu racesc deloc in sarcina asta.
ruxandra (38+)
miflore spune:
Fetelor, noul top dupa indicele de masa e asta:
eu, miflore locul I - 28.9 (dar sa stiti ca am oasele grele!
)
locul 2 Jadi - 28.6
locul 3 Ioana - 28.43!
Jadi, vezi ce faci! Sanatate multa!

Mihaela 34++
camitzi spune:
Felicitari Nadia si crestere usoara. Sunt o mamica noua pe forumul vostru si sper sa ne inprietenim . Salutari tuturor si bine v-am gasit.