Mamici de septembrie-octombrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
mysweetest spune:
Sa ma mai vait putin
..adineaori am avut un carcel la sold pentru prima oara si a fost destul de neplacut plus ca ma doare
de la materna, cred ca mi-am facut o rana si am hotarat sa nu mai iau deloc.
Am observat ca daca ma asez pe pat cu fata in sus sau pe o parte ma apuca contractiile asa ca cel mai bine stau pe scaun la computer.
Mi s-a facut un somn....cam matinal totusi..
Marlena &
38+
poze.
deeapui spune:
si eu..si eu..cu indicele...
20.8 inainte de sarcina, 22.8 acum, adica la 31 saptamani...
pt toate gravidutzele..
bebe alex la purtator
30 sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
mysweetest spune:
Am terminat o cutie de tofefee
si ma simt mai bine acum.
Referitor la no-spa eu nu prea cred ca ar intarzia nasterea..o fi asa. Eu sunt cam nemultumita de efectul no-spa, deseori am senzatia ca le-am luat degeaba..azi nu am mai luat nika, poate sunt eu imuna la efectul lor
.
In seara asta se mai tine programul de dans ?
Marlena &
38+
poze.
oana0204 spune:
Fetele totul este sub control deocamdata, firisoarele mele roz sunt un pic mai grosute si mai ..inchise, si pe mine m-a apucat vrednicia. Fac curat
si ma simt tare vioaie... incredibil.
O sa va tin la curent, poate nasc in direct. 

Oana D - saptamana 38
Foto
mysweetest spune:
Oana stiu ca efortul fizic ajuta sa nasti mai usor si grabeste travaliul 

!
Marlena &
saptamana 39
poze.
karmenutza spune:
Oana, succes!
Maine, poimaine o sa nasti! Si in sfarsit o sa ai in brate puiul sau puicuta ta.
La mine nu apar majoretele si nici nu am alte butoane de unde sa iau mai multe "smiles" 
Carmi spune:
Oana, tinem pumnii, ia-o de lunea, ca-i de bine !!!
Eu am mancat acum pizza multa si foarte buna, efectuata de sotul meu, ca la ei acasa (Italia). M-am oprit cand simteam ca pocnesc si cand nu mai suportam cum ma ´piciorea´ bebeul (s-o fi speriat de apetitul meu). Va pup, ma duc sa ma intind putin, ca pokkkk....nesc.
Carmi 31+ si bebe Fabiano
ege spune:
oanaiti tinem pumnii
irina 81si eu am cumparat prosoape de la metro la 140000 si sunt foarte bune
apropo eu cred ca sunt cea ma "bine facuta" indicele meu este 27.1
irina poate ne vedem in spital cu toate ca dpn ul meu este 6.10.2005 se pare ca voi naste mai devreme cu toate ca nu am nici un fel de contractii.
pupici tuturor mamicilor si vise placute![]()
ege
Gina M spune:
Ce veste deosebita ne aduci Oana!
Iti doresc nastere usoara si un bebelus sanatos, care sa va aduca multa bucurie inimilor
Noi suntem bine,am papat si pentru ca astazi este Duminica,impreuna cu sotul ne gandim sa pregatim o cantare ( un duet) ptr dupa amiaza la biserica. Gata am plecat... Va 
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
samila spune:
Inca sunt tot graviduta in asteptare sa nasca... de ieri am inceput sa elimin dopul gelatinos si azi noapte am avut contractii din 10 in zece minute, pe la 1 noaptea am zis ca plecam la spital.Totusi am hotarat sa mai stau pana contractiile se repeta din 5 in 5 minute.
Acest lucru nu s-a intamplat, asa ca dupa aproape 2 ore de contractii dureroase acestea s-au oprit si am reusit sa adorm pana la 10 dimineata, lucru care nu s-a intamplat demult.
Drept urmare am trecut printr-un fals labor.
Va tin la curent cu ce se mai intmpla zilele care urmeaza.
Succes la toate care suntem pe ultima suta de metrii.
Ioana te rog frumos sa treci numele copilului in lista, l-am scris si intr-un mesaj anterior. Numele e Sebastian Iulian. Multumesc
va pup