Mamici de septembrie-octombrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Oana cred ca ai citit in carti ca inainte de a naste te apuca curatenia si ca te simti plina de energie. Am citit asta in Guide of pregnancy.
Sa fii tare.

Pe mine joi m-a apucat curatenia insa tot nu am nascut :-) da trebuie sa recunosc ca m-am dilatat.
Sunt doar curioasa daca doctora a mea a avut dreptate in ce a zis vineri la control.

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Tot pe baricade sunt fetelor, continua sangerarea mea cea mica, sa vedem ce se va intampla. Am facut curat, am udat florile, m-am epilat, pensat, aranjat unghiile(adica taiat scurt sa nu zgarii puiutul)..ma.. pregatesc, nu se stie.
Samila, da, si eu am citit undeva. Se numeste instinctul de cuib. Culmea e ca nu ma simt foarte obosita. Si zici ca elimini dop.. hmm.. te-am rugat eu sa ma iei la spital cu tine, o fi vreuna sa mergem in acelasi timp .
Gina, nu zic hop pana nu sar. Sunt in stand-by deocamdata.
Va multumesc tuturor pentru supor si incurajari, poate-poate... Voi reveni cu noutati.

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana, Samila, cum mai sunteti?

Iar m-am trezit, am niste dureri ca de ciclu, am avut si ieri noapte. Nu mi-a raspuns si mie nimeni ce-nseamna burta coborata. Am o teama...

Miflore, le cam dormi!

Mergi la inceput

Tonnia, sunt bine, multumesc de intrebare.
Se zice ca atunci cand burtica a coborat cu o palma sub sani, bebelusul e angajat pentru nastere. La prima sarcina o face cu cateva saptamani bune inainte, pecand la a doua sarcina o poate face cu f putin timp inainte sau chiar in timpul travaliului.

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mi-e cam frica de nastere prematura! Burta mea a cam coborat de cand s-a intors bb cu capul in jos, si mai am si durerile astea de ciclu...
Am luat no-spa.

Mergi la inceput

Relax Antonia si eu o am de mult timp coborata si iata nu am mai nascut.

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Si ca sa incep cu topul acela, v-am luat pe toate si detin locul I: indice 28.9!
Multumesc fetelor pt. urari!
Ioana, eu ieri am fost pe la Carrefour si am vazut caruciorul de la Chicco de 13 milioane; acela il ai tu, Ioana, nu? cu manere in fata, nu bara, nu? Te rog frumos, unde e reprezentanta asta ca poate ma lipesc si eu de ceva? SI inca ceva; pompa Isis pe care ai luat-o e manuala sau electrica?
Ieri am mai cumparat cate ceva, se pare ca nu mai trece zi fara sa iau macar ceva, acolo! ieri am luat sosete, am completat seria de cosmetice Sanosan cu gelul de dus (asta imi lipsea), betisoare de urechi pt BB, batistutze, tampoane pt. mine, ceai de musetel, sunatoare, BabyCalm si nu mai stiu ce...de-acum se ingramadesc pungile in camera lui BB! Si cate mai am de luat!
A, eu m-am orientat spre gama Nuk si am luat ieri si 2 biberoane, unul mic si unul mare, mai am 2 acasa, am mai luat tetine din silicon pt lapte si lichide subtiri (ca de latex aveam) si o suzeta ortodontica pt. somn, tampoane pt. sani Nuk; nu am inca biberoane anticolici dar urmeaza; aici nu aveau;
intrebare: care-i treaba cu tetinele sau suzetele din latex sau silicon? Care-s mai bune? Sau conteaza ce accepta BB?

Mihaela 34++

Mergi la inceput

Tonnia, ce-i drept le cam dormeam cand ai scris tu! Eram franta, ieri am fost la Carrrefour, dar n-am stat mult si dupa aceea am avut mutafiri din Arad, ne-am intalnit la La Plazza si dup-aia au venit acasa si-au plecat la 1 noaptea; la La Plaza n-am stat mult, doar vreo ora pt ca ce credeti, m-a sunat administratorul ca ii inund pe cei de la et. I (eu stau la 3); mi-a venit pe loc sa innebunesc, hai repede acasa si...nu era de la mine!!! Am rasuflat usurata, parca si vedeam covoarele plutind...
Tonnia, n-am ajuns si la MotherCare dar vreau! a zis soacra mea ca se duce azi sau maine in Unirea si-mi scrie pe o hartie tot ce vede; si acolo sunt patuturi si carucioare, eu am fost acum o luna si nu m-am uitat cu atentie la astea 2, atunci cautam jucarie pt. nepotu-miu!

Mihaela 34++

Mergi la inceput

Miflore, buna dimineata

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Inca ceva: fetelor care ati luat deja maruntisuri gen pompita de nas, forfecuta de unghii, perie si pieptene BB, tacamuri etc, ati luat de o anumita firma din care ati luat si biberoanele, suzetele etc? Nu prea am vazut accesorii din astea de la firmele Nuk, Chicco, Avent... sunt tot felul, Dysney, BabyCare etc; de fapt nu cred ca conteaza prea mult dar ideea in sine;

Mihaela 34++

Mergi la inceput