Mamici de septembrie-octombrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Buna,
Noi am cam terminat cu pregatirile.Azi am luat 2 prosoape mari de la Metro (1.40/2m la 140.000/bucata).Mi s-au parut foarte convenabile si calitative.Am mai cumparat si material pentru lenjerie.Am terminat curatenia si am lipit si maimutoii pe pereti.

A venit si soacra mea sa fie cu noi in marele moment.Eu cred ca sunt pregatita,acum asteptam sa fie si el pregatit.

Ioana si Marlena,si eu simt o presiune jos si am uneori si contractii dureroase,dar neregulate.Voi mai luati Nospa in cazul asta?

Irina,sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

M-am trezit si eu, ce-i drept mai devreme, am vb cu mama, am mancat, acum imi fac siesta.
Am dormit nesperat de bine, cu 3 treziri numai, la 3, 5 si 7... incredibil. S-a racorit si afara, astfel incat la ora 3 cand m-am trezit prima data, iar plina de apa din cap pana in picioare, am vazut ca e racoare si in restul apartamentului si am oprit AC.
Jadi, ce festin culinar.
Marlena si pe mine ma mai incearca dureri ca la CM..acum ce-o fi. Vad ca secretia mea secretoasa pe care o banui a fi dopulet aproape ca lipseste acum de pe hartia igienica. Daca era dop.. s-a terminat? Astept sa se rupa apa?
Miflore, spor la cumparaturi, sa gasesti ieftin si bun.
Carmi, aici gasesc zacusca la magazinele sarbesti. Nu e ca la mama acasa, dar merge.
Codruta, abia astept sa-mi tin si eu puiutul in brate
Mary..compot..buna idee. Ia sa strang eu piersicile si caisele din frigider si sa le arunc in oala. E asa de bun rece...
Kristinutza felicitari, sunteti pe drumu cel bun. Tineti-o tot asa si va fi gata totul pana sa vina bebelusul. Sa stapamaniti sanatosi masina.
Ioana, eu tot Isis vreau sa iau pompa, dar astept sa nasc si depinde, daca va fi nevoie. Pentru asta chiar il trimit pe sot.
Ina..deci asa carevasazica...stati cu ochii (eu, Ioana si Marlena)pe noi ca pe butelii.
Irina, daca vrei sa nasti curand nu mai lua No-Spa ca potolesti contractiile. Eu am luat cand ma durea in stanga abdomenului si m-a lasat, dar aia nu era contractie, era o durere difuza si continuua(a durat vreo 14 ore).
Gata, pauza pentru rasfat..

AMR 16 zile

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Gravidutele, secretia mea secretoasa tocmai a revenit in forta, de data asta cu niste firisoare rozalii

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Oana cred ca ai noroc si de data asta e dopul !Mie spre dupa amiaza mi-a fost mult mai bine...fara dureri ca la CM si mai putine contractii.

Marlena & 38+.
poze.

Mergi la inceput

Ioana indicele meu e 24,09 .Ceaiul anticolici banuiesc ca e pentru mamici nu? Adica il bem noi si are efect la bb..contine cumva fenicul si alte ierburi?

Ina stii cum e...suntem noi monitorizate dar s-ar putea sa apara alte mamici inainte fiindca noi nu prea ne grabim .

Marlena & 38+
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

oana, felicitari pentru dop. La carte scrie ca trebuie sa-ti sun doctorul imediat ce observi. Tzinem pumnii!
Marlena, chiar nu inteleg cum de nu te-a luat vintul de pe faleza pe sus inainte de sarcina.
irina, eu iau no-spa in continuare, macar 2 pe zi; nu ma grabesc cu nasterea.

Printr-o minune, am eliberat si noi astazi camera copilului de zecile de cutii si saci care erau inauntru (noi o foloseam pe post de camara). Acum au ramas doar lucrurile lui bb. Mobila o sa cumpar la anul, cind ma intorc de la Botosani, pina atunci i-am improvizat "dulap" dintr-o valiza de-aia mare de 30 de kg si pat din landoul de la carut.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Oana iti tinem pumnii . Poate vine marele moment.

Indicele meu e 23.9. Am calculat pt grutatea de la inceput de sarcina si zice "deficit ponderal" .

Irina 38 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Da Irina si eu eram in deficit ponderal inainte de sarcina..are dreptate Ioana ca ne lua vantul pe strada .
Am recalculat indicele ..variaza intre 24,1 si 24,4 dimineata in functie de cat de mult mananc cu o zi inainte.
Marlena & 38+
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mai-mai, in ce club de manechine gravidute m-am inscris? Banuiam eu ca o sa cistig concursul cu indicele.
Marlena, ceaiul e pentru bb (am cumparat si lingurita de silicon, sa nu-i dau cu biberonul), se cheama Babycalm si contine musetel, fenicul, chimion si menta. Pentru cine o sa mai cumpere ceai, sa va uitati cu atentie, sint unele ceaiuri care conin zahar, sau glucoza, sau alte chestii nashpa (ficatul lui bb e pregatit sa proceseze sare si zahar de la virsta de 1 an!).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana,

Ioana, 22,9 am azi, dar eu am doar 31 sapt!

Miflore, sa-mi spui daca ai ajuns la paturi, mie mi s-au parut mai frumoase decat la Graco.

Fetelor, ce inseamna sa-ti coboare burta? la mine, sub sani e loc de aproape 1 lat de palma, nu e cam devreme? Sau nu asta inseamna?

Mergi la inceput