Bebelusi de sept-oct 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 3
pufymic spune:
'Neata mamicilor!
Mihaela asteptam in continuare pozele fara mot!
Ana distractie placuta azi!
Mcm eu nici in magazin , pe probate, nu ii gasesc lui Alesio incaltaminte pe masura....asa ca de pe net clar nu iau....
Aissa felicitari pentru decoratiuni!Superbe florile!
Adevarul e ca si pe mine m-ai descurajat cu tortul....cred ca ii voi face la comanda ca nu as vrea sa ratez fix de 1 anisor....ca de fapt eu sunt anti-talent la ornat si la chestii artistice!
Ieri si-a facut bazucu meu prima julitura!In frunte!S-a aruncat cu capul de patut....si a urlat...de abia l-am linistit!De vanatai nu mai zic ca e plin capul la el...
Am pus poza in albumul comun la 10 luni!
Acum tranteste tastatura lui(pe care tot el a stricat-o) de podea....saracii vecini....fug sa-i salvez!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
pufymic spune:
Mihaela am vazut pozele!Foarte frumos arata tortul....miammmmm!
Si Alexia ta si cu mot si fara el tot frumoasa foc e!E adorabila cu rochita aceea albastra!
Pupici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
roandre spune:
Pufymic, eu acum incarc pozele pe net...cred ca le vezi in timp ce le incarc...ca tare greu imi merge netul!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
danyce spune:
Mihaela, foarte dragut a iesit tortul si Alexia e tare scumpa. Bravo!Si ma bucur ca v-ati distrat cu aceasta ocazie.
Ana, va doresc sa petreceti frumos azi.E foarte frumoasa caracterizarea lui Stefan.
Aissa, foarte frumoase ti-au iesit decoratiile. Mi se pare originala ideea cu lacul. Abia astept sa vad finalul.
Noi aseara tarziu tare ne-am intors din deplasare, de la gradina zoologica si de la bunici. A fost superb la gradina zoologica, am stat de pe la 11 pana pe la 17, e foarte mare, e mai mult o padure uriasa cu animalute de toate soiurile care traiesc in zone special amenajate, delimitate de garduri diverse, pentru a proteja trecatorii.Are si Aquarium, iar zona asta a captivat-o cel mai mult pe Alma. Aveam impresia ca intrase in transa in fata unui acvariu cu pesti uriasi. Am fost si la fermuta de animale a copiilor din cadrul acelei gradine si am vizitat niste ieduti mici de tot, iar Alma l-a plesnit pe unul peste cap pentru ca eu il luasem in brate sa-l mangai.Cu mine cocosata dupa ea (tinand-o de maini), a fugit dupa gainuse si scotea si ea sunete de genul "catacatacata" (ceva imitatie de cotcodac). Apoi s-a dat pe un carusel cu 2 caluti, cu tot cu bunica ingenunchiata langa ea sa nu cada puisorul si a stat la pozat cu verisoara Marjolein in masinuta si vaporas, in parculetul copiilor. O sa imi fac timp mai incolo si o sa pun ceva poze de la prima vizita a Almei la gradina zoologica.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
Mihaela, am vazut si eu pozele!Foarte frumos tortul...ma tot uitam dupa lumanare si apoi mi-am adus aminte ca e tortul pentru turta nu pentru anisor
Tare dragalasa e Alexia cu rochita albastra!
danyce, o sa caut pana la urma reteta de ciorba la cel care am mancat-o de revelion.Tare gustoasa a fost!Asteptam pozele de la gradina zoologica!
aissa...nu mai stiu daca ti-am spus ca tare mi-au placut floricele facute de tine!!!Cred ca am uitat sa iti zic...
Eu acum astept sa se trezeasca Stefan, "cheful" va incepe abia dupamasa pe cand se trezesc copilasii din somnicul de la amiaza
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Stefan - primul an din viatza mea
aissa spune:
Mihaela, am vazut pozele si imi place raul de unde se "adapa" animalele tale. Cu ce l-ai facut? Oricum, originala ideea. Eu acum ma strofoc cum sa fac un peste, sa vedem ce mi-o iesi si daca ma fac sau nu de ras.
Cat despre floricele sunt mic copil fata de fetele de pe Culinar. Am avut noroc ca o fata din SUA a citit mesajele mele in care ziceam ceva de modelat si pe langa ca mi-a trimis pe mail niste carti cu retete si idei de decor, mi-a trimis si un pachet cu niste forme pentru taiat de care m-am folosit, plus niste lebede de plastic (2 albe si 2 transparente), forma de ratuste (care e pt.bomboane). Asa ca munca mi-a fost mult usurata. Trebuie insa sa imi "fac" mana si sa ma invat sa lucrez cu pasta, pentru ca ar trebui sa am petalele la flori mai subtiri si mai "reale"
pufymic spune:
Mihaela ai dreptate .Am vazut doar primele 10 poze...si credeam ca doar atatea ai pus pe net....asa ca acum ma uit la restul!Oricum mi-a placut mult cum arata tortul...si cred ca si la gust a fost buna!
Aissa felicitari pentru rabdare si indemanare!Eu sunt total lipsita de asa ceva(de ambele), asa ca ma rezum la a face torticuri si prajituri doar pentru noi, nu si pentru ocazii importante!
Pupici!
CRISMIR spune:
Buna fetelor!
MIHAELA,felicitari pt turta mititicei!...foarte dragute pozele,si cel mai mult mi-a placut rochita,ca era cu albastru,...foarte draguta Alexia,si ce mare este!...e diferenta de doua luni intre ea si Robert,dar asa diferiti parca sunt,adica fetita ta e domnisoara in toata regula,offf,ce trece timpul asta,!
ANA_A,distractie placuta si asteptam poze!
la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
elyanne spune:
Mihaela am vazut pozele ... Scumpa foc Alexia... Super tortul...
Aissa ai muncit ceva la decoratii... ai rabdare, nu gluma
Daca tot m-am hotarat ca nu-i fac eu tortul gazei la un an... tb sa fac ceva... tot am furat ideea Andreei cu albumul... Asa ca m-am apucat, ca sa fie gata pana pe 23 oct. Am pus cateva poze...Asta ar fi un inceput... nu stiu ce idei imi vin pe parcurs... 'om vedea.
Nu m-am hotarat inca daca sa-l printez sau sa-l scot la foto, asa cum se vede, A4... Intai tb sa vad daca exista albume in care sa bag foto A4...
aissa spune:
Daca tot vorbim de idei va zic ce vreau eu sa fac...de Craciun.
Vreau sa realizez un calendar si pe fiecare pagina sa pun o poza de a piticutei (la ianuarie 2006 o poza din ianuarie 2005 si asa mai departe). O sa il listez pe cartonel A4, ma rog de seful la servici sa ma lase sa pun si eu 2-3 spirale. Si vreau sa dau unul mamei, unul soacrei si unul pentru noi. Motto-ul calendarului va fi: "Asa aratam eu anul trecut pe vremea asta"...sau ceva de genul asta.
Elyanne, fura ideea pana la capat, daca nu gasesti album A4 iei un biblioraft si pui in folii cum e la Andreea (ma insel eu sau asa e la ea?).
PS: cu ce program lucrati pozele?