Bebelusi de sept-oct 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
elyanne spune:
Aissa eu pozele le prelucrez cu photoshop... iar albumul este "asamblat" in corel...
Calendar in genul ala am facut pe anul 2004... cu diverse poze cu familia... Am zis ca fac unul si cu Elena pe anul asta... dar am tot amanat.
danyce spune:
Am pus pozicile noi si le puteti vizionade aici.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
georgiana.david spune:
Buna fetelor
Acum cateva ore am venit de la munte si am intrat sa va salut si sa transmit cate un pupic bebeilor care sunt sigura ca au facut multe, multe progrese. Nu am reusit inca sa citesc nimic ca mi-e casa plina de bagaje dar curiozitatea nu mi-a dat pace si la cateva poze m-am uitat, mai exact la ale Mihaelei si Danielei. Faine printese!
Eu ma pot lauda cu un pui mancacios tare cat am stat la munte si cu progrese motrice, mai exact acum Dami se ridica singur in fundulet si sta in picioare pe marginea patului si ii place si in premergator doar ca merge mai mult cu spatele.
Ma duc sa fac ordine ca simt ca se ia casa dupa mine si mai vorbim maine
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
roandre spune:
Netul meu face figuri si nu prea am reusit sa pun toate pozele, dar in mare se vede ce era de vazut.
Tortul a fost decorat pe ideea ca de o parte a raului sta bebelina cu biberonul in mana si cu catelul si pisica alaturi si se uita pe malul celalalt al raului cum pasc animalele. Pe rau sunt puse broscute din jeleu (noi Alexiei ii ziceam broscuta cand era mica, asa ca nu puteau lipsi). Apa am facut-o din frisca cu colorant albastru. Aveam si colorant galben asa ca puteam sa combin albastru cu galben si sa fac si ceva iarba verde dar mi-am dat seama prea tarziu si mi-a fost lene sa stric tot. Marginea a fost decorata tot cu jeleuri colorate (bete) si cu mure si zmeura tot bomboane...sa se poata manca si ceva.
Ce frumoasa e listuta de pe prima pagina...si cu pozele bebelusilor grupate pe luni. Acum urmeaza sa completam fiecare!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
roandre spune:
Danyce superbe pozele, frumoase sunteti iar gradina aceea zoologica, animalele, spectacolele de acolo sunt extraordinare. Tare mult mi-a placut!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
mina spune:
Salut!
M-am returnat si io ieri. Nu am apucat sa citesc din urma dar recuperez (daca am timp) si revin. Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
anielas spune:
Neatza dragele mele!
In sfarsit ne-am intors si noi aseara de la Valcea. Am plecat val vartej si am mai apucat sa va anuntam. M-am simtit fff rau si nu puteam avea grija de Ina asa ca ne-a imbarcat Stefu si am plecat. Aveam tensiunea fff mica...7 cu 5, fierea data peste cap..bleahhh..acum mi-am mai revenit . Apropo..aveti idee de un tratament pentru cresterea tensiunii???
Nu am apucat sa citesc din urma ca merge netul asta tare nasol..de abia mi s-a incarcat prima pagina...care e parola pt incarcat poze cu bebeii??
Acum sa va mai spun cateva noutati: Inutza mea a inceput sa mearga singurica de vre-o saptamana..nu are ea super stabilitate..ca se cam grabeste..daca ar fi dupa ea ar vrea sa alerge...Stefu e ff incantat de progresele ei. E tare zambareata si vorbareata...o dulceata..ce mai..cum de altfel sunt toti copilasii de aici..
Gata..ma duc sa fac ceva mancarica si promit ca o sa revin
Multi multi pupici la mamici si bebeci..tare dor ne-a fost de voi
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
frosa spune:
Mihaela ce mare mi se pare Alexia, a ales banii?? sau mi s-a parut .... hai ca din pct asta de vedere o sa stai linistita. A reusit sa stea linistita pe galeata cu apa? ca baiatul meu (cel mare ) a rasturnat-o.
MCM eu as cumpara nr.20 pt incaltari de iarna, este drept ca difera un pic numerele de la o firma la alta sau in functie de model dar ... in general cam 20 cumpar acum eu chiar daca sunt un pic mai mari. Oricum in urmatoarele 6 luni o sa-i vina sigur.
NinaB ce-oi fi vrut tu sa zici acolo?? Am citit in toate sensurile dar .. nika
Noi suntem ... ce sa zic ... bine in mare. A inceput sa manince i-a trecut problema cu kk dar au inceput iar dintii sa-l deranjeze. A inceput sa se ridice singur sprijinit de canapea sau diverse alte obiecte. Incepem si noi sa ne gindim la organizarea motului pt ca luna viitoare face si blondu' meu 1 an.
elyanne spune:
Bine ati revenit... Nina (unde umblasi?), Mina, Georgiana, Anielas!
Anielas pt. cresterea tensiunii nu merge cafea, vin rosu ? Imi dau si eu cu parerea... deh... ce sa fac... Nu prea stiu, da ma bag si eu in seama...
Felicitari Inutezi umblatoare
Georgiana inseamna ca i-a facut bine aerul de munte
Elena e super maraita ... dintii... o chinuie de ceva vreme dar saptamana asta eu zic ca or sa iasa... in sfarsit... E foarte inflamata gingia... Sper sa faca o pauza dupa ce ies si dintii astia... ca io nu mai vreau ... ea ce sa mai zica...