fara copii la Selgros

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Sanzi_ana, nu cred ca au gandit ei chestia asta asa amanuntit ca tine... Mai ales ca nu zice nicaieri ca n-ai voie sa iei copilul pe jos, daca poate sa umble, caz in care pica si argumentul tau. Ca daca are 1 si 2 luni, poti la fel de bine sa casti gura si lui sa-i pice conserva in cap.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corina_ioana_albu/album?.dir=1dfb&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si de ce ar fi o chestie diferita ca imi cade mie sau copilului conserva in cap?Adica daca imi cade mie ar trebui sa plec multumita acasa ca nu am avut copilul cu mine?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Iubirea mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetita mea are 4 luni.De cand avea o saptamana am dus-o cu noi peste tot cu exceptia supermarketurilor din cauza curentului din hala si a vitrinelor frigorifice in plus, nu as putea sa o supraveghez indeajuns din cauza ca trebuie sa fac cumparaturi si cine stie ce se poate intampla: se pierde, o fura cineva sau cade ceva pe ea.Sa nu credeti ca sunt exagerata, dar s-au intamplat cazuri, din acest punct de vedere dau dreptate magazinelor care nu te lasa cu bebe inauntru, DAR consider ca toate magazinele si locurile publice TREBUIE sa aiba un spatiu destinat supravegherii copiilor.Ce fac parintii care nu au cu cine lasa copii acasa si sunt nevoiti sa ii ia oriunde?

Nici eu nu suport BILLA din cauza ca pute,e prost aprovizionat,marfa e veche,e mare dezordine, iar angajatii fac greata cu purtarea lor de KK.Abia astept sa mi se intample ceva neplacut (cu toate ca merg foarte rar la Billa) sa chem OPC-ul.

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Daca le e frica sa nu cada cutiile in capul copiilor....n-au decat sa-si aranjeze cutiile.
Ce motivatie imbecila....pai inseamna ca e teren minat acolo la ei, nu ?
N-au nici o scuza, o fac pt ca isi permit, pt ca nimeni nu le zice nimic.
Chiar e lipsa de respect fata de clienti.
Ce s-a intamplat cu "clientul nostru, stapanul nostru" ????
Serios ar trebui reclamati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

asa ca sa pun sare pe rana, va spun ca am fost la Selgros acum 2 zile si am intrat fara intrebari, plus ca a mai venit o familie cu un carucior si au intrat si ei , cu tot cu mijloc de locomotie propriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Asta-i culmea. Probabil depinde de cine e la usa, daca are chef sa te lase sau nu. Sau poate au renuntat totusi la regula asta tampita, ca intradevar era afisat pe o usa ca e interzis sa intri cu carucioarele personale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

quote:
Originally posted by paxela

am patit-oi si eu dar explicatia a fost: avem produse depozitate la inaltime, poate exista oricand pericolul in caz de accident cutremur sau cine stie ce sa cada si din acest motiv prevederile legale nu ne permit sa permitem accesul copiilor,
dar am dat declaratie, am lasat caruciorul la ei si am intrat cu bb in brate ; asta e motivul din care nici caruciioarele lor nu sunt prevazute pt copii
asta in selgros la pantelimon
in metro am intrat fara probleme...
depinde de cine e la informatii acolo, ele nu sunt toate instruite de multe ori sunt pe dinafara cu orice intrebi si daca li se spune nu au voie copii asa zic si ele dar de ce.... asta isi imagineaza si zic ce le vine in minte, daca dai de una careia nu i sa spus ca nu au voie copii intri ca in branza cu tot cu carut( am patit si asa),

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

dar daca ne cad noua in cap? nu si-au pus si asa problema?

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

nu le iau apararea, ca oricum nu ar fi trebuit,
dar eu cred ca este o masura de securitate in urma furturilor cu carucioarele de copii.
asa ca imi iau frumusel copilul din caruciorul personal, il asez in carutzul metalic sau in bratze dupa caz,
si gata, itzi faci cumparaturile bine-mersi.

Traim in Romania si populatzia gitano-romanes se inmultzeste ingrozitor de rapid. Probabil ca si cei de la Selgros au observat asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Si noi am fost anul trecut la Metro si a trebuit sa dam declaratie caplatim daca darama fata ceva de pe rafturi-un copil de 3 luni.De atunci nu am mai intrat in Metro!
In selgros nu iti da voie cu caruciorul,dar nu au nici carucioare speciale pt copii mici, inainte puneam cosul de masina pe carut si intram,acum pun fata in cos si iau si alt cos pt cumparaturi,deci trebuie sa mer mereu cu tati ca altfel nu pot care 2 carucioare.De aceea merg mai rar in Selgros.Dar macar acolo au loc de joaca pt copii.

Eu prefer Carrefour, au si carucioare pt bb, si pt copii mai maricei.Si iti da voie si cu caruciorul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ottisimo spune:

Noi mergem la Selgros cam o data pe zi, iar la Metro o data pe saptamana. Cateodata luam si copilul cu noi, si da, la Metro dam declaratie, la Selgros intram fara probleme. Problema insa cred ca se poune altfel: si selgros, si metro sunt magazine cash-and-carry, adica nu sunt destinate persoanelor fizice, ci numai firmelor, iar marfa este vanduta in scopul re-vanzarii, si nu "pentru acasa". Va spun sincer ca m-am bucurat, acum o luna, cand Selgros-ul din Berceni a decis sa nu mai faca legitimatii de o zi persoanelor fizice. De atunci au disparut cozile formate din pensionari care pun 3-4 pachetele in cos si isi fac astfel piata. In bucuresti exista carrefour, cora si alte magazine unde poti sa cumperi pentru acasa destul de ieftin.
Pe de alta parte, am vazut cu ochii mei intr-un Mega Image o mamica care nu vroia sa plateasca sticla sparta de odrasla ei, motivand: "e copil, ce vreti sa-i fac???" Pentru astfel de parinti dunt facute declaratiile acelea la Metro. La Selgros e mai simplu, spargi ceva (tu sau copilul), nu pleci de acolo pana nu platesti, fie ca dureaza chiar si trei zile.

Mergi la inceput