fara copii la Selgros

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

m-am enervat si eu cu chestia asta si aveti dreptate! in plus, la selgros m-am enervat rau de tot pt. ca in saptamana deschiderii am fost cu trasurica si chiar am dat sfoara in tara ca am intrat asa, ca m-au vazut si n-au zis nimic ! si cand ma duc din nou...pac! stoooop! unde merge doamna???? pai cum nu-i voie? adica daca am copil nu mai mananc?
nu stiu care e motivul si oricare ar fi exista numai in romania! in italia am fost cu landou cu tot si nimeni nu m-a intrebat de sanatate! iar chestiile cu siguranta copilului....hmmm...in curand nu vom fi lasate nici sa traversam strada pe trecerea de pietoni! te-ai nascut pe partea dreapta a strazii, acolo stai pana la majorat!!!!
iar la metro...azi e voie, maine nu, sapatamana viitoare e voie dar cu declaratie ! ! patronu' castiga bine oricum, iar angajatii necontrolati se cred la tarlaua lor !

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

de acord cu voi fetelor!
la Metro am intrat totdeauna numai cu declaratie, la Selgros nu m-a intrebat nimeni nimic, numai ca noi suntem mai mari si am stat in cos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Noua nu ne-au dat drumul sa intram la Metro, in schimb la Selgros nu ne-a intrebat nimeni nimic...ciudat, nu? Fac politica preferentiala? In functie de ce? De cine e la intrare? De oras?

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara din burtica +38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Si in Constanta la METRO trebuia sa dam declaratie pt. pitici, dar la SELGROS nu ne-a intrebat nimeni nimic, uneori i-am avut si pe amandoi cu noi(1 an si jumatate si respectiv 3 ani).
Nici mie nu mi se pare OK sa ti se interzica sa intri cu copiii in magazin.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

La cele scrise de narcisa, adaug ca am intrat la Selgros cu copilul in carut, cu biberoane si alte lucruri pt copil sau chiar cu sticla de apa sau suc, insa ne-au pus inca de la intrare, etichete cu "PROPRIETATEA CLIENTULUI".
Nu ne-a oprit nimeni in magazin sa ne intrebe de ce bem din sticla sau altceva..... Deci?!?!?!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Si mie mi-a fost interzisa intrarea la Selgros Baneasa cu bebe in carut(era bebe mic, avea 2 luni), pe motiv ca eu cu carutul le incurc lor masinariile alea care cara baxuri si am fost nevoita sa tin bebeul in brate.Cand s-a mai marit bebe,pe la 7 luni,am asezat-o in carutul de Selgros,era o placere neasemuita pentru ea. Eu cred ca depinde cine e pe tura la intrarea in Selgros sau cum se trezesc de dimineata caci vad ca nu e o regula stricta, multe dintre voi ati intrat cu carutul fara sa fiti intrebate.

Monica si Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pentru ca Metro (nu stiu sigur Selgors dar sunt sigura ca si el) e market en-gros este interzis sa intrii cu copilul fara sa dai declaratia de proprie raspundere
In c-ta in Selgros am intrat mereu fara pb, in Metro trebuie sa semnezi...
Cred ca una e sa iti cada tie ca adult o conserva de tomate in cap si alta este sa ii cada unui bebelus de nici un an!!! De asta cred ca isi iau masuri suplimentare in ceea ce priveste copii...
In plus, sunt multe masinute (cred ca forklifturi se numesc...) si carucioare ale clientilor, care duc tot felul de baxuri si cutii si se stie ca alea nu sunt sigure...mai ales pt un copil de 2-3 ani pe care il scapi din mana...
Se asigura si ei ca iti asumi responsabilitatea...
Mie mi se pare ok!!!
In supermarketuri nu am avut niciodata pb sa intru cu copilul, sau in Mall..(iar in Billa, eu stiu ca poti sa intrii cu bebe, au chiar si carucioare cu masinute!!!)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Daca ar fi chestie de siguranta, as intelege (oarecum, la urma urmei e responsabilitatea parintilor). Dar ... poti sa intri cu bebele in brate, sau in marsupiu, cred ca riscul e acelasi, sa-i cada ceva in cap. Ideea e ca nu poti intra cu caruciorul. N-as fi avut nimic impotriva sa-mi puna eticheta cu "proprietate a clientului" ca sa nu tot verifice cei de la paza daca vrei sa-l sterpelesti sau daca e al tau, dar nu mi-au oferit aceasta alternativa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corina_ioana_albu/album?.dir=1dfb&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gangurici, nu vreau sa para ca le tin partea en-gros-urilor...dar sa stii ca daca il tii in brate sau in marsupiu e mai protejat decat in carut...ca te feresti tu instinctiv si il pazesti si pe el (daca cade conserva de sus)...
Asa in carut, esti tentat sa casti gura la un produs de pe raft, si bebe in carutz langa tine, si sa nu ai timp sa clintesti!!!
Au ei un motvi bine intemeiat de au bagat "fitza" asta...ca nu le convine sa isi piarda clientii cu bebelusii (ca multi bani incaseaza pe pampers) doar pt ca le e frica sa sterpelesti un carutz!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu oricum n-am intrat niciodata la Metro cu Robert pentru ca in camerele alea frigorifice ingheti de-a binelea pana gasesti carnea care-ti trebuie. Am trecut si in alte supermarketuri pe langa frigidere, dar la Metro e prea de tot, e ingrozitor de frig. asa ca, sa ma lase ei inauntru cu copilul si tot nu ma duc.

La Billa in Iasi nici mie nu-mi place, statul la casa dureaza prea mult si vanzatoarele se misca precum melcii. In plus, de fiecare data cand am fosdt la raionul de copii am gasit un gardian (sau cum s-o fi chemand) postat in fata raftului- vedea ca ma uitam acolo dar nu s-a dat un pas la dreapta sau la stanga- si era cat usa.

Unde se mai deschide Kaufland in Romania? Ma intereseaza daca va fi la Suceava, Botosani sau Iasi, pe unde ajungem noi. Aici merg la Kaufland si imi place foarte mult magazinul.

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput