fara copii la Selgros

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La Carrefour carucioarele sunt facute extra pentru a purta si bebelusii, sau chiar copiii.
Unele sunt gen masinuta, pentru copii mai mari.
De ce la ei se poate si la altii nu?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Asa e, Crinuta, probabil ca tine si de civilizatie... Aia de la Metro sint mai pe stil... local.
Oricum, de cind s-a deschis primul Carrefour, noi numai de acolo ne faceam cumparaturile. Iar de cind s-a deschis al doilea, ala de pe Orhideelor, la doi pasi, de puteam veni si pe jos, chiar nu am mai calcat prin alt supermarket.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am patit-oi si eu dar explicatia a fost: avem produse depozitate la inaltime, poate exista oricand pericolul in caz de accident cutremur sau cine stie ce sa cada si din acest motiv prevederile legale nu ne permit sa permitem accesul copiilor,
dar am dat declaratie, am lasat caruciorul la ei si am intrat cu bb in brate ; asta e motivul din care nici caruciioarele lor nu sunt prevazute pt copii
asta in selgros la pantelimon
in metro am intrat fara probleme...
depinde de cine e la informatii acolo, ele nu sunt toate instruite de multe ori sunt pe dinafara cu orice intrebi si daca li se spune nu au voie copii asa zic si ele dar de ce.... asta isi imagineaza si zic ce le vine in minte, daca dai de una careia nu i sa spus ca nu au voie copii intri ca in branza cu tot cu carut( am patit si asa),

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

La Selgros chestia asta e de vreo 2 saptamani, cica. Ca de-aia ne-am dus noia as linistiti, ca stiam ca se poate. Daca macar ti-ar pune la dispozitie carucioare, ca sa nu intri cu cele personale.... Si oricum, nu e legat de cazutul cutiilor din cap, pentru ca ai voie sa intri cu ei in Marsupiu, de ex. (numai ca Matei e deja prea mare). La metro, intradevar, asta e explicatia.
Eu astept sa se deschida Real-ul, vis-a-vis de Selgros, sper sa fie mai civilizati. Cat despre cand o sa ne schimbam, din pacate mai e pana acolo. Din pacate de multe ori clientul se lasa calcat in picioare, in virtutea obisnuintei. Nu tineti minte inainte de "89 cum vanzatorii aveau "puterea"? multi au impresia ca lucrurile nu s-au schimbat. Intr-o seara la Billa, inaintea noastra la coada , o babuta. Nu i-au ajuns banii pt. toate produsele, asa ca a spus ca renunta la cateva. Vanzatoarea a spus OK, dar restul trebuie sa le duceti inapoi pe raft. ADica sa-si lase babuta cosul la casa, sa sara peste restul care stau la coada (stiti ce stramte sunt culoarele) sa sa se duca sa puna la loc produsele. M-am enervat eu si am spus ca asta e treaba angajatilor, ca oricum sunt multi care pierd vremea pe acolo, ca daca ai nevoie de unul sa-l intrebi ceva ia-l de unde nu-i , ca-s toti la povesti pe vreun culoar. Vanzatoarea, nu si nu ca sa le duca babuta, care in loc sa profite de faptul ca ii luasem apararea, s-a facut mica, mai ca nu si-a cerut scuze de la vanzatoare, si-a luat produsele si s-a dus sa le puna la loc. Dupa care, vanzatoarea, care avea chef de facut ordine, pare-se, ma mustruluieste ca de ce nu-mi pun cosul la capatul casei de marcat, chestie pe care eu nu o puteam face din cauza ca locul era ocupat de cosul babutei. M-am apucat si eu de strigat la ea ca sa nu mai faca militarie cu clientii, si uite asa ne-am stricat seara cu tipete si urlete cu vanzatorii.
Concluzia este ca de multe ori clientii sunt de vina pt. ca se lasa batjocoriti. Eu am hotarat, de mult, ca nu mai calc in locurile unde m-a nemultumit serviciul si ca o sa dau si sfoara in tara, ca sa stie cat mai multa lume, locurile in care se poarta nasol cu clientii. Poate nu-i mare pierdere pentru ei, dar macar sa stiu eu ca nu le mai fac si vanzare dupa ce ca sunt nesimtiti.
Ma mai gandeam la un moment dat daca am devenit eu prea pretentioasa, dar dupa ce am stat 4 luni in State mi-am dat seama ca nu eu exagerez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mai fetelor nu stiu cum e pe la Timisoara dar in Bucuresti la Selgros nu m-au lasat nici o data sa intru cu caruciorul copilului,il lasam intotdeauna la intrare.In schimb in Metro am intrat cu caruciorul fara nici o problema.
Chiar ieri am fost la Selgros,am intrat cu Alexu'fara sa-mi spuna cineva ceva!
Si inca ceva....magazinele gen Metro sau Selgros sunt considerate en-gross-uri,nu en detail si in special au fost create pt persoane juridice,nu fizice...de aceea sunt mai reticenti la faptul ca se intra cu copii,de aceea nu au cosuri gen Cora,Careffour...dar eu la Orhideea nu mai calc cate zile oi avea,prefer sa ma duc pana in Cora desi mi-e mai departe...pe langa faptul ca rafturile cu produse de copii sunt cam goale,se sta la niste cozi imense indiferent de ziua in care mergi(sau ora) si daca mai ai tupeul sa te duci la o casa prioritara risti sa-ti raspunda casierita ca pe ea n-o intereseaza ca esti cu copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Da la un OPC sau o institutie asemanatoare nu a sunat nimeni?
Sunt curioasa...ce contine declaratia aia, ce declari ?
Eu chiar cred ca nu e legal sa interzici accesul carucioarelor. Doar nu te duci cu bicicleta.
Sora mea a pati-o la intrarea in biserica, era invitata, cel mic ( de 15 kg ) dormea, iar popa a dat-o afara. Ca nu are voie cu carutul.
E discriminare, trebuiesc reclamati.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dumitrescu spune:

Nu m-am confruntat cu asa ceva din simplul motiv ca la noi doar unul se duce la cumparaturi (eu sau sotul) cu lituta aferenta, iar celalalt sta cu copilul acasa, sau afara prin jurul magazinului, la plimbare. Sunt carucioare pe care le duc pana la masina, apoi acasa le caram cand avem timp, luam doar cele perisabile imediat in casa.Am fost o singura data la Metro, am intrat cu el in brate, dar a fost superaglomerat, mizerie, galagie, Matei s-a agitat...a racit...am preferat varianta de mai sus.
Atat timp cat iti asumi raspunderea ce s-ar putea intampla cu copilul tau, ar trebui sa nu existe astfel de interdictii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

noua ni s-a intamplat chestia asta la artima (cred ca asa se cheama). si cu ocazia asta nu o sa mai fac nicodata cumparaturi la ei. mi-am lasat o gramada de bani acolo, dar se pare ca totusi fiecare client este un hot pentru ei.
aici in grecia iti poti lua copilul peste tot cu tine. alta e problema. acum cateva luni, in carrefour cineva a incercat sa ne smulga copilul din carut sub ochii nostri. a amenintat ca ii face rau ioanei, noroc ca sotul meu a reusit sa ia copilul inapoi cu forta...sa va spun ca desi am anuntat paza de la carrefour individa care a incercat sa ne raneasca copilul se plimba apoi nestingherita??? ni s-a spus ca putem suna politia cand iesim din supermarket..., nu la ei in magazin. le doresc din toata inima faliment, pentru ca o companie cu asmenea politica nu merita sa castige atatia bani...
in fine...
cand o sa mai merg in romania o sa merg si la artima si o sa mi se mai intample faza cu carutul, cu siguranta,si asa am motiv sa sun opc-ul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

E o mare tampenie sa nu te lase sa intri cu carutul .Eu una nu pot sa fac cumparaturi cu copilul in brate pentru ca e greu si n-are stare si nici singur nu merge .Adica dupa mintea astora daca nu ai ci cine lasa copilul acasa nu au nevoie sa le faci vanzare .Ori eu m-am tampit si nu mai inteleg nimic ,ori o mare parte din comercianti au luat-o razna .Unii se poarta de parca iti fac vre-un favor ca te lasa sa cumperi de la ei !
Oricum am ajuns sa nu mai ma mire mare lucru ,la cate chestii aiurea se imtampla in tara asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by gangurici_licurici
Concluzia este ca de multe ori clientii sunt de vina pt. ca se lasa batjocoriti. Eu am hotarat, de mult, ca nu mai calc in locurile unde m-a nemultumit serviciul si ca o sa dau si sfoara in tara, ca sa stie cat mai multa lume, locurile in care se poarta nasol cu clientii. Poate nu-i mare pierdere pentru ei, dar macar sa stiu eu ca nu le mai fac si vanzare dupa ce ca sunt nesimtiti.
Ma mai gandeam la un moment dat daca am devenit eu prea pretentioasa, dar dupa ce am stat 4 luni in State mi-am dat seama ca nu eu exagerez.

Da, aici ai foarte mare dreptate!In State (stiu din auzite, de la neamuri)daca se zvoneste macar ca sa purtat urat cu tine multa lume nu mai calca in alcel loc, e un fel de ambitie a oamnenilor care nu se lasa badjocoriti de niste vanzatori, cred ca si in alte tari e asa, in schimb la noi...poti sa "dai sfoara in lume" ca nu prea tine....lumea merge din comoditate din nou acolo...nu prea sunt curiosi de acest aspect...la fel cu babuta de care vorbeai sa dus si si-a pus marfa la loc...eu cred ca io dadeam de cap vanzatoarei!...chiar si asa ca nu mi-au ajuns banii sa o platesc pe toata.....

cat despre intratul cu carucioarele...e o prostie!Si mie mi sa intamplat, Sfefan avea vreo 4 luni, nu statea nici in caruciorul lor dotat cu un scaunel, si a trebuit sa revin cu cineva care sa ma astepte afara...aici nu este Metro sau selgros, doar un amarat de supermarket care vad ca face legea....nesimtire!
oamenii ar trebui sa fie mai pretentiosi la astfel de lucruri, concurenta ar fi mai mare si probabil meseria de vanzatoare nu ar fi potrivita pentru orisicine.
Am zis ca nu mai intru acolo...dar nu am avut de ales din pacate saptamana urmatoare a trebuit sa merg din nou....In schimb la magazinele mai mici daca nu imi place cum sunt servita nu mai intru a doua oara!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Stefan - primul an din viatza mea

Mergi la inceput