Miresele anului 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Feteleeeee....unde ati plecat toate? DE ce ma lasatzi singura?

Nunta noastra
Logo

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Raza, raspunsul tau mi-a adus inima la loc.

F bine am facut !...
Zau, stai linistita, ca nu-i dracu' atat de negru cum pare... greu e cu restaurantul, bautura si formatia... restul... vin de la sine...

Puricoaso, bien venido ! Chiar ai un nick dragut...

Uff, fetelor... am ditamai lista cu restaurante... alese pe spranceana... vreo 55... cred ca ma strange de gat puiu' cand o sa-i zic ca mergem la " cateva "... pai daca tot nu vor avansul... macar le vedem acum si cand va fi sa fie, le triem... ala-i urat, acolo-i mizerie, etc... raman 5... hai sa mai taiem 3... si tot asa... pana ramane unul...
Numai pt azi avem de vizionat 10... va spun maine ce am facut...
Hai ca tre' sa inchid... deh, de la birou... Pup u all !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Gata miresica draga, eu sunt din nou pe baricade , am fost si eu la masa cu al meu logodnic

Sa va spun si voua, m-am hotarat...tema nuntii noastre ramane marea . Mai ales ca nunta va fi vara...Deci, (ce urat sa incepi propozitia cu "deci", sper sa nu fie nic o profa de romana pe aici, sa ma traga de urechi ), culorile nuntii vor fi alb - albastru si tot ce se va intampla va avea legatura cu marea. Fundele de pe scaune vor fi albastre si husele albe, invitatiile vor fi albastre, cocardele, baloanele, aranjamentele de pe masa (as vrea boluri cu nisip, stelute de mare, lumanari albastre), probabil am sa am niste strasuri in par cu albastru (asta pt ca rochia vreau sa fie alba), guestbook-ul tot ceva cu albastru.
I-am spus si lu' Bebitzu ideea mea si a zis ca i se pare foarte misto, asa ca nu ne mai ramane decat sa ne punem pe treaba

Voi v-ati gandit la asa ceva, sa aveti o tema a nuntii?

Mergi la inceput

Raza unde o gasit fata 55 de restaurante? La noi a fost simplu....dupa ce am stabilit nr de persoane.... am avut vreo 5 variante....din care 3 le-am exclus din start.... Vad ca la tine-i mai multa alergatura....saracutza

Nunta noastra
Logo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tigrutz

Shi noi ne-am gandit la ceva asemanator... numai ca n-o sa fie o tema...o sa fie un logo... Trebuie doar sa decidem daca combinatia o sa fie alb-portocaliu sau alb-albastru... Nu ne putem hotari nicicum

Nunta noastra
Logo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Raza.........da o sa vizitati ceva restaurante..........eu am facut altfel, am facut o lista in mare cu invitatii ca sa vad aproximativ cati vor veni si dupa ce ne-am hotarat la aprox 150 de persoane, am ales restaurante in functie de marime ca doar daca mergi cu 150 de oameni la un restaurant de 300 de persoane, ai impresia ca nu au venit oamenii la nunta si nici sa-i inghesui nu e bine.....

....... e asta a fost in tg-mures........la arges de unde e iuby, inca nu am rezolvat nimic dar o sa vedem..........ca asa sunt barbatii astia, el nici lista, nici numar de invitati ca sa stim........si i-am zis sa se ocupe ca e pe teritoriul lui.....da cred ca o sa mergem impreuna sa vedem, ca altfel ramanem fara!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by BlueEyes

quote:
Originally posted by tigrutz

Shi noi ne-am gandit la ceva asemanator... numai ca n-o sa fie o tema...o sa fie un logo... Trebuie doar sa decidem daca combinatia o sa fie alb-portocaliu sau alb-albastru... Nu ne putem hotari nicicum

Nunta noastra
Logo

De ce nu vad logo-ul tau????????

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

, Daca va rog frumos , ma puneti si pe mine in listutza la miresici de 2006, nunta e pe 9 Sept 2006 la Rest Recital, Iasi

Lizuca

Mergi la inceput

Nush de ce nu-l vezi....am incercat shi eu shi se vede... Incerca eventual shi aici

Nunta noastra
Logo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Bine ai venit Enderbaby!

Mergi la inceput